MM-karsinnat: Uruguay - Brasilia sekä Peru - Argentiina 18.11.2020 klo 01:00, yhteiskerroin 4.49

Brasilia on ainoa Etelä-Amerikan karsintojen maa, joka on voittanut kaikki kolme otteluaan. Argentiina jäi viimeksi tasapeliin Paraguayta vastaan.
Uruguay - Brasilia sekä Peru - Argentiina
Marraskuu 18,2020
01:00

MM-karsinnat: Uruguay – Brasilia sekä Peru – Argentiina

Estadio Centenario, Montevideo, Uruguay / Estadio Nacional, Lima, Peru

Live stream: Unibet TV

Etelä-Amerikassa pelataan karsintoja Qatarin vuoden 2022 MM-turnaukseen. Unibet TV näyttää ottelut suorana!

Maanosan kärkimaat Brasilia ja Argentiina pelaavat seuraavaksi vierasmatsit. Brasilia pelaa Uruguayssa ja Argentiina Perussa.

PÄIVITYS: Luis Suarezilla koronatartunta. Ikävä juttu, mutta ei vaikuta vetoarvioon.

Kolmen ottelukierroksen jälkeen Brasilia on ainoa joukkue ilman pistemenetyksiä. Viime kierroksella Brasilia voitti heikon Venezuelan kotonaan vain 1-0.

Argentiina on sarjataulukon kakkonen. Viime kierroksella se pelasi 1-1 -tasapelin Paraguayta vastaan.

Brasilian vastustajan Uruguayn karsinnnat ovat olleet hieman kaksijakoiset. Se aloitti voittamalla Chilen kotonaan 2-1, mutta seuraavassa matsissa sitten Ecuador voitti 4-2. Viime viikolla Uruguay otti kovan Kolumbian kentällä hienon 3-0 -voiton. Veteraanistarat Luis Suarez ja Edinson Cavani tekivät kumpikin maalin, ja kolmannen teki Darwin Nunez.

Uruguay ei ole aikoihin voittanut Brasiliaa, edellisen kerran niin kävi MM-karsinnoissa vuonna 2001.

Neymar ja Coutinho poissa joukkueesta

Brasilia teki karsintojen kahdessa avausmatsissa yhdeksän maalia, mutta viime pelissä oli vaikeaa. Syy lienee se, että Neymar ja Coutinho olivat loukkaantuneina sivussa. Myös Fabinho ja Eder Militao olivat sivussa ja ovat edelleen.

Venezuelaa vastaan Brasilian hyökkäyspää oli kokonaan Valioliigasta, kun Firminon kanssa pelasivat Richarlison sekä Gabriel Jesus. Samalla varmaan mennään, vaikka viimeksi oli vaisua.

Maalilla valinta on joko Alison tai Ederson, viimeksi homman sai Ederson.

Uruguaylla ei ole syytä vaihtaa aloitusta, sen verran hyvin meni Kolumbiassa.

Uruguayn mahdollinen avaus: Campana; Caceres, Gimenez, Godin, Vina; Nandez, Torreira, Bentancur, Nunez; Suarez, Cavani

Brasilian mahdollinen avaus: Ederson; Danilo, Marquinhos, T Silva, Lodi; Everton Ribeiro, Allan, Paqueta; Firmino, Richarlison, Jesus

Brasilialla oli viimeksi sen verran hankalaa, että sen voittokerroin 2.05 ei tunnu hyvältä. Totals -puolellakin brassien vaisu peli vaikuttaa. Alle 2.5 maalia saa Unibetilta vain 1.70 -kertoimen. Laitetaan tuplan alkuun yli 2.5 maalia kertoimella 2.16. Kummallakin joukkueella on koko hyökkäys täynnä kovia pelaajia, eivätkä puolustukset niin erityisen kovia ole. Aikainen maali suuntaan tai toiseen muuttaa pelin dynamiikkaa avoimemmaksi.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Messi ei syty maajoukkueessa

Argentiinan vastus Peru ei ole aikoihin voittanut futismatsia. Alla on kuuden voitottoman ottelun putki. Sen MM-karsinnat alkoivat 2-2 -tasapelillä Paraguayta vastaan, perään tuli 2-4 -tappio Brasilialle ja viimeksi 0-2 -tappio Chilelle.

Argentiina aloitti karsinnat voittamalla Ecuadorin 1-0 ja Bolivian 2-1. Viimeksi sitten joukkue pelasi Paraguayn kanssa 1-1.

Leo Messi on edelleen Argentiinan joukkueen sielu ja sydän, mutta maajoukkueessa Messi ei ole sama mies kuin seurajoukkueessa. Jos Messi Barcelonassa ratkaisee yksin otteluita, niin Argentiinan kanssa hän ei tee samaa. Argentiina on nyt tehnyt karsinnoissa neljä maalia ja Messi on tehnyt niistä yhden, senkin rankkarista.

Perun Zambrano, Tapia ja Gonzales ovat pelikiellossa. Veskari Gallesen pelaaminen on epävarmaa.

Argentiinan Palacios mursi viime matsissa selkärankansa, ja se on todella paha loukkaantuminen. Tagliafico saattaisi sitten puolestaan olla taas mukana. Messin kanssa kärjessä pelaa ainakin Martinez, sekä Gonzales tai Ocampos.

Perun mahdollinen avaus: Carvallo; Advincula, Araujo, Abram, Trauco; Cartagena; Carrillo, Aquino, Yotun, Flores; Lapadula

Argentiinan mahdollinen avaus: Martinez; Montiel, Martinez Quarta, Otamendi, Tagliafico; Paredes, De Paul, Lo Celso; Messi, Martinez, Gonzalez

Kertoimet otteluun ovat Unibetilla 4.75 – 3.65 – 1.75, eikä näistä mitään peli-ideaa löydy. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi 1.75, ja se tuntuu liian vähäiseltä. Argentiinan hyökkäys on ollut vaisu, mutta kyllä sen peleissä on paikkoja ollut. Esimerkiksi Argentiina viime vierasmatsissa Boliviassa tehtiin kolme kassia, mutta enempään olisi ollut mahdollisuuksia. Matsissa lauottiin yhteensä 26 kertaa.

Yli 2.5 maalia saa nyt kertoimeksi 2.08, sillä mennään.

Brasilian ja Argentiinan matseihin siis kumpaankin yli 2.5 maalia. Yhteiskerroin on 4.49.

MM-karsintoja Unibetille

Uruguay – Brasilia yli 2.5 maalia kertoimella 2.16 sekä Peru – Argentiina yli 2.5 maalia kertoimella 2.08. Yhteensä 4.49.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt