Lauantai 12.5.2018 Kanada - Suomi vedonlyöntivihje, kertoimet ja ennakko

Kanada on Suomelle se todellinen tasomittari. Kaatuuko Kanada?
Kanada - Suomi
May 12,2018
21:15

Parin välipäivän jälkeen vastus kovenee – vastaan Kanada!

Lauantai 12.5.2018 kello 21:15

Pari päivää on saatu huilata ennen tärkeää Kanada-peliä. Isolla nipulla liikenteessä oleva Kanada on varmasti nälkäinen, mukana on NHL-pelaajia, joiden kausi jäi kesken eikä olympialaisiinkaan ollut mitään asiaa. Miten käy nyt Suomea vastaan kun jaossa on jo paikkoja neljän sakkiin? Miten Willie Desjardinsin nivaska on jo tottunut isompaan kaukaloon, vai onko asia ammattilaiselle ”ihan sama”?

Kanadan peli paranee mitä pidemmälle kevättä mennään:

Tulosveto tähän matsiin onkin sitten hieman kinkkisempi homma, olympialaisissa joukkueet pelasivat 1-0 pelin, nyt on pakko tulla enemmän maaleja. Sitä ennen pelattiinkin sitten Karjala Cupissa ja MM-kisoissa seitsemän maalin pelejä. Pakkohan tässä on sitten mutuun luottaa ja Kanada tuntuu kyllä pelottavan kovalle. Tässä on Leijonien ensimmäinen oikea näytön paikka näissä kisoissa. 3,4 Kanadalle, Suomelle 2,3 ja toivotaan että arvaus on väärässä. 3-3 tulosvetoon, siitä liikkeelle.

MM-jääkiekko 2018: Kanada – Suomi kertoimet

Tähän päivitämme vielä ennen ottelua tuoreimmat arviot ja kuumimmat kertoimet.

Lyö vetoa MM-kisoista ja Leijonien peleistä täällä:

Kanada – Suomi aikaisemmat pelit

Tilastot Unibetillä kertovat kanadalaisten hallinnasta. 20 ottelun otannassa 12 kertaa vaahteralehdet ovat olleet parempi, kerran on pelattu tasan ja vain seitsemän kertaa Suomi on ollut parempi. Kertoimet ovat taatusti Kanadalle kallellaan, mutta Suomi voi aina yllättää. Maaleja molemmat ovat latoneet ja tämä tilasto on yllättävän tasan, 58 – 54. Maalikeskiarvolla tämä tekee 2.90 – 2.70, eihän se kauaksi jää meidän tulosvetotipsistä.

Kanada – Suomi ottelupaikka ja televisiointi

Lauantai-illan peli vetää varmasti paljon porukkaa katsomoon ja eiköhän siellä ole ihan mukavasti otettu myös kurkunkostuketta näin lauantain kunniaksi. Ottelu pelataan tuttuun tapaan Jyske Bank Boxen areenalla, johon mahtuu peräti 12 000 katsojaa. Tuskin mökki täynnä on tässä pelissä kun Tanska ei pelaa.

Matsin näet suorana vaikkapa Unibet TV:n kautta, samoin Nordicbet lähettää livenä MM-kisojen pelejä omalla streamaus-alustallaan. Television puolelta voit katsoa otteluita MTV3 kanavalta myös ilmaiseksi Mika Saukkosen sepostuksella, Antero Mertaranta on puolestaan äänessä C More kanavan puolella.

Kanada nähtiin ennen olympialaisia myös Hartwall Areenalla:

Maaleja molemmat ovat latoneet ja tämä tilasto on yllättävän tasan, 58 – 54. Maalikeskiarvolla tämä tekee 2.90 – 2.70, eihän se kauaksi jää meidän tulosvetotipsistä.

Aseta vetosi