MM-kisat: Latvia - Sveitsi su 12.5.2019 Klo 21.15

Nyt taistellaan B-lohkon keskikastin herruudesta. Sveitsi on nousemassa pikkuhiljaa isojen kiekkomaiden joukkoon, kuinka hyvin Latvia laittaa sunnuntaina kampoihin?
MM-kisat: Latvia - Sveitsi
May 12,2019
21:15

MM-kisat: Latvia – Sveitsi katso matsi livenä Unibet TV:stä!

Jääkiekon vuoden 2019 MM-kisat ovat nyt startanneet ja jokainen joukkue on saanut vedettyä ensimmäiset luistinten piirrot jäähän. Äitienpäivä sunnuntai on perinteisesti ollut Leijonien pelipäivä ja usein vieläpä jännittävä sellainen. Tänä vuonna suomalaiskiekkoilijoille osui kuitenkin vapaat Äitienpäivälle. Hyvä niin, saavat muut pelata!

Sunnuntai-illan yksi mielenkiintoisemmista otteluista käydäänkin tällä kertaa Latvian ja Sveitsin välillä. Kummankin maan uskotaan taistelevan B-lohkon neljännestä ja viimeisestä pudotuspelipaikasta Ruotsin, Tshekin ja Venäjän perässä, joten Latvian ja Sveitsin välisessä ottelussa nähdään varmasti kovaa peliä ja suuret panokset. Viime vuoden MM-hopeamitalisti Sveitsi on lähtökohtaisesti ottelun ennakkosuosikki mutta Latvialla on ollut tapana kiusata vastustajiaan MM-tasolla fyysisyydellä sekä päällään seisovilla maalivahdeilla. Kumman joukkueen voittoon sinä uskot?

Sveitsillä hurja maajoukkue ✅

Sveitsi marssittaa MM-jäille kokenee nipun huippupelaajia, joista iso osa on jo kaksi kertaa käynyt haistelemassa MM-finaalin tuulia. Kolmas kerta toden sanoo? Kerroin Sveitsi maailmanmestaruudelle on tällä hetkellä 28.00. Sveitsillä on kassassa luvalla sanoan hyvä nippu joka nitistää paperilla niin Latvian kuin esimerkiksi Suomenkin maajoukkueen. Käkikellomaa on saanut NHL:stä Nashville Predatorsin puolustajat Roman Josin sekä Yannick Weberin. Hyökkäyksessä taas tuhojaan tekevät Minnesota Wildin nuori Kevin Fiala ja New Jersey Devilsiä edustava Nico Hischier. Komeilevatko nämä herrat pistetilastoissa ottelun jälkeen?  Ainakin Italiaa vastaan juuri edellä mainitut olivat isossa roolissa joukkueen 9 – 0 voitossa. Katso Unibetin pelaajavetojen kertoimet!

Sveitsin valmennus ei varmasti halua nähdä sunnuntaina kentällä Mikki Hiiriä

Latvian MM-kenraalit penkin alle ❌

Latvian lähtökohdat MM-kisoihin ja Sveitsi otteluun eivät ole hohdokkaat. Latvian kymmenestä edellisestä maajoukkuepelistä se on voittanut varsinaisella peliajalla vain kaksi ja nämä voitot ovat helmikuulta Japanista sekä Etelä-Koreasta. Kahdessa viimeisessä MM-kenraalissa Latvia hävisi nimenomaan Sveitsille yhteismaalin 6  – 1. Mutta aina on se mutta. Latvia voitti juuri ennen Sveitsi-kamppailuja ison pahan Venäjän jatkoajalla lukemin 2 – 1. Latvian Dinamo Rigaa edustava KHL-maalivahti Kristers Gudlevskis oli iskussa ottelussa ja miehen pöljäsunnuntai voi pitää Latvian kiinni taistelussa tärkeistä pisteistä.

MM-kisojen ottelut ovat nähtävissä mm. Unibet TV:n ja Nordicbetin livestreamin kautta, joten lätkäfaneilla ja vedonlyöjillä on nyt todelliset kissanpäivät. Pitkävetokertoimet tähän peliin ovat 4.25 – 4.35 – 1.73 Unibetin kerroinnaulakossa, joten melkoinen suosikki Sveitsi on tässä pelissä. Olisiko Latviasta sittenkin kairaamaan ristipaidoilta edes piste? Herkkukerrointa tarjolla!

Tsekkaa kaikki kertoimet omalta vedonlyöntisivustoltasi ja pistä vedot itämään hyvissä ajoin!

Sveitsi taitaa olla liian kova pala Latvialle

Sveitsi on laadukas joukkue kokeneilla pelaajilla. Latvia sen sijaan on menettänyt avainpelaajia iän myötä eikä uusia tähtiä ole syntynyt. Taitaa Sveitsi viedä tämän kamppailun ja yhden neljästä B-lohkon pudotuspelisijasta.

Aseta vetosi