MM-kisat: Ranska - Iso-Britannia 20.5.2019 Klo 17.15

Nyt taistellaan A-sarjan paikasta! Toisen unelma elää jälleen ensi vuonna, toinen hakee vauhtia sarjaporrasta alempaa. Kumpi nappaa pienelle jääkiekkomaalle elintärkeän voiton?
MM-kisat: Ranska - Iso - Britannia
May 20,2019
17:15

MM-kisat: Ranska – Iso-Britannia matsi livenä Unibet TV:stä!

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 21.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Oli vuosi 1904 kun Ranska ja Iso-Britannia solmivat Entente cordialen (sydämellisen yhteisymmärryksen) joka oli henkinen sopimus maiden välisen jatkuvan kilpailun lopettamisesta. Ennen toista maailmansotaa sopimuksen molemmat osapuolet pyrkivät patoamaan Saksan lisääntynyttä vaikutusvaltaa Euroopassa.

Vuonna 2019 sydämellinen yhteisymmärrys on heitetty romukoppaan, kun Ranska ja Iso-Britannia kohtaavat jääkiekon MM-kisojen A-lohkon päätösottelussa jossa panokset ovat valtavat. Voittaja joukkue jatkaa MM-kisojen A-tasolla, häviäjä putoaa sarjaporrasta alemmas B-tasolle. Putoaminen olisi valtava pettymys molemmille maille. Ranska on ollut A-tasolla mukana jo 12-vuotta putkeen ja Iso-Britannia nousi kyseisiin karkeloihin täksi vuodeksi ensimmäisen kerran 25 vuoteen. Ja mitä Saksaan tulee, Saksa on mukana Slovakian MM-kisojen pudotuspeleissä…

Ranska ei ole pystynyt haastamaan isompia ❌

Ranska on kasvanut viime vuosina varteenotettavaksi MM-kisajoukkueeksi, joka on parhaimmillaan haastanut isoja maita tosissaan. Joukkueen vyölle mahtuu muutamia voittoja suurmaista sekä kaksi puolivälieräpaikkaa. Käynnissä olevissa MM-kisoissakin Ranskalla on mukana muutamia kovia pelimiehiä mutta tästä huolimatta esitykset ovat olleet todella vaisuja. Joukkue ei ole koskaan aiemmin hävinnyt kuutta ottelua putkeen MM-tasolla mutta eilisen Leijona-tappion myötä tämä tilasto sai uuden merkinnän. Kaiken kaikkiaan Ranska on hävinnyt kaikki edelliset ottelunsa maalierolla 11 – 30. Ranskalla on pussissaan tasan yksi sarjapiste, kun joukkue hävisi Tanskalle rankkareiden jälkeen lukemin 5 – 4. Edes tasapeli ei siis riitä Ranskalle jatkoon vaan joukkueen on pakko voittaa, mikäli se haluaa esiintyä ensi vuonna myös MM-kisojen A-tasolla. Kerroin Ranskalle on peliyhtiö Unibetilla 1.28 eli ennakkosuosikin viitta on vahvasti Ranskan harteilla.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

B-sarja Iso-Britannialla sopivampi taso ✅

Olympiavoittaja ja kaksinkertainen Suomen kaataja Iso-Britannia pääsi vuonna 2019 ensimmäisen kerran 25 vuoteen mukaan MM-kisoihin. Noin 400 brittifania ovat pitäneet huolta siitä, että omia on kannustettu ja muillekin on käynyt selväksi, että britit ovat nousseet maihin Slovakiassa. Valitettavasti joukkueen esitykset jäällä ovat olleet sen verran heikkoja, että edessä taitaa olla paluu B-sarjaan. Iso-Britannia on hävinnyt kuusi ottelua karmaisevalla maalierolla 5 – 38. Joukkueen maalivahti Ben Bowns on tehnyt kyllä kaikkensa ja esittänyt satoja torjuntoja mutta se ei riitä, jos toisesta päästä kenttää ei löydy ratkaisijoita. Näin ollen on hyvin todennäköistä, että joukkueella on edessään paluu sarjaporrasta alemmalle tasolle. Jos joukkue kuitenkin onnistuisi ottelussa kairaamaan voiton niin se toisi vedonlyöjien tilille panoksen takaisin 7.00 kertaisesti.

Briteissä oltiin tyytyväisiä kun maa oli 1. erän jälkeen tasoissa Suomen kanssa. 

Alle 5.5?

Ranska ja Iso-Britannia ovat pelanneet MM-kisoissa suuri maalisia pelejä mutta kyse on ollut lähinnä oman pään vuotamisesta. Ratkaisevasta pudotuspeliottelusta on tulossa varmasti tiukka kamppailu jossa ei pitäisi maaleilla juhlia. Unibet tarjoaa alle 5.5 maalin pelille kertoimen 2.02. Mikä on sinun pelivalintasi?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä