MM-kisat: Ruotsi - Sveitsi la 18.5.2019 Klo 21.15

Nyt taistellaan jopa B-lohkon voitosta. Sveitsi on startannut MM-kisat tappioitta mutta ei Ruotsikaan huonosti ole esiintynyt. Tiukka ottelu luvassa!
MM-kisat: Ruotsi - Sveitsi
May 18,2019
21:15

MM-kisat: Ruotsi – Sveitsi katso matsi livenä Unibet TV:stä!

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 21.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Suomi ei pelaa lauantaina lätkää mutta Ruotsi – Sveitsi matsin luulisi iskevän joka jätkään. Saako Sveitsi revanssin viime vuoden MM-finaalista vai onko Tre Kronor jälleen vahvempi? Maalinteko on maistunut tämän kevään MM-turnauksessa molemmille joukkueille mutta ei kai tässä pelissä molemmat jengit voi painaa 4 – 5 maalia? Eihän? Ruotsi on pelannut tässä turnauksessa keskiarvolla 8.8. per peli (!), Sveitsin saman lukeman ollessa 5.5. Kerroin yli 5.5 maalin peliyhtiö Betsafella on 2.13. Miten sinä uskot ottelun päättyvän?

Ruotsille toinen kova mittari

Ruotsi on tehnyt MM-turnauksessa enemmän maaleja kuin mikään muu maa. Tre Kronor on iskenyt limpun yhteensä 28 kertaa. Ruotsalaiset ovat voittaneet neljästä ottelusta kolme, Itävältä ja Norja kaatui Ruotsin käsittelyssä lukemin 9 – 1 ja Italia numeroin 8 – 0. Isoista maista Ruotsi on kohdannut ainoastaan Tshekin. Siinä ottelussa Ruotsi otti heti MM-avauksessa kuokkaan. Ruotsi nauttii pelinpyörittämisestä ja maalien takomisesta pikkumaita vastaan mutta mikä on joukkueen pelitapa ja luonne, kun vastustaja pystyy iskemään takaisin? Länsinaapurit joutuvat tänään varmasti hikoilemaan enemmän kuin parissa edellisessä kamppailussa. Ruotsin ykköstykki turnauksessa tähän mennessä on ollut William Nylander joka nakuttanut avausotteluissa tehot 3 + 7, miehen maalille tänään kerroin 2.60. Ruotsin parhaalle maalintekijälle Patric Hornqvistille maalikerroin on 2.55. Pittsburgh Penguins pelaaja on osunut turnauksessa jo viidesti. Lauantaina luvassa vähintään yksi lisää?

Meneekö palkkasoturit päätyyn saakkaa vai hajoaako pakka?

 

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Sveitsillä iso ylikerroin ✅

Sveitsi on tällä hetkellä koko B-lohkon kakkonen täysin puhtaalla pelillä. Ristipaidat ovat voittaneet neljä ensimmäistä otteluaan maalierolla 20:2. On tietenkin täysin totta, että Sveitsin kohtaamat joukkueet (Italia, Latvia, Itävalta ja Norja) eivät ole kisojen vaarallisimpia joukkueita mutta Sveitsillä ei ole näiden joukkueiden kanssa ollut hädänpäivää vaan käkikello kukkunut ja porskuttanut suvereenista voitosta voittoon. Sveitsillä on MM-kisoissa kokenut sekä todella kova NHL-pelaajille kyllästetty nippu. Näiden faktojen valossa onkin hieman silmiinpistävää kuinka paljon kertoimet ovat todella vahvasti kallellaan Ruotsille. Esimerkiksi peliyhtiö  Unibet tarjoaa otteluun pitkävetokertoimet 1.35 – 5.60 – 6.75.  Kova on kerroin viime vuoden MM-hopeajoukkueelle jossa pelaa muu muassa Roman Josi, Kevin Fiala ja Nico Hischier…

Sveitsille frangit?

Sveitsi on laadukas joukkue kokeneilla pelaajilla ja vaikka Ruotsi on loistanut niin nyt vastus on kova. Sveitsille on tarjolla parhaimmillaan yli 7.00 kertoimia jotka ovat todella houkuttelevia. Tasoitusvedolla Sveitsi +1 saa Unibetilta kertoimen 2.88. Mitä sinä betsaat lauantaina saunan jälkeen?

Aseta vetosi