Sunnuntai 13.5.2018 Saksa - Suomi vedonlyöntivihje, kertoimet ja ennakko

Saksa voi aiheuttaa Suomelle harmaita hiuksia, mutta eiköhän Leijonat tästä vie voiton?
Saksa - Suomi
May 13,2018
21:15

Onko Leijonat puhki? Seuraavaksi vastaan Saksa!

Sunnuntai 13.5.2018 kello 21:15

Entisen huippupelaajan, Marco Sturmin luotsaama Saksa ihastutti kaikki Olympialaisissa kampeamalla jopa finaaliin saakka. Se ultimaattinen kruunukin oli tarjolla, mutta lopulta hanskaan jäi hiki ja hopeinen lautanen. Saksa sai tuosta varmasti sellaisen buustin itselleen että se voi oikeasti uskotella voittavansa minkä tahansa joukkueen, milloin tahansa. Miten käy tässä pelissä Leijonille?

Valmentaja Sturm puhuu asiaa:

Kauheasti tässä kohtaa ei kannata tuijotella edellisiä kohtaamisia, sillä Marco Sturm on saanut saksalaisen kiekkoilun nyt uuteen lentoon. Toki Saksa on kerran voittanut Suomen viimeisissä 21 ottelussa, mutta tuon tempun toistaminen taitaa olla tässä matsissa lähempänä kuin koskaan. Suomi voi olla Kanada-pelin jälkeen hieman uupunut, pystyykö Saksa tämän jotenkin hyödyntämään? Tulosvedossa varmasti luotetaan Suomen voittoon, mutta olisiko tämä se niukka voitto? 2-3 tai 3-4, eikä se jatkoaikakaan taida kauhean kaukana olevan?

MM-jääkiekko 2018: Saksa – Suomi kertoimet

Tähän päivitämme vielä ennen ottelua tuoreimmat arviot ja kuumimmat kertoimet.

Lyö vetoa MM-kisoista ja Leijonien peleistä täällä:

Saksa – Suomi aikaisemmat pelit

Aikaisimmissa peleissä tosiaan Suomi on ollut isosti niskan päällä. Kyllä Suomen materiaalin pitäisi tässäkin pelissä olla se tekijä joka vie Saksalta alustan alta, mutta kaikkeen on varauduttava. Leijonat on ollut Saksaa vastaan yleensä varsin vakuuttava, 21 viime pelin saldo on siis 19 voittoa, 1 tasuri ja 1 voitto Saksalle. Suurin Suomen voitto on 6-1 ja Saksa voitti ottelunsa 4-2. Siihen haarukkaanhan tämäkin peli varmasti menee, maaliero 26-76 lupaa keskiarvoltaan 1.26 – 3.62. Luotetaan kuitenkin siihen että hieman enemmän tulee maaleja.

Saksa – Suomi ottelupaikka ja televisiointi

Jyske Bank Boxen on jo Leijonafaneille tuttu paikka ja taas mennään. Saksasta on varmasti tullut paikan päälle paljon faneja, toivottavasti myös Suomesta. Tunnelmaa tähän tuo taas iltapeli, voimajuomaa on varmasti kiskottu koko päivä. Saksalaiset fanit taitavat olla äänekkäämpiä, mutta onneksi tämäkin peli ratkaistaan sitten kentällä.

Jos et ole paikan päällä, voit katso ottelun täysin ilmaiseksi livenä Unibet TV:n tai NordicBetin streamauspalvelun kautta, samalla lailla jolla olet varmasti jo tähän mennessä tottunut katsomaankin pelejä. B-lohkon ja Suomen pelejä C More kanavalla selostaa Antero Mertaranta ja tämän matsin suomeksi selostaa ilmaiselle MTV3 kanavalle Mika Saukkonen.

Näin lähellä Saksa oli olympiakultaa. Onkohan nälkää jäljellä?

Siihen haarukkaanhan tämäkin peli varmasti menee, maaliero 26-76 lupaa keskiarvoltaan 1.26 – 3.62. Luotetaan kuitenkin siihen että hieman enemmän tulee maaleja.

Aseta vetosi