Lauantai 5.5.2018 Suomi - Etelä-Korea vedonlyöntivihje, kertoimet ja ennakko

Olympiaisäntä Etelä-Korea pelasi varsin mainiosti, miten käy nyt?
Suomi - Etelä-Korea
May 05,2018
17:15

Leijonille ensimmäiseen otteluun vastustajaksi Etelä-Korea!

Lauantai 5.5.2018 kello 17:15

Leijonat aloittavat kisaurakkansa Tanskassa avajaisista seuraavana päivänä eli lauantaina. Tuolloin vastaan luistelee Etelä-Korea. Yhteensä seitsemän ottelua käsittävässä alkusarjassa yhdellä tappiolla ei välttämättä olla ulkona kisoista, mutta kyllä Etelä-Korea täytyy kaatua komeasti. Talven olympialaisten kisaisäntä pelasi kisoissa ihan hyvin, joten ei Suomi voi lähteä tähänkään otteluun ihan takki auki. Etelä-Koreaa on povattu näiden kisojen huonoimmaksi joukkueeksi, mutta tämän altavastaajan edun myötä se pääsee kiusaamaan ihan kaikkia vastustajiaan.

Leijonien kapteenikolmikko tulee NHL:stä:

Leijonille olisi tärkeä erinomainen aloitus, mutta yleensä nämä alkuottelut ovat olleet enemmän kuin nihkeitä, joskus jopa surkeita. Luotetaan nyt että Lauri Marjamäki on saanut joukkueen iskuun jo ennen ensimmäistä vaihtoa ja kaasu on pohjassa. Tulosvetovihje tähän otteluun voisi olla haarukasta 3,4,5 – 0,1, heitetään tähän yksittäistulos 5-1.

MM-jääkiekko 2018: Suomi – Etelä-Korea kertoimet

Suomi on ottelun ehdoton ennakkosuosikki. Unibet tarjoaa mm. tähän kohteeseen pitkävetokertoimet 1.03 – 21.00 – 36.00. Kyse tässä ottelussa ei pitäisi olla voittajasta vaan siitä millä numeroin Suomi pelin vie. Unibet tarjoaa otteluun myös tehostetut kertoimet, käy katsomassa!

Suomi jätti vielä Eero Kilpeläisen, Miro Heiskasen, Niko Mikkolan, Mika Niemen ja Olli Palolan kisapassit leimaamatta, muita nimiä voi laittaa tähän otteluun maalintekijävetoon. Peli voi ennakkoasetelmista huolimatta olla Leijonille varsin nihkeä, mutta oletus on 1-4 maalin voitto Suomelle. Tämä peli pitää voittaa jos Suomi aikoo näissä karkeloissa pärjätä.

Maalintekijävedossa voisi olla hyvä heittää betsit vaikkapa Sebastian Aholle (1.82), Mikko Rantaselle (2.00) ja Mikael Granlundille (2.16). Ylivoima-aikaa taatusti tulee ja verkon pitää heilua ihan ensimmäisestä pelistä alkaen.

Alle 6.5 maalin pelistä saa kertoimen 1.76, alle 5.5 tuo kertoimen 2.50. Yli 6.5 maalia antaa kertoimen 2.05, joten jos uskot maalijuhlaan, herkkukertoimia on tarjolla.

Lyö vetoa MM-kisoista ja Leijonien peleistä täällä:

Suomi – Etelä-Korea aikaisemmat pelit

Näiden kahden joukkueen välillä ei ole ihan kauheasti otteluita pelattu ja tilastot tuntevatkin vain kaksi matsia. Näissä molemmissa otteluissa Etelä-Korea on piinannut Suomea vastaan, mutta lopulta Suomi on vienyt pelin. Käykö mahdollisesti näin myös nyt? Ihan sama miten käy, kunhan Suomi voittaa lopulta ja varsinaisella peliajalla.

Suomi – Etelä-Korea ottelupaikka ja televisiointi

Suomen alkusarjan pelit pelataan Herningin kaupungissa. Sen Jyske Bank Boxen ei juurikaan kalpene Kööpenhaminan Royal Arenalle, 12 000 katsojaa mahtuu molempiin. Maksukanavalla C More ottelu on nähtävissä ja kuultavissa Antero Mertarannan selostamana, ilmaiskanava MTV3:lla selostajana toimii Mika Saukkonen.

Ilouutinen kaikille vedonlyönnin ystäville on se, että tätä ottelua ja kaikkia muita MM-kisojen lähetyksiä voi seurata ilmaiseksi niin Unibetin kuin NordicBetinkin livestreamien kautta. Katso siis Suomi – Etelä-Korea livenä vaikkapa Unibet TV:n lähetyksen kautta!

Näin namuteltiin olympialaisissa:

Alle 6.5 maalin pelistä saa kertoimen 1.76, alle 5.5 tuo kertoimen 2.50. Yli 6.5 maalia antaa kertoimen 2.05, joten jos uskot maalijuhlaan, herkkukertoimia on tarjolla.

Aseta vetosi