Tiistai 8.5. Suomi - Norja, vedonlyöntivihje, kertoimet ja ennakko

Suomi kohtaa tiistaina Norjan. Miten betsit tässä ottelussa?
Suomi - Norja
May 08,2018
21:15

Tiistaina Suomi kohtaa naapurimaa Norjan!

Tiistai 8.5.2018 kello 21:15

Leijonien kolmas peli Tanskan Jääkiekon MM-kisoissa on pohjoista naapurimaatamme Norjaa vastaan. Oletettavasti molemmilla on mainiot kannustusjoukot paikalla, joten tunnelmaa tuskin tulee puuttumaan. Norja ei pahemmin pisteitä ole Suomelta edellisessä kohtaamisissa ottanut, mutta kyllä Norjakin voi parhaimmillaan kiusaa tehdä Suomelle. Viime vuosien tulokset ovat kuitenkin sitä luokkaa että Norjan on kaaduttava.

Ottaako Gapteeni Granlund Suomen reppuselkään?

Tulosvetoa voidaan tähän matsiin lähteä perkaamaan viimeisimpien otteluiden tuloksilla,  tilastojen mukaan Norja on tehnyt alle 1 maalin Suomen verkkoon kaikissa otteluissa. Ja kun viimeistelyt ovat menneet vähämaalisissa merkeissä, voidaan tähänkin haarukoida hieman samaa mitä kahteen ensimmäiseen peliin on veikattu, eli Suomelle 3,4,5 maaleja, Norjalle 0,1. Olisikos tämä se 5-1 matsi, Leijonat saamassa konetta ja kuvioita käyntiin?

MM-jääkiekko 2018: Suomi – Norja kertoimet

Tähän päivitämme vielä ennen ottelua tuoreimmat arviot ja kuumimmat kertoimet.

Lyö vetoa MM-kisoista ja Leijonien peleistä täällä:

Suomi – Norja aikaisemmat pelit

Unibetin tilastot tuntevat näiden joukkueiden väliltä 14 peliä ja näistä Norja on voittanut yhden. Tuo ottelu päättyi aikanaan 1-3 Norjalle. Kaikki muut ovatkin sitten menneet Suomelle ja suurin voitto näissä on ollut 5-0. Eli ei Norja mikään heittopussi ole, vaikka onkin Suomelle melkoinen pisteautomaatti ollut. Maaleja näissä peleissä on syntynyt yhteensä 54 – 13, joka puolestaan tarkoittaa sitä että maalikeskiarvoksi on tullut 3.86 – 0.93. Tämä ei ole kaukana tulosvetovihjeestämme.

Suomi – Norja ottelupaikka ja televisiointi

Suomi – Norja pelataan jopa vaarallisen lähellä Norjaa, paikalla mahtaa olla melkoinen joukko norskeja kannattamassa Norjaa. Se voi tuoda joukkueelle todella hyvän lennon, joten ei Suomi saa ottaa mitään itsestäänselvyytenä. Jyske Bank Boxen voi olla jopa täynnä, tuolloin mökää ja tunnelmaa riittää varmasti. Norja on hyvä pelaamaan johtoasemassa, joten Suomen pitää ottaa ottelun alku erityisen tarkasti.

Matsi näkyy kaikkien betsaajien iloksi Nordicbetin ja Unibetin livestreamien kautta. Unibet TV on esimerkiksi erinomainen paikka katsoa urheilua livenä ja samalla lyödä vetoa tästäkin ottelusta livevedonlyönnin puolelta. Hoida itsellesi ilmainen pelitili ja katso otteluita livenä – täysin ilmaiseksi!

Näin tiukille meni viime vuonna!

Unibetin tilastot tuntevat näiden joukkueiden väliltä 14 peliä ja näistä Norja on voittanut yhden. Tuo ottelu päättyi aikanaan 1-3 Norjalle.

Aseta vetosi