Keskiviikko 9.5. Suomi - Tanska vedonlyöntivihje, kertoimet ja ennakko

Suomelle seuraavaksi vastaan Tanska. Isännät pitäisi kaatua, mutta kuka tekee maalit?
Suomi - Tanska
May 09,2018
21:15

Keskiviikkona vastassa kisaisäntä Tanska!

Keskiviikko 9.5.2018 kello 21:15

Keskiviikkona voi olla edessä se tähän mennessä pahin ottelu, kun vastaan luistelee isäntämaa Tanska. Ruotsalaisen Janne Karlssonin luotsaama Tanska saa kaiken tuen varmasti kotiyleisöltä ja jos Leijonat ei ole tässä kohtaa tarkkana, Smörrebrödit voi tehdä melkoiset temput. Suomi on yleensä ollut kohtaamisissa niskan päällä, mutta reilu vuosi sitten pelatussa Euro Hockey Challengen ottelussa Suomi hävisi Tanskalle 2-3. Nyt täytyy olla kaikki herätyskellot soittamassa, Tanska täytyy ottaa tosissaan!

Tässä Kööpenhaminassa sijaitseva areena, tänne Suomella on tähtäin, loppupeleihin:

Tulosvedossa voisi tähän ennustaa melkoisen niukkamaalista peliä. Jotenkin tuntuu ennen ottelua siltä että katsomo laulaa ottelun jälkeen kuorossa Tanskan maalivahdin nimeä, taasko Leijonien peli kuituu heikkoon viimeistelyyn? No ei heitetä kirvestä kaivoon ennen ottelua, vaan veikataan sitä tulosta. Parin maalin voittomarginaali voisi olla Suomelle ihan passeli, mutta onko se sitten ennemmin 3-1 kuin 4-2? Laitetaan nämä lapulle ja luotetaan tuohon 3-1 maalilukemaan. Molemmat puolustavat kovaa.

MM-jääkiekko 2018: Suomi – Tanska kertoimet

Tähän päivitämme vielä ennen ottelua tuoreimmat arviot ja kuumimmat kertoimet.

Lyö vetoa MM-kisoista ja Leijonien peleistä täällä:

Suomi – Tanska aikaisemmat pelit

Unibet tilastot kertovat 15 ottelua pelatun vastakkain ja näissä maaliero on 58 – 15. Maalikeskiarvolla tämä tekee 3.87 – 1.00, eli todella samankaltaisia lukemia on havaittavissa niin Latviaa, Norjaa kuin Tanskaakin vastaan. Suomi on voittanut 15 matsista 13, kaksi otteluista on päättynyt sitten Tanskan voittoon. Jotenkin on sellainen kutina että isännät eivät taistelutta pisteitä luovuta.

Suomi – Tanska ottelupaikka ja televisiointi

Jyske Box Boxen tullee olemaan aivan täynnä kun Tanska kohtaa Suomen. Herningissä sijaitseva halli ja pikkulauantain tunnelma takaa tanskalaisille hyvät lähtökohdat otteluun, joten Suomi saa olla hereillä ihan koko ajan, ottelun alusta alkaen. Molemmille halli on tässä vaiheessa jo tuttu, mutta kotietu on Tanskalla tietenkin vaikka vierasjoukkue onkin.

Ottelua pääset katsomaan ilmaiseksi livenä, Suomi – Tanska on merkitty Unibet TV:n ja NordicBetin livestream lähetysten aikatauluihin. Eli vielä kertauksena, laita pelitili kuntoon ja siirry mukavasti katsomaan jääkiekkoa livenä ja ilmaiseksi. Toki jos Mika Saukkosen ääni kuulostaa mielestäsi hunajaiselta, käännä tv:n kanava MTV3:lle. Antero Mertarantaa pääset kuulemaan C More:n puolella.

Mestaruusvuodelta kävisi tulos hyvin tähän peliin…

Unibet tilastot kertovat 15 ottelua pelatun vastakkain ja näissä maaliero on 58 – 15. Maalikeskiarvolla tämä tekee 3.87 – 1.00, eli todella samankaltaisia lukemia on havaittavissa niin Latviaa, Norjaa kuin Tanskaakin vastaan.

Aseta vetosi