Tiistai 15.5.2018 Suomi - USA vedonlyöntivihje, kertoimet ja ennakko

Alkusarjan viimeinen peli, kumpi vie tässä pidemmän korren?

Alkusarjan viimeinen koitos – USA-peikko vastassa!

Tiistai 15.5.2018 kello 13:15

Harvinaisemmassa iltapäiväpelissä Suomi saa alkusarjan viimeiseen peliin vastustajakseen USA:n. Ajoittain melkein oksettavan hyvin pelaavan jenkkisikermän tehtävänä on tässäkin pelissä napata ne voittopisteet, aletaanko jo katselemaan toisen lohkon tilanteita sillä silmällä? Jenkit ovat mestareita taktikoimaan ja entisenä huippupelaajana tunnettu Tony Granato haluaa varmasti taata joukkueelleen parhaat mahdollisuudet alkaviin pudotuspeleihin.

Jenkeillä kovia pelureita mukana:

Joukkueet ovat pelanneet melkoisen tasapäin voittoja ja tappioita, tosin viimeksi MM-kisoissa Suomi vei riemastuttavasti voiton 2-0. Tuosta on taatusti jäänyt jenkeille hampaankoloon ja jos nyt vähänkään matsissa on panosta, Jenkit tekee kaikkensa että Leijona on ottelun jälkeen polvillaan. Peilaten aikaisimpiin otteluihin, tämä voisi olla maalin peli suuntaan tai toiseen, meidän tulosveto lähtee liikkeelle kahdesta eri lukemasta 3-2 ja 2-3.

MM-jääkiekko 2018: Suomi – USA kertoimet

Tähän päivitämme vielä ennen ottelua tuoreimmat arviot ja kuumimmat kertoimet.

Lyö vetoa MM-kisoista ja Leijonien peleistä täällä:

Suomi – USA aikaisemmat pelit

Unibet tilastot kertovat näiden joukkueiden välisistä 23 otteluista joista peräti 14 on päättynyt Suomelle, kerran on pelattu tasan ja kahdeksan kertaa USA on voittanut. Jenkkien kanssa on kuitenkin sama kuin Kanadalla, koska olympialaisiin ei päästy, nyt on se ainoa näytön paikka. Ja se näkyy myös joukkueen kokoonpanosta. Paljoa ei auta Suomen 14 voittoa kun NHL-ammattilaiset rynnivät kaukaloon. Molemmille suurin voitto on 5-0, mutta tästä voisi kaavailla samaa maalimäärää, mutta eri lukemin. USA janoaa voittoa.

Suomi – USA ottelupaikka ja televisiointi

Suomen ja USA:n ottelu on viimeinen Jyske Bank Boxen areenalla, tämän jälkeen toivottavasti molempien pelit jatkuvat sitten Kööpenhaminassa jatkopelien parissa. 12 000 katsojaa vetävä halli tuskin on tässä matsissa täynnä, vai onko sittenkin?

Livenä voit olla mukana katsomassa ottelua NordicBetin streamin tai Unibet TV:n avulla, molemmat näyttävät mainiosti toimivan livestreamin avulla pelejä aivan ilmaiseksi. Jos haluat kuunnella maksullisen Antero Mertarannan ääntä, hommaa C More -paketti. Mika Saukkosta pääsee kuuntelemaan aivan ilmaiseksi MTV3 kanavan kautta, joten sitä voit väijyä oman televisiovastaanottimesi kautta.

U20 kisoissa homma meni oikein, miten tässä pelissä?

Molemmille suurin voitto on 5-0, mutta tästä voisi kaavailla samaa maalimäärää, mutta eri lukemin. USA janoaa voittoa.

Aseta vetosi