MM-kisat: Sveitsi - Venäjä su 19.5.2019 Klo 21.15

Nyt taistellaan jopa B-lohkon kärkisijoista. Sekä Sveitsi että Venäjä ovat aloittaneet kisat loistavasti. Kumpi nappaa sunnuntai-iltana tärkeät pisteet?
MM-kisat: Sveitsi - Venäjä
May 19,2019
21:15

MM-kisat: Sveitsi – Venäjä matsi livenä Unibet TV:stä!

LIVEKOHDE  ◊ Suora Lähetys C More alkaen 21.15  Nordicbet LIVESTREAM |Unibet TV 

Sunnuntai-iltana taistellaan MM-turnauksessa B-lohkon kärkisijoista, kun Sveitsi kohtaa iltaottelussa Venäjän. Venäjä johtaa tällä hetkellä lohkoa puhtaalla pelillä mutta sekä Sveitsi, Ruotsi että Tshekki hengittävät ison karhun niskaan vain kolmen pisteen päässä. Molemmat joukkueet pelasivat myös eilen, kun Venäjä kukisti Latvian lukemin 3 -1 ja Sveitsi taipui Ruotsille vasta ottelun loppuhetkillä lukemin 4 – 3. Kumpi jengi on sunnuntaina liikkeellä paremmalla jalalla? Sveitsillä on vain voitettavaa – Venäjällä vaarana avonainen takki. Siinä teemat illan koitokseen. Kumman joukkueen voittoon sinä uskot?

Sveitsi jo lähes varmasti jatkossa ✅

Sveitsi aloitti jääkiekon MM-turnauksen vahvasti neljällä suoralla voitolla ja joukkue on kerännyt jo 12 pistettä mitkä hyvin todennäköisesti riittävät joukkueelle jatkopaikkaan sekä pudotuspeliotteluihin. Sveitsi taisteli eilen tosissaan voitosta Ruotsia vastaan mutta Tre Kronorin NHL-nippu oli maalinverran vahvempi. Hapottaako eilinen ottelu tänään Venäjää vastaan ja mikä on Sveitsin pelisuunnitelma? Lähteekö joukkue täysin palkein haastamaan Venäjää hakemaan ja hakemaan täyttä pistepottia vai säästeleekö joukkue hieman energiaa lohkon päätösotteluun Tshekkiä vastaan? Hyvin todennäköisesti Sveitsi haluaa napata ottelusta voiton ja se vaatii joukkueelta vähintään yli 1.5 maalia. Kohteelle saa peliyhtiö Unibetilta kertoimen 1.68.

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Venäjän peli on uomissaan ✅

Venäjä joutui Latviaa vastaan yllättävän tiukoille ja esimerkiksi laukaukset sekä torjunnat olivat ottelussa lähes tasan. Tästä huolimatta Venäjä voitti ottelun kuten kaikki muutkin turnauksen ensimmäiset kamppailunsa. Venäjän maalivahti Andrei Vasilevski on pelannut käynnissä olevissa kisoissa varsin vakuuttavasti. Tampa Bay Lightningin veräjänvartija on pelannut neljässä pelaamassaan ottelussa jo kaksi nollapeliä. Venäjän ottelut ovat tuottaneet turnauksessa keskimäärin 5.8 maalia per peli ja kun joukkue on päästänyt omaan verkkoonsa vain kolme osumaa niin siitä voi päätellä jotain hyökkäyspään tehokkuudesta. Venäjän tehokkain hyökkääjä on niin Tampa-pelajaa Nikita Kucherov tehoin 4 + 8 = 12. Kucherovin maalille saa tänään kertoimen 2.35.

Vasilevskyllä sama hullun kiilto silmissä MM-jahdissa?

Over 5.5?

Venäjä on ottelun ennakkosuosikki kertoimin 6.40 - 5.10 - 1.68. Sveitsillä on kuitenkin mahdollisuus voittoon ja ottelusta tuskin tulee ylikävelyä Venäjälle. Yksi hyvä vetokohde on yli 5.5 maalin ottelun betsaaminen Unibetin kertoimella 2.05. Mikä on sinun pelivalintasi?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä