Perjantai 4.5.2018 USA - Kanada - kova taistelu heti heti alkuun!

USA ja Kanada tarjoavat avajaispäivän kuumimman kamppailun. Kumpi vie pelin?
USA – Kanada
May 05,2018
17:15

MM-kisat: USA – Kanada klo 17:15 pe 4.5.2018

Tänään ne sitten alkaa, monen kiekkojännärin odottamat jääkiekon MM-kisat. Leijonat eivät pääse vielä perjantaina tositoimiin, mutta mainioita otteluita on tarjolla. Tämän USA – Kanada -ottelun kanssa samaan aikaan pelataan ottelu Venäjä – Ranska ja illalla kello 21:15 on tarjolla Ruotsi – Valko-Venäjä ja Saksa – Tanska ottelut.

Tässä Kanadan kapteenikolmikko. Kovaa valuuttaa MM-jäillä.

Kanadalla on kisoissa taatusti nälkäinen joukkue, jossa pelaa useampi tuleva ja toki jo oleva NHL-tähti. Mathew Barzal, Bo Horvat, Anthony Beauvillier, Jaden Schwartz… siinä muutama kova nimi joka tulee taatusti napsimaan pinnoja tässä turnauksessa. Isoin tähti on luonnollisesti Connor McDavid, joka voi yksistään ottaa Kanadan reppuselkään pelissä kuin pelissä. Jos hyökkäys on täyttä timanttia, niin ehkä se akilleen kantapää on sitten puolustuksessa.  Ei sekään mikään heikko ole, kun kaikki pelaavat NHL:ssä. Kanada on näiden kisojen yksi suurimmista mestarisuosikeista.

Myös Jenkeillä NHL-joukkue

USA:n joukkue koostuu myös lähes kokonaan pelkistä NHL-pelaajista. Pelaajalistalta vain Quinn Hughes on merkitty NCAA yliopistopelaajaksi, muilla on NHL-status. Ei rosteri ole ihan Kanadan veroinen, mutta todennäköisesti USA tulee lohkosta ajamaan neljän parhaan joukkoon ja jatkoon. Leijonia vastaan USA on varmasti paha vastus.

Isoimpia nimiä ovat maalivahdit Scott Darling ja Keith Kinkaid, puolustuksessa ovat lupaavat Will Butcher ja LA Kingsin Alec Martinez ja Chicagon pakit Connor Murphy ja Jordan Osterle. Myös USA:n vahvuus on hyökkäysosastolla, Patrick Kane on varmasti Johnny Gaudreaun kanssa ne isoimmat joukkueen tähdet. Nälkää varmasti riittää, sillä kaikkien pelit ovat keväältä loppuneet kesken.

Tähän otteluun Unibet on antanut kertoimet 4.10 – 5.45 – 1.60, joten Kanada on ottelun suuri ennakkosuosikki. Monesti Kanada on uinunut turnauksen alkupelit, mutta välttämättä niin ei ole tällä kertaa.

MM-jääkiekkoa ilmaiseksi!

Ilouutinen kaikille jääkiekon ystäville on se, että Unibet TV ja Nordicbetin livestream -palvelu näyttää ottelut suorana lähetyksenä. Näet siis kaikki MM-ottelut halutessasi suorana lähetyksenä näiden palveluiden kautta. Tämä koskee myös Leijonien otteluita.

Spekulaatiota rapakon takaa:

Tähän otteluun Unibet on antanut kertoimet 4.10 – 5.45 – 1.60, joten Kanada on ottelun suuri ennakkosuosikki. Monesti Kanada on uinunut turnauksen alkupelit, mutta välttämättä niin ei ole tällä kertaa.

Aseta vetosi