Maanantai 7.5.2018 USA - Saksa, USA:n vuoro voittaa?

Saksa on vienyt viimeisimmät vastakkaiset pelit, nyt on kertoimet siihen suuntaan että on USA:n vuoro
USA - Saksa
May 07,2018
17:15

MM-kisat: USA – Saksa klo 17:15 ma 7.5.2018

Maanantain yksi mielenkiintoisimmista peleistä on kieltämättä USA:n ja Saksan välinen taisto. USA otti kisojen avausottelussa hienosti voiton rankkareilla Kanadasta, Saksa sen sijaan on pelannut nyt kaksi peliä kisoissa ja hävinnyt molemmat rankkareilla. Olisiko tässäkin sitten rankkareiden paikka? Todennäköisesti ei, sillä USA on tullut mainiolla joukkueella näihin kisoihin ja Saksan Olympialaisten tuhkimotarinasta näyttää tällä hetkellä olevan vain tuhkat jäljellä.

Saksan Draisaitlin taidonnäytettä tuomarikamerasta:

Saksa on kuitenkin Marco Sturmin johdolla yllätysvalmis joukkue ja ei se nyt huonosti ole pelannut kahta ensimmäistä vastustajaa vastaan. Viimeinen puristus on vain puuttunut, mutta eihän niitä tosipelejä vielä pelatakaan. Nyt alkaa olla kuitenkin se aika jolloin niitä pisteitä on alettava ottaa, muuten menee lohkon neljän parhaan joukkueen paikat muille. Siitä se taistelee lähinnä Norjan, Tanskan ja Latvian kanssa, Suomi, USA ja Kanada kamppailee lohkon TOP 3 sijoituksista.

USA – Saksa kertoimet ja vedonlyönti

USA on ottelussa iso ennakkosuosikki, siitä kertovat kertoimet 1.25 – 8.00 – 7.50. Jenkkien pistepörssiä johtaa kahden matsin jälkeen Chris Kreider 1+3 tehoin, Cam Atkinsonilla on 2+1 tehot. Joukkueen ehdottomasti isoin tähti Patrik Kane on saalistanut kaksi syöttöpistettä, jokohan se maalihana tänään aukeaisi? Kahdessa pelissä kuusi vetoa, tänään kolmesta tilastovedosta yksi menee maaliin? Kanen maalintekijäkerroin 2.55, Kreiderillä kerroin on 3.10 ja Atkinsonilla 2.85.

Saksan NHL-tähti Leon Draisaitl on kerännyt tähän mennessä 1+4 tehot, ottaako Edmontonin tähti joukkueen taas reppuselkään ja kohti jatkoaikoja? Maalivahti Timo Pielmeier ei ainakaan toistaiseksi ole ollut tykkivireessä, kahdessa matsissa on mennyt kahdeksan maalia selän taakse, torjuntaprosentilla 87,88.

USA:lla on taatusti hampaankolossa paljonkin tavaraa Saksaa vastaan, sillä viimeisimmistä kohtaamisista Saksa on vienyt peräti neljä edellistä! USA on voittanut Saksan viimeksi vuoden 2014 MM-kisoissa, 2015 joukkueet kohtasivat Germany Cupissa (2-5), 2016 MM-kisoissa (3-2) ja 2017 MM-kisoissa (1-2) ja Germany Cupissa (1-5). Ehkä nyt olisi USA:n vuoro voittaa?

MM-jääkiekkoa ilmaiseksi!

Unibet TV ja Nordicbet näyttää sivujensa kautta livestreamina tämänkin ottelun. Hyödynnä huimat tarjoukset pelaajille ja katso matsia livenä, muista lisätä jännitystä lyömällä vetoa!

Saako Saksa tämän hurmoksen päälle?

USA on ottelussa iso ennakkosuosikki, siitä kertovat kertoimet 1.25 – 8.00 – 7.50. Jenkkien pistepörssiä johtaa kahden matsin jälkeen Chris Kreider 1+3 tehoin, Cam Atkinsonilla on 2+1 tehot.

Aseta vetosi