MMA: Justin Bieber vs. Tom Cruise | Kumpi valloittaa Octagonin?

Luvassa vuosisadan ottelu! Tai sitten ei...

Tom Cruise hanging from a helicopter in Mission: Impossible - Fallout

 

Tom Cruise on ottanut elämänsä aikana yhteen muun muassa kansainvälisten terroristien, ulkoavaruuden örkkien sekä historiallisten verenhimoisten muumioiden kanssa. Nyt miehellä on kuitenkin edessään ehkä pahin vastustaja ikinä, kanadalaispoppari Justin Bieber…

Mistä oikein sitten on kyse? Viime vuosina enemmän sekoilustaan kuin biiseistään tunnettu Justin Bieber lähes tulkoon rikkoi internetin ennen kesäkuun puoliväliä kun mies haastoi Tom Cruisen julkisesti nyrkkitappeluun.

Kolminkertainen Oscar-ehdokas Thomas Cruise Mapother IV ei ole julkisesti vastannut Bieberin tanssikutsuun mutta MMA-piireissä ja kansansyvien rivien keskuudessa ottelua odotellaan jo vesikielellä. UFC-tähti Conor McGregor on jopa ilmaissut halukkuutensa toimia vapaaehtoisesti palkatta mahdollisen ottelutapahtuman isäntänä. Oman soppansa lusikkaan on lyönyt myös UFC-pomo Dana White, joka on todennut ”olisin hullu jos en järjestäisi ottelua”. Näkeekö maapallo siis sen päivän, kun Justin Bieber ja Tom Cruise lataavat toisiaan turpaan ocatagonissa?

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Bieber vs. Cruise, kumpi voittaisi?

Jos Justin Bieber vs. Tom Cruise MMA-ottelu todella järjestettäisiin niin kumpi kamppailun sitten veisi nimiinsä?

Bieber mitat ja kokemus

Justin Bieber on 25 – vuotias nuorimies jolla on mittaa 175cm ja painoa noin 66 kiloa. Bieberin hauiksen ympärysmitan arvioidaan olevan 37cm, kun taas miehen kengänkoko on 42. Bieber on harrastanut taistelulajeja vuosia ja muuan Floyd Mayweather jr. totesi vuonna 2014 että kanadalaisessa olisi ainesta MMA-mestariksi.

Cruise mitat ja kokemus

Tom Cruise on 58 – vuotias kokenut näyttelijä jolla on mittaa 170cm ja painoa noin 67kg. Hauiksen ympärysmitta on arvoitus mutta jalassa Cruisella on Bieberin tapaan koon 42 taistelutossu. Cruise on näytellyt urallaan kahdeksassa eri elokuvassa sotilasta ja miehellä on valkokankaalta lähitaistelukokemusta todella paljon. Cruise tekee itse monet taistelukohtauksensa sekä stunttinsa joten tappelu ei ole hänelle uutta. Cruise on entinen koulukiusattu, joka on aikoinaan vaihtanut 12 vuoden aikana 15 kertaa koulua mikä on tuonut varmasti kokemusta nujakoista. Lisäksi hän on harrastanut painia high schoolissa.

Bieber vs. Cruise kertoimet

Kuten yllä on kuvattu niin kumpikaan ottelijoista ei ole niin sanotusti eilisen teerenpoika vaan taistelukokemusta löytyy kumman takataskusta. Peliyhtiö Betsson on sitä mieltä että Cruisen tilastot ovat ennen ottelua paremmat kuin Bieberillä ja näin ollen otteluvoittajakertoimet jakautuvat: Justin Bieber 2.40 – Tom Cruise 1.15. Kumman voittoon sinä uskot?

Nopeat syövät hitaat!

Matsi on viritteillä, tapahtuuko se, toivottavati! Betsaa omaa suosikkiasi 30.06.2019 mennessä Betssonilla!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä