UFC 239: Kevyen Raskaansarjan titteliottelu Jones – Santos 06:00 su 7.7.2019

Las Vegasin T-Mobile areenalla käydään sunnuntai aamuna kuuma UFC 239 ilta jossa kohtaavat Jon Jones ja Thiago Santos. Vihjeessä uskomme Jonesiin.
Jones – Santos
Heinäkuu 07,2019
06:00

Sunnuntai-aamulla Suomen aikaa käydään UFC 239:ssä kevyen raskaansarjan titteliottelu kun Jon Jones kohtaa brasilialaisen Thiago Santosin Las Vegasin T-Mobile areenalla.

Samana iltana käydään myös kova kamppailu naisissa kun mestari Amanda Hunes kohtaa Holly Holmin (Unibet kertoimet Nunes 1.25 – Holm 4.00). Illan pääkamppailussa on kuitenkin miesten puolella ehkä kaikkien aikojen paras MMA ottelija sillä Jon Jones dominoi tätä lajia täysin. Hänen uransa ainoa tappio tuli kun hänet diskattiin Matt Hamill ottelussa jonka hän oli juuri voittamassa käyttämällä laitonta kyynärpää lyöntiä sen jälkeen kun Hamill oli jo lattiassa.

Jon Jones on vedonvälittäjillä suuri suosikki, mutta pystyykö Santos yllätykseen? Betsafe tarjoaa tähän otteluun kertoimet Jonesille 1.17 ja Santosille 5.30.

Paras ottelija kohtaa tyrmäyskuninkaan

Jon Jones laittaa tähän kamppailuun oman tittelinsä peliin ja hän onkin ottelussa suuri suosikki häviten urallaan vain kerran (24-1 MMA, 18-1 UFC). Brasilialaisen Thiago Santosin voittosaldo (21-6 MMA, 13-5 UFC) ei ole läheskään yhtä kova, mutta hänellä on UFC:ssä eniten tehtyjä tyrmäyksiä kuin kenelläkään muulla tämän vuosikymmenen aikana. Hän ei ole tullut Las Vegasiin vain osallistumaan vaan hakemaan uutta tyrmäysvoittoa.

Santos on hankkinut tähän kamppailuun lisää lihasta, mutta se ei kuulemma pelota Jonesia, joka itse asiassa on tehnyt itsestään hieman kevyemmän jotta hän pystyy liikkumaan paremmin kehän sisällä. Jones on sanonut että Santosin lihakset tulevat väsyttämään hänet nopeammin ja mitä pidemmälle kamppailu etenee niin sitä varmemmin Jones voittaa vastustajansa.

Jos Jonesin taktiikka on väsyttää vastustajansa niin silloin kannattaa katsoa voittoa myöhäisemmistä eristä. Unibet tarjoaa Jonesin voitolle erien 3 tai 4 aikana 4.00 kertoimen.

Jonesilla vaiherikas menneisyys

Ennen tätä kamppailua Jonesin menneisyys on noussut puheenaiheeksi. Hän on UFC historian ehkä menestyksekkäin kamppailija, mutta häneltä on viety tämä kevyen raskaansarjan titteli kolme kertaa positiivisten huumenäytteiden sekä yliajosta johtuvan pidätyksen takia.

Nämä asiat ovat nousseet puheenaiheeksi jälleen kun Santos nosti asiat esiin brasilian televisiossa. ja se on myös kiirinyt Jonesin huomioon taaten että hyvä kamppailu on tiedossa.

Santos tulee tähän kamppailuun pistoolit paukkuen ja aloittaa kovaa. Hänellä on todella kova lyönti ja hän on atleettinen, mutta mitään muuta hänellä ei kuitenkaan ole tarjottavana. Jos Santos saa kuiten yhden onnekkaan lyönnin menemään perille niin Jones voi kaatua ensimmäisessä erässä. Unibet tarjoaa tälle vaihtoehdolle 13.00 kertoimen.

 

Jones on näistä kahdesta kokonaisvaltaisempi ottelija. Hänellä isompi ulottuvuus jolla hän pystyy sitomaan ja viemään vastustajansa maahan. Tällä hän periaatteessa ottaa Santosin vahvuudet pois. Jones tulee voittamaa kamppailun ja uskomme että ottelussa nähdään vähintään kaksi täyttä erää. Betsafe tarjoaa tälle kertoimeksi 1.83 joka on veikkausvihjeemme (Fight starts round 3).

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä