Formula 1: Monacon F1 GP -kisa sunnuntaina 26.5.2019 kello 16:10

Rosberg, Häkkinen, Räikkönen - liittyykö Bottas tänä vuonna Monacon GP:n voittajiin? Katso kertoimet voittoon ja lyö vetoa Valen voiton puolesta!
F1 veikkaus
Formula 1: Monacon F1 GP
May 26,2019
16:10

Formula 1: Monacon F1 GP – suomalaisvoitto tulossa?

Keke Rosberg 1980-luvulla, Mika Häkkinen 1990-luvulla, Kimi Räikkönen 2000-luvulla… tämä kisa on viimeinen mahdollisuus saada suomalainen Monaco-voittaja 2010-luvulle. Valtteri Bottas on kisassa toki lähellä voittoa, mutta arvaamaton Monaco on koitunut niin monen ennakkosuosikin kohtaloksi, että tässä kisassa ei uskalla nuolaista ennekuin ruutulippu on todellakin heilahtanut ja viralliset tulokset vahvistettu.

Vedonlyönti Monacon GP:stä

Lewis Hamilton on jälleen suurin ennakkosuosikki voittamaan tämän kisan, kestosuosikilla on pienimmät kertoimet jokaisella vedonlyöntitoimistolla. Valtteri Bottas, Sebastian Vettel ja oman kylän poika Charles Leclerc seuraavat siinä ihan perässä. Jos mitään kummallista ei tapahdu, joku näistä neljästä vie kisan. Jotain kannattaa laskea myös Max Verstappenin varaan, hullunrohkea hollantilaiskuski on varmasti vaarallinen aika-ajoista lähtien. Monacon rata tasoittaa jonkin verran moottorieroja ja nyt ne kuskien erot punnitaan.

Betsafe mm. tarjoaa erikoiskohteen Mercedeksen kaksoisvoittojen putkelle. Mersuhan on voittanut nyt viisi peräkkäistä kaksoisvoittoa, mitä kohdetta sinä näistä betsaisit?

Montako peräkkäistä kaksoisvoittoa Mercedes ottaa kauden alusta alkaen?

  • Jää viiteen kertaan (nykyinen tilanne) 1.44
  • Kuusi tai enemmän 2.50
  • Seitsemän tai enemmän 4.00
  • Kahdeksan tai enemmän 9.00
  • Yhdeksän tai enemmän 21.00
  • Kymmenen tai enemmän 36.00

Joskushan se putki katkeaa, mutta katkeeko se jo Monacossa? Kenties?

Osallistu myös Betsafe F1-kisaan – kerää pisteitä sivuston peleistä ja voita todellinen VIP-reissu Itävallan Formula 1 kisaan! Klikkaa tästä ja osallistu!

BONUS: Tuplaa talletuksesi 200€ asti
Pelaa nyt

Veikkaus: Turva-auto radalle ainakin kerran kisassa!

Monacon kisaviikonloppu poikkeaa hieman muista GP-viikonlopuista, sillä torstaina on jo täysi tohina kahden vapaiden harjoitusten myötä ja perjantaina ei ajeta ollenkaan. Lauantaina on sitten tuttuun tapaan tarjolla kolmannet vapaat harjoitukset ja aika ajot. Sunnuntaina sitten itse Monacon GP.

C More televisioi kisaviikonlopun tähän tapaan

  1. vapaat harjoitukset to 23.5. klo 11.55
  2. vapaat harjoitukset to 23.5. klo 15.55
  3. vapaat harjoitukset la 25.5. klo 12.55

Aika-ajot la 25.5. klo 15.55, lähetys alkaa klo 15.00

Osakilpailu su 26.5. klo 16.05, lähetys alkaa klo 15.00

Legendaarinen Monacon GP

Vaikka rataa on monesti sanottu jo liian ahtaaksi nykyformuloille, ei tätä kisaa olla ihan heti ottamassa pois kisakalenterista. Erityisen tärkeää on onnistua aika-ajoissa ja tähän tallit tulevat panostamaan kaikkensa – tosin samahan se on muissakin kisoissa. Mutta Monacossa lähtöpaikka korostuu entisestään ja varikkotaktiikallakaan harvoin saadaan isoa etuja. Oman jännitysmomenttinsa voi tuoda turva-auton vierailut, joita todennäköisesti tulee ainakin se yksi. Myös tästä voit lyödä vetoa useilla eri vedonlyöntisivustolla – katso kertoimet turva-auton kurvailuun! Jännitysmomenttia siinäkin!

Ayrton Senna valloitti aikanaan kuudesti Monacon, Graham Hill viidesti, samoin kuin Michael Schumacher. Prost ajoi ruutulipulle neljästi ykkösenä, Stirling Moss, Jackie Stewart ja Nico Rosberg voittivat Monacon GP:n kolmesti. Kolme suomalaista on siis voittanut kisan ja Bottas varmasti janoaisi tästä voittoa.

Kahva edellä voittoon Monacossa?

F1 Monacon GP - Bottaksen vuosi?

Kaikki kuskit haaveilevat Monacon kisan voitosta ja vain voittajathan muistetaan. Valtteri Bottas varmasti haaveilee voitosta tässä kisassa ja alkukausi on osoittanut että se todellakin on mahdollista. Aika-ajojen ja kisan voitto? Betsaa nyt!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä