Naisten EM-karsinnat: Suomi - Skotlanti 27.10.2020 klo 18.15, Suomi kertoimella 2.50

Suomi on karsintalohkon kärjessä, mutta Skotlanti on pelannut yhden ottelun vähemmän. Skotit pelasivat muutama päivä sitten Albaniaa vastaan.
Suomi - Skotlanti
Lokakuu 27,2020
18:15

EM-karsinnat naiset: Suomi – Skotlanti

Bolt Arena, Helsinki, Suomi

Kertoimet (Unibet): 2.50 – 3.35 – 2.40

Suomen naisten jalkapallomaajoukkue, eli Helmarit, pelaa tiistaina EM-karsintamatsin Skotlantia vastaan. Lohkovoittaja jatkaa suoraan lopputurnaukseen, kun kakkospaikalta mennään vertailuun muiden lohkokakkosten kanssa. Suomi on tällä hetkellä sarjakärjessä pisteen edellä Skotlantia, mutta yhden ottelun enemmän pelanneena. Voitto olisi siis Suomelle todella tärkeä.

Skotlanti on voittanut kaikki kolme pelaamaansa karsintamatsia, Suomi on voittanut kolme ja pelannut yhden tasan. Skotit ovat kohdanneet vasta lohkon heikoimpia joukkueita, Kyproksen sekä Albanian kahdesti. Suomi on voittanut samat matsit, mutta viimeksi vieraissa Portugalia vastaan Suomi pelasi 1-1.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Suomella puolen vuoden tauko

Suomen päävalmentaja ruotsalainen Anna Signeul kertoo Palloliiton verkkosivuilla, että joukkueen valmistautuminen on mennyt erinomaisesti. Maajoukkuehommissa on naisilla ollut puolen vuoden tauko, ja hyvä valmistautuminen merkitsee nyt paljon. Signeulin mukaan joukkueen pelaajat ovat vielä koronaongelmista huolimatta hyvässä kunnossa. Puolustuksen Natalia Kuikka totesi vielä Palloliiton sivuilla, että hänen mielestään joukkue on treeneissä myös löytänyt hyvin yhteispelinsä.

Skotlanti lienee valmiimpi otteluun. Se pelasi pari päivää sitten kotiottelun Albaniaa vastaan ja voitti 3-0. Pelkän treenaamisen lisäksi skoteilla on takana tosimatsiakin. Suomi on viimeksi pelannut maaliskuussa turnauksen Kyproksella.

Päävalmentaja Signeul totesi, että toisaalta Suomelle on etua siinä, että nyt Skotlannin peli on nähty. Skouttaamiset on tehty, kun skoteilla ei juurikaan ole käsitystä siitä, miten nyky-Suomi pelaa.

-Huomasimme heidän olevan nopeita vastahyökkäyksissä ja innokkaita prässäämään pallonmenetysten jälkeen, Signeul sanoi ottelun alla.

Suomen ja Skotlannin kokoonpanot

Ottelussa on vielä sellainen jännite, että Signeul oli juuri Skotlannin maajoukkueen valmentaja vuosina 2005-2017, eli hänellä on pitkä kokemus skottifutiksesta.

Skotlannilta puuttuu joukkueesta muutama avainpelaaja. Kim Little ja Jennifer Beattie ovat sivussa.

Suomen mahdollinen avaus: Korpela, Alanen, Franssi, Heroum, Koivisto, Kuikka, Oling, Sallström, Summanen, Tunturi, Westerlund

Skotlannin mahdollinen avaus: Alexander, Mitchell, Corsie, Godfrey, Boyle, Weir, Graham, Emslie, Cuthbert, Hanson, Ross

Ottelu on vetomarkkinoilla tasainen. Kertoimet ovat Unibetilla 2.50 – 3.25 – 2.60. Kotijoukkueelle voi laittaa pienen panoksen, vaikka ei olisikaan sinivalkoisia laseja silmillä. Suomen karsinta on mennyt aikalailla tasatahtiin skottien kanssa, ja kaipa kotikenttäetu kylmässä Pohjolassa edes hieman painaa. Suomi kertoimella 2.50!

EM-karsinnat Unibetille!

Suomen kerroin 2.50 riittää peleihin.

Aseta vetosi