Naisten Jalkapallon MM-kisat: Nigeria – Ranska maanantaina 17.6.2019 klo 22:00

Ranska on ylivoimainen ennakkosuosikki päihittämään Nigerian. Millä tasoituksella siellä pelataan peliä emännille? Katso parhaat kertoimet ja väijy matsi suoran lähetyksen kera YLE:ltä!
Naisten Jalkapallon MM-kisat: Nigeria – Ranska
Kesäkuu 17,2019
22:00

Naisten Jalkapallon MM-kisat: Nigeria – Ranska, kisaemännät maalimässäjäisissä?

Mainio maanantai saa mukavan lopetuksen kun vuorossa on naisjalkapalloa maailman huipulta. Emäntäjoukkue Ranska saa vastaansa Nigerian ja kertoimet pelissä kertovat vedonlyöjälle paljon. Nyt on tasoitusvedon paikka. Unibet pitkävetokertoimet peliin ovat 23.00 – 8.00 – 1.13, joten miten luja löylytys tässä tuleekaan?

Kisojahan voit seurata YLE:n kanavien kautta ja tämäkin ottelu näytetään suorana lähetyksenä YLE TV2 -kanavalta ja livestream on saatavilla YLE Areenan kautta. Laiturinnokassa tai kotisohvalla, samalla sujuu vaikka livebetsaaminen parhaimmilla kertoimilla. Lähetys alkaa kello 21:45 ja matsi starttaa 22:00.

Yli 3.5 maalin matsi on saanut kertoimeksi 2.12, yli 4.5 on sitten jo 3.55 ja yli 5.5 maalia 6.50 kertoimella. Yli 6.5 maalin matsi toisi massit takaisin mimmifutiksen pelistä kertoimella 13.00. Parhaimmillaanhan nuo osuvat mukavasti kaikki?

Tasoitusvedossa kannattaa pitää pöksyt kuitenkin jalassa, sillä jo maalin tasoitus tietää sitä että kakkosvaihtoehdon osuessa pitää Ranskan voittaa jo parilla maalilla. Tässä Unibet 3-suuntaisen tasoitusvedon kertoimet ensimmäiseltä puoliajalta, käy katsomassa kertoimet toiselle puoliajalle ja koko ottelua silmällä pitäen Unibetiltä:

Alkutilanne 1-0, 2.63 – 2.70 – 2.75

Alkutilanne 2-0, 1.34 – 4.20 – 6.75

Alkutilanne 3-0, 1.07 – 9.00 – 19.00

Jos uskot että Ranska on jo puoliajalla 0-4 johdossa niin tiedät mitä nappuloita painella, vai mitä?

Veikkaus: Ranska vie pelin, mutta millä lukemilla?

Nigeria 4-3-3

Nnadozie – Ebere, Ebi, Ohale, Okeke – Chikwelu, Okobi-Okeoghene, Uchendu – Ordega, Oparanozie, Oshoala

Ranskalla on tietenkin kotijoukkueen paineet niskassaan ja avaus Norjaa vastaan näytti tältä.

Ranska 4-3-3

Bouhaddi – Majri, Renard, Bathy, Torrent – Bussaglia, Thieney, Henry – Le Sommer, Gauvin, Diani

Ranskan Eugenie Le Sommer on tehnyt jo tehot 2+1 kahdessa pelissä, tuleeko lisää tässä matsissa? Puolustaja Wendle Renard voisi olla myös hyvä betsikohde maalintekijävetoon, parissa matsissa pari maalia. Ranska tulee tekemään tässä pelissä enemmän kuin yhden maalin, joten…

Ranska on nyt kahdessa pelissä tehnyt kuusi maalia ja päästänyt yhden, Nigerian pari matsia on tuottanut kaksi maalia ja kolme päästettyä. Tasaisella tahdilla tämä tietäisi tulosvetoon lukemia 0,1 – 2,3,4?

Ihan tätä ei ole odotettavissa…

Tulosveto 0,1 - 2,3,4?

Näin voisi nyt olettaa ja Ranska haluaa painaa tässä ottelussa jo ajoissa sen voittonapin pohjaan. Katso matsi suorana YLEn kanavilta ja betsaa naisfutista tässäkin ottelussa. Päivään mahtuu myös paljon muita otteluita - nauti silmäkarkista myös tänään!

Aseta vetosi

Parhaat tarjoukset ja striimit urheilutapahtumiin

  • Pelisivusto
  • Nappula
  • Bonus
  • Arvio
  • Tietoja

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä