Naisten MM-kisat: Kanada - Suomi la 13.04.2019 klo 16:00

Naisleijonat jatkavat MM-kotikisataivaltaan äärettömään kovaa vastustajaa vastaan. Riittääkö Suomen rahkeet Kanadan kaatoon ja finaalipaikkaan? Lue otteluennakko ja lyö vetoa ottelusta!
Naisleijonat veikkaus
Naisten MM-kisat: Kanada - Suomi
huhtikuu 13,2019
16:00

Naisten MM-kisat, Kanada – Suomi , tiputtavatko naisleijonat mestarisuosikin?

Naisten jääkiekon MM-kisoissa on nyt edetty ratkaisuvaiheisiin ja välieräotteluihin. Onko lauantai historiallinen päivä suomalaiselle naiskiekkoilulle? Voitto ottelusta Kanadaa vastaan toisi Naisleijonille maamme historian ensimmäisen MM-finaalipaikan.  Tappio ja Suomi pelaa jälleen kerran pronssista. Pysyvätkö suomalaiset käsikirjoituksessa joka on niin kovin tuttu muutamista edellisistä kisoista, vai kirjoitetaanko historian kirjoihin uusi luku? Vedonlyöntiyhtiöiden kertoimien perusteella naisleijonat jäävät jälleen Kanadan jalkoihin. Vaahteralehdet lähtevät ennakkosuosikin asemassa kello 16.30 alkavaan otteluun Suomea vastaan. Esimerkiksi peliyhtiö Comeon! tarjoaa otteluun selvästi Kanadaa suosivat kertoimet 14.00 – 6.50 – 1.50.

Espoon ihme luvassa?

Finaalipaikka haussa!

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue ei ole koskaan saavuttanut finaalipaikkaa arvokisoissa. Ei MM-kisoissa eikä Olympialaisissa. Mitalit on aina jaettu USA:n ja Kanadan kesken ja ennakko-odotusten perusteella niin tapahtuu myös tulevan viikonloppuna. Suomen tähtihyökkääjä Michelle Karvinen kuitenkin uskoo luonnollisesti Suomeen ja vakuuttaa että tähän otteluun on keskitetty jo pitkän aikaa: ” Tiedämme, että pystymme haastamaan Kanadan ja kotikenttä tuo meille ison edun otteluun. Tätä hetkeä varten olemme tehneet paljon työtä.” Uskotko sinä Suomen mahdollisuuksiin? Ota kiinni jättikerroin ja hyödynnä alta löytyvät kampanjat.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Kanada lyötävissä

Jääkiekkoilun emämaa Kanada on kova pala Suomelle. Naisleijonien suureksi onneksi vastustaja on kuitenkin ”vain” Kanada sillä vaahteralehdet ovat tällä hetkellä ”vasta” toiseksi paras maa mitä tulee naisten jääkiekkoiluun. Kanada on hävinnyt viidet edelliset MM-kisat putkeen finaalissa USA:lle joukkueen voi todistetusti voittaa, kunhan suomalaiset löytävät ne kuuluisat oikeat voiton avaimet. Alkusarjassa Kanada myöhensi Suomen 6 – 1 mutta naisleijonat myönsivät, etteivät he olleet parhaimmillaan. Viime vuoden MM-kisoissa Kanada kärsi Suomelle 3 – 4 tappion, toivotaan että Espoossa nähdään lauantaina iltapäivällä vastaavanlainen tulos!

Maaleja siellä ja maaleja täällä

Kuten MM-kisojen avauskamppailu osoitti, niin Suomi pystyy haastamaan hetkittäin USA:n ja miksei myös Kanadaa. Toki uskomme ja toivomme että Suomi voittaa ottelun mutta jos sattuisi tulemaan tappio niin pidämme huolen omasta voittamisesta tasoitusvedon avulla. Peliyhtiö ComeOn! tarjoaa naisleijonien +3 kohteelle kertoimen 1.75. Esimeriksi 6 - 4 tappio tuottaa voittavan vedon.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä