Naisten MM-kisat: Kanada - Suomi ti 9.4.2019 klo 19.30

Naisleijonat jatkavat MM-kotikisataivaltaan äärettömään kovaa vastustajaa vastaan. Riittääkö Suomen rahkeet Kanadan kaatoon? Lue otteluennakko ja lyö vetoa ottelusta!
Naisleijonat pelaa MM-kisoissa Suomessa. Tuleeko kultaa?
Naisten MM-kisat: Kanada - Suomi
huhtikuu 09,2019
19:30

Naisten MM-kisat, Kanada – Suomi , horjuttaako naisleijonat mestarisuosikkia?

Suomen naisten jääkiekkomaajoukkue naisleijonat pelaavat tänään alkulohkonsa päätöskamppailun. Lohkon päätöskierroksella vastaan luistelee yksi kisojen suursuosikeista – Kanada. Suomi kohtasi kisojen avausottelussa USA:n, jolle naarasleijonat taipuivat lopulta tylyin lukemin 2 – 6. Miten käy tänään, voittaako Suomi ja nappaa lohkon kakkossijan vai ovatko Pohjois-Amerikasta Suomeen lentäneet naiskiekkoilijat jälleen parempia?

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Naisleijonat aloittaneet kisat mukiinmenevästi

Suomi aloitti kotikisaurakkansa todella lupaavasti ja pirteästi avausottelussa USA:ta vastaan. Suomi näytti olevan matkalla melkoiseen yllätykseen ja taisteluvoittoon, kun kyseisen ottelun kolmas erä alkoi tilanteessa 2 – 1. Sitten tapahtui kuitenkin valtava romahdus ja USA rynnisti rinnalle sekä reippaasti ohi. Onneksi avausottelun kolmannen erän mollivoittoinen vire suli jäälle, sillä seuraavat kaksi kamppailua olivat Suomen heiniä. Ensin naarasleijonat voittivat Venäjän lukemin 4 – 0 ja sen jälkeen Sveitsin lukemin 6 -2. Suomen maalierokisoissa on tällä hetkellä 12 – 8.

Kanada hävisi jenkeille vain niukasti

Suomi on tällä hetkellä sarjataulukossa tasapisteissä Kanadan kanssa. Kanada on niin ikään voittanut ensimmäisen kisaviikon aikana Sveitsin sekä Venäjän mutta joutunut taipumaan USA:lle numeroin 3 – 2. Kanadan maaliero ennen Suomi kamppailua on 13 – 4. Kanadan ehdoton ykköstähti ensimmäisissä otteluissa on ollut joukkueen konkarihyökkääjä Natalie Spooner, joka on nakutellut ensimmäiseen kolmeen kamppailuun tehot 4 + 2. Tämä maailmanmestari ja olympiavoittaja aiheuttavat varmasti monta hikistä hetkeä tiistaina Suomen maalivahdille Noora Rädylle.

Vedonlyöntisivut eivät usko Suomeen

Vedonlyöntisivustojen kertoimien valossa tässä ottelussa on jälleen vain yksi voittajasuosikki ja se on Kanada. USA ja Kanada ovat jakaneet keskenänsä kaikki naisten MM-historian kultamitalit ja niin odotetaan käyvän tänäkin vuonna. Suomi on yrittää haastaa jättiläiset mutta riittääkö kova taistelu? Kertoimet illan otteluun ovat peliyhtiö NordicBetilla 1.24 – 6.50 – 8.70. Lukemat Suomea vastaan ovat tylyt mutta ehkä jopa realistiset? Suomi on hävinnyt edelliset viisi kamppailua Kanadalle maalierolla 22 – 2 mikä selittää omalta osaltaan miksi Suomeen ei uskota kamppailussa.

Tänään yhtä hieno häkki?

Suomi onnistuu vähintään kahdesti

Kuten MM-kisojen avauskamppailu osoitti, niin Suomi pystyy haastamaan hetkittäin USA:n sekä Kanadan. Ehkä naisleijonat eivät vielä saa puristettua pisteitä täyden 60 minuutin aikana mutta ei heistä täysiä heittopusseja tule illan kamppailussa. Suomea voi lähteä betsaamaan esimerkiksi tasoitusvedon kautta. Yksi hyvä ratkaisu on lyödä vetoa sen puolesta, että Suomi tekee ottelussa yli 1,5 maalia, kuten se teki jenkkejä vastaan. Kohteelle saa NordicBetilta kertoimen 2.11

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä