Naisten MM-Kisat: Kanada – Uusi-Seelanti la 15.6.2019 klo 22:00

Naisten Jalkapallon MM-kisojen lauantain iltaottelussa kohtaavat Kanada ja Uusi-Seelanti. Veikkausvihjeessä uskomme vähämaalisuuteen.
Kanada - Uusi-Seelanti
Kesäkuu 15,2019
22:00

Jalkapallon naisten MM-kisoissa pelataan lohkovaiheen toisia otteluita ja lauantain ilta ottelussa, Grenoblen Stade des Alpes stadionilla, kohtaavat Kanada ja Uusi-Seelanti.

Kanada on tässä lohkossa suosikki yhdessä Hollannin kanssa ja näiden kahden odotetaan menevän selvästi jatkoon. Uusi-Seelanti pelasi kuitenkin tiukasti Hollantia vastaan ja he haluavat ottaa ensimmäisen voittonsa MM-kisoissa koskaan.

Kanada on tässä ottelussa selkeä suosikki, mutta Uusi-Seelanti on osoittanut että heitä on vaikea voittaa. Pystyvätkö ”Fernit” yllätykseen? Unibet tarjoaa otteluun kertoimet 1.40 – 4.45 – 8.75.

Kanadan viimeistelyn on parannuttava

FIFA:n rankingissa viidentenä oleva Kanada aloitti nämä kisat ottamalla 1-0 voiton Cameroonista. He pitivät palloa yli 70% ja saivat aikaiseksi 16 laukausta, mutta silti vain yksi näistä löysi tiensä maaliin. Kanadan odotettiin voittavan Cameroon helposti, mutta niin vain he pelasivat hermostuneesti ja ottivat vain niukan voiton. Cameroon puolusti ottelussa erittäin hyvin, mutta silti Uuden-Seelannin uskotaan tarjoavan vielä kovemman vastuksen erityisesti puolustuksen osalta.

Kanada ja Uusi-Seelanti kohtasivat myös neljä vuotta sitten lohkovaiheessa ja silloin Kanada otti niukan 1-0 voiton. Heille kelpaisi varmasti sama myös tästä ottelusta sillä se varmistaisi heille jatkopaikan. Vireestä se ei ainakaan ole kiinni sillä Kanada ei ole hävinnyt yhdeksään otteluun. Näistä he ovat voittaneet seitsemän, mutta mikä parasta, he ovat päästäneet näissä yhdeksässä ottelussa vain yhden maalin.

Kanadan nollapeli tässä ottelussa on tarjolla 1.76 kertoimella Nordicbetillä.

Uusi-Seelanti hakee ensimmäistä voittoaan

Tämä on Uuden-Seelannin viides lopputurnaus MM-kisoissa naisten puolella ja he hakevat vielä ensimmäistä voittoaan. Vaikka heillä on huomattavasti helpompi reitti MM-kisoihin niin silti maan taso on kohtuullisen kova. Uusi-Seelanti on FIFA rankingissa sijalla 19 ja valmistavissa otteluissa he ottivat mm. 0-1 voiton yhdestä kisojen ennakkosuosikeista, Englannista.

Maa aloitti kisat isolla pettymyksellä kun Hollanti ampui 1-0 voittomaalin lisäajan kolmannella minuutilla. Siihen asti ”Jalkapalloilevat Fernit” olivat puolustaneet kurinalaisesti ja tappio oli raskas. Nyt he kohtaavat toisen kovan joukkueen josta olisi otettava vähintään tasapeli että maalla olisi toiveita päästä vielä jatkoon.

Kanada tulee olemaan varmasti tuttu joukkue Uudelle-Seelannille sillä Fernien päävalmentaja Tom Sermanni toimi aikaisemmin mm. Kanadan naisten maajoukkueen apuvalmentajana.

Ottelusta odotetaan todella vähämaalista joten veikkausvihjeemme on Nordicbetin alle 2.5 maalille tarjoama 1.71 kerroin. Tässä ottelussa on mahdollisuus myös jopa 0-0 otteluun sillä molemmat puolustavat hyvin. Unibet tarjoaa tälle vaihtoehdolle 9.50 kertoimen.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä