Naisten MM-kisat: Suomi - USA su 14.4.2019 klo 20:00

Naisleijonat pelaavat sunnuntaina historiallisesti jääkiekon MM-finaalissa! Mikä parasta, ottelu käydään kotilyleisön edessä! Tänään luvassa torijuhlat?
Naisleijonat veikkaus
Naisten MM-kisat: Suomi - USA
huhtikuu 14,2019
20:00

Naisten MM-kisat, Suomi – USA , nyt taistellaan kultamitalista!

Viimeistä viedään, ainakin mitä tulee vuoden 2019 jääkiekon maailmanmestaruuskisoihin. Tämän vuoden Espoossa pelattavat kotikisat ovat olleet Naisleijonille melkoinen vuoristorata, joka saavutti eilen hyvin korkean nyppylän kun Suomi voitti välierissä lajin mahtimaan Kanadan. Jaksaako vaunu edetä vielä yhden pykälän ylemmäs vai onko edessä vapaapudotus? Vaikka jännitys on varmasti katossa finaalin alkaessa, niin voit silti nostattaa tunnetta entistä enemmän lyömällä vetoa ottelusta esimerkiksi hyödyntämällä alla olevat bonukset.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

USA – Järkyttävän suuri ennakkosuosikki

Asiantuntijoiden, vedonlyöntisivujen, toimittajien ja ihan kaikkien mielestä MM-finaalissa on vain yksi voittajasuosikki ja se on tietenkin USA. Jenkit ovat voittaneet neljä vuotta putkeen kaikki tarjolla olleet arvokisojen kultamitalit. Alkusarjassa Suomi laittoi USA:lle kampoihin kaksi erää mutta kolmannessa Naisleijonat olivat täysin vastaantulijoita. Finaalissa ehjä 60. minuuttia ja maaginen Noora Räty, niin voitto on lähempänä kuin arvaammekaan. Ja hävisihän Suomi Kanadallekin alkusarjassa mutta kun piti ”voittaa oikea peli” niin kuinka kävikään?

Myös Suomen oma ”first lady” on huomioinut Naisleijonien menestyksen. 

Naisleijonilla mahdollisuus horjuttaa USA:ta

Kun tarkastellaan Suomen ja USA:n edellisiä keskinäisiä otteluita niin tilastot ovat Naisleijonien kannalta karut. Viidestätoista edellisestä ottelusta Suomi on voittanut tasan yhden ja tämä voitto on ystävyysottelusta vuodelta 2013 lukemin 3 – 1. Karuista tilastofaktoista huolimatta Suomi on laittanut vuosien varrella kovasti kampoihin jenkeille ja esimerkiksi viime vuoden olympialaissa ottelu ratkesi vasta viime hetkillä USA:n hyväksi. Alkulohkon kamppailussa Suomi johti ottelua kahden erän jälkeen 2 – 1 kunnes taas kolmas erä meni USA:lle. Suomella on kuitenkin sunnuntaina takanaan kova ääninen kotiyleisö, joka antoi jo välierissä hyökkääjä Emma Nuutisen mukaan ”mahtavan energian koko joukkueelle” Suomella on siis mahdollisuus horjuttaa jättiläistä.

Jälleen maalirikas peli tulossa?

Voittaa Suomi tai ei niin uskomme, että MM-finaalista on tulossa maalirikas ottelu. Edellisestä viidestä MM-finaalista neljässä on tehty yli 4,5 maalia (vuoden 2016 kisat päättyivät vasta jatkoajan jälkeen 1 – 0, USA – Kanada). Suosittelemme ehdottomasti tarkastamaan eri vedonlyöntisivujen kertoimet over 4,5 ja 5,5 kohteille!

Aseta vetosi