Naisten MM-kisat: Suomi - Tshekki 11.4.2019 klo 19.30

Naisleijonat jatkavat MM-kotikisataivaltaan puolivälierissä Tshekkiä vastaan. Riittääkö Tshekin rahkeet haastamaan Suomen? Lue otteluennakko ja lyö vetoa ottelusta!
Naisleijonat veikkaus
Naisten MM-kisat: Suomi - Tshekki
huhtikuu 11,2019
19:30

Naisten MM-kisat, Suomi – Tshekki, horjuttaako Tshekki ennakkosuosikki Suomea?

Naisten jääkiekon MM-kisoissa on nyt edetty ratkaisuvaiheisiin ja puolivälieräotteluihin. Voittavat joukkueet jatkavat matkaansa lauantain välierissä sekä sunnuntain mitalipeleissä. Häviävät joukkueet voivat lyödä tämän kevään osalta hokkarit naulaan. Onko torstai toivoa täynnä suomalaisnaisille? Naisleijonat ovat ainakin ennakkosuosikin asemassa kello 19.30 alkavassa ottelussa Tshekkiä vastaan.

Betsson : Lunasta jopa 100 € ilmaisveto joka viikko ja voita matka MM-kisoihin
NordicBet : Lunasta 10 € ilmaisveto ja voita matka MM-finaaliin

Suomen naisten jääkiekko maajoukkue on pelannut Espoossa käynnissä olevissa MM-kotikisoissa täysin kuten ennen turnausta odotettiin. Naarasleijonat ovat raadelleet neljässä ensimmäisessä ottelussa Venäjän sekä Sveitsin mutta hävinnyt molemmille supermaille USA:lle ja Kanadalle. Naisten perinteisen jääkiekon MM-kisojen käsikirjoituksen mukaan Suomi voittaa tänään Tshekin, häviää välierissä toiselle Pohjois-Amerikan jengille ja nappaa lopuksi pronssisen mitalin. Uskomme että ensimmäinen luku ja voitto Tshekistä toteutuu tänään. Vedonlyöntisivustojen kertoimet ovat kanssamme samaa mieltä, kun esimerkiksi NordicBet nostaa Suomen ottelun ennakkosuosikiksi kertoimin 1.18 – 6.40 – 10.00.

Tshekki kovassa voittoputkessa

Tshekin naisten jääkiekkomaajoukkue liitää tällä hetkellä melkoisessa voittoputkessa. Joukkue on voittanut näissä kisoissa kaikki ottelunsa ja yhteensä Jaromir Jagrin sisarkansalaiset painelevat kuuden ottelun voittoputkessa. Onkin kuitenkin huomioitava, ettei Tshekki ole kohdannut voittoputkensa aikana Suomea, Kanadaa tai USA:ta. Suomi ja Tshekki ovat kohdanneet neljän edellisen kauden aikana neljästi ja jokainen näistä otteluista on päättynyt Suomen hyväksi, yhteismaalierolla 16 – 6. Edellinen helmikuussa pelattu kamppailu päättyi Suomelle kuitenkin vain 2 – 0 lukemin. Tshekki tuleekin varmasti laittamana tänään kampoihin hakiessaan maan historian ensimmäistä välieräpaikkaa

Montako maalia tänään nähdään?

Vetojen asettelu illan otteluun on haastavaa koska kertoimet ovat kovin pieniä, ainakin jos lähtee pelaamaan Suomen voittoa. Maalimäärä veikkauksien suhteen kertoimet ovat myös hyvin alhaiset. NordicBet tarjoaa kuitenkin mielenkiintoisen kohteen otteluun joka tarttui silmään. Suomi – Tshekki, maalien lukumäärä ottelussa 4.5 – 6.5, kerroin 2.80. Viiden tai kuuden maalin ottelu tarjoaa paljon erilaisia skenaarioita niin Suomen kuin Tshekinkin yllätysvoitolle. Mitä sinä betsaat?

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä