Naisten Superpesis: Kempeleen Kiri - Seinäjoen Maila-Jussit 17.6.2020 Klo 18:00 - Vihje ja Kertoimet

Naisten Superpesis 2020 kausi on täällä! Seuraa vedonlyöntivihjeitä sekä kertoimia kansallispelin kuumimpiin peleihin!
Kempeleen Kiri - Seinäjoen Maila-Jussit
Kesäkuu 17,2020
18:00

Naisten Superpesis 17.06.2020

Naisten Superkausi alkoi vajaa viikko sitten 12. päivä kesäkuuta. Koronaviruksen vuoksi poikkeuksellinen kausi tarjosi heti kärkeen pienen yllätyksen, kun Hyvinkään Tahko onnistui kauden avauksessa viemään jaksovoiton mestarisuosikki Manse PP:ltä ja heti kahden päivän päästä joukkue voitti tamperelaiset lukemin 2-1

Kesäkuun 17. päivä on kauden kolmas pelipäivä ja tuolloin pelikentillä pelataan kolme ottelua. Kahdessa näistä ottelusta on kertoimien valossa selvät voittajat, kolmannen parin tarjotessa vähän tasaisemmat lukemat ja tämän ottelun me otammekin syvempään tarkasteluun.

Mynämäen Vesa 26.00 – Tasapeli 9.00 – Porin Pesäkarhut 1.04

Siilinjärven Pesis 35.00 – Tasapeli 9.55 – Jyväskylän Kirittäret 1.02

Kempeleen Kiri 3.00 – Tasapeli 2.55 – Seinäjoen Maila-Jussit – 2.55

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Kempeleen Kiri – Seinäjoen Maila-Jussit 17.6.2020 Klo 18:00

Kempeleen Kiri sijoittui viime kaudella Superpesiksessä sijalle 8.  ja tälle kaudelle joukkue on ottanut tavoitteeksi pudotuspelien kotiedun. Nuori joukkue oli viime kaudella todella pirteä ja nyt vuotta kokeneempana ryhmä on varmasti valmiimpi.

Helmikuussa pelatuissa Hall SM-kisojen alkuturnauksessa Kiri voitti Seinäjoen ja oli lähellä myös Lapuan Virkiän kaatoa. Myös tämän kauden ensimmäisessä ottelussa Kempele pakotti lapualaiset Supervuoropariin asti joten joukkue on tosiaan teroittanut kyntensä.

Seinäjoen Maila-Jussit kiusasi viime kauden puolivälierissä Manse PP:tä toden teolla. Joukkue osoitti potentiaalia haastaa isoja seuroja mutta tälle kaudelle joukkue menetti pari kovaa tekijää, kun Laurat Kerola ja Nurmela vaihtoivat maisemaa. Molemmat naiset olivat joukkueensa avainpelaajia. Menetysten tilalle Joensuussa on nostettu nuoria pelaajia mutta nähtäväksi jää mikä on heidän potentiaalinsa.

Yhtenä kovana nimenä Seinäjoki luottaa ykköspesiksestä ja Kajaanista mukaan rinkiin tulleeseen Saaga-Angelia Raudasojaan.  Vasta 17-vuotias pelaaja nakutti itsensä sarjaporrasta alempana 76% kentälle, joten häneltä odotetaan hyviä otteita myös Naisten Superpesis kentillä. Kauden avausottelussa Seinäjoki hävisi Kempeleen tavoin Lapuan Virkiälle, mutta tämä tappio tuli kotona lakeudella suoraan 0-2 eikä joukkue saanut tehtyä kuin kaksi juoksua, joten parannettavaa löytyy!

Veikkaus: Kempeleen Kiri – Seinäjoen Maila-Jussit

Kempele on asetettu tässä ottelussa altavastaajaksi 3.00 kertoimella mutta me näemme asian toisesta kulmasta. Kempele kaatoi talvelle Seinäjoen ja laittoi avauksessa Lapuan ahtaalle vieraissa. Koronarajoitukset tai ei, kotietu on Naisten Superpesiksessä olemassa ja 500 hengen yleisölläkin saa hyvän metelin.

Kotivoitto!

Kotivoitolle tarjolla varsin maukas kerroin Betssonilla. Betsaa!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä