NHL: Nashville - San Jose klo 03:00 ke 24.10.2018

Nashvillen ja San Josen kohtaamista voi nimittää suomalaispelaajien kohtaamiseksi, sillä todennäköisesti neljä suomalaista pelaa tässäkin pelissä. Kuka on ottelun paras suomalainen? Juuse Saros, Miikka Salomäki, Joonas Donskoi vai Anssi Suomela?
NHL: Nashville - San Jose
Lokakuu 24,2018
03:00

NHL: Nashville Predators – San Jose Sharks klo 03:00 ke 24.10.2018

NHL:n runkosarja on saatu mukavasti käyntiin ja suomalaisittain pelit ovat pärähtäneet käyntiin ihan mukavasti. Tässä ottelussa tullaan jälleen näkemään mukavasti väriä kaukalossa ja valitettavasti myös kaukalon ulkopuolella. Nashvillen Pekka Rinne on ainakin toistaiseksi pois Nashvillen maalinsuulta, mutta paikkaaja on erinomainen, Juuse Saros. Nashvillen neloskentän laidassa rouhii myös Suomen Miikka Salomäki.

Salomäki on tällä kaudella tehnyt jo yhden maalin, joten tuleeko tässä pelissä lisää? Ei se kauhean todennäköistä neloskentän rouhijalta ole, mutta eihän sitä koskaan tiedä. Unibetin maalintekijäveto antaa hänelle kertoimet 5.75.

Suomalaispelaajille löytyy pienempää kerrointa San Jose Sharksin puolelta, Joonas Donskoin kerroin maalintekoon on 4.50 ja Antti Suomelan 5.40. Suomelalta kauden maali puuttuu (0+3), mutta Donskoi on viimeistellyt tälle kaudelle jo tehot 3+3. Unibetin pistevetoon tai laukaisumäärävetoon ei suomalaisia pelaajia ole otettu, mutta voit esimerkiksi betsata montako laukausta Erik Karlsson tekee. Yli vai alle 2.5 vetoa? Kerroin on 1.85.

Nashville Predators – San Jose Sharks

Ottelun peruskertoimet ovat suhteellisen tasan, Unibetin kertoimet antavat tähän matsiin betsattavaa kertoimilla 2.30 – 3.95 – 2.75. Nashville on aloittanut kauden komeasti ja joukkueelta odotellaankin pääsyä pudotuspeleihin oman divisioonansa kärkipaikoilta. Plakkarissa on vain yksi tappio kahdeksasta ensimmäisestä ottelusta, tuo työtapaturma tapahtui Calgaryä vastaan 10.10. lukemin 0-3. Muut ottelut on päättyneet Nashvillen voittoon. Nashville ei ole kolmea maalia enempää päästänyt verkkoonsa tällä kaudella ja tuskin San Jose pystyy tätä taikaa ohittamaan?

San Josen alkukausi on ollut ohdakkeisempi, kahdeksasta pelistä neljä voittoa ja neljä tappiota. Kaksi kertaa joukkue on joutunut jopa jatkoille, toisesta tuli voitto ja toisesta tappio. Kahdessa viime pelissä San Jos on ryhdistäytynyt, kotona kaatuivat Buffalo 5-1 ja NY Islanders 4-1. Miten mahtaa käydä vieraissa Nashvilleä vastaan?

Ei San Jose ole Nashvillessä aiemmin oikein juhlinut, 10 viime peliä on tuottanut vain yhden voiton, sekin rankkareilla ja vuonna 2016 keväällä. Erittäin todennäköistä on Nashvillen voittokulun jatkuminen tässä ottelussa, joten betsit sille. Nashville tekee vähintään neljä maalia ja päästää korkeintaan kolme. Lähdetään siis tulosvedossa 4-3 tuloksesta liikkeelle, siihen voi kylkeen asetella muita suosikkituloksia.

Sharksit olivat Islandersia vastaan pelipäällä:

Monellako maalilla Nashville voittaa?

Nashville on ottelun suursuosikki, mitkä lukemat laitetaan tulosvetoon? Vai pelataanko tasoitusvetoa +1 vai +2 Nashvillelle? Katso kertoimet ja lyö vetoa!

Aseta vetosi
BONUS: 100€ bonus + 70€ ilmaisvetoina
Pelaa nyt