NBA 2K Players -turnaus 8.4.2020 klo 02.00 - Vihje ja kertoimet

NBA 2K Players -turnauksessa pelataan neljännesfinaaleja. Alkukierroksella kävi selväksi, että MIlwaukee Bucks on pelin kovin joukkue.
NBA 2K Players -turnaus
huhtikuu 08,2020
02:00

NBA 2K Players Tournament

TV: ESPN

NBA 2K Players -turnauksessa pelataan ensi yönä neljännesfinaalit. Kertoimet on annettu, ja käydään lista läpi.

Turnauksen sääntöihin kuuluu se, että jokainen pelaaja on ensin valinnut itselleen kahdeksan NBA -joukkueen listan, josta valitaan se joukkue, jolla ottelu pelataan. Kutakin joukkuetta voi käyttää vain kerran.

Joukkuevalinnalla on merkitystä. Turnauksen avauskierroksella Milwaukee Bucks valittiin neljä kertaa, ja neljä kertaa Bucksilla myös voitettiin. Ehkä NBA 2K -pelissä Giannis Antetokounmpon pelaajahahmo on vielä hieman enemmän ylivoimainen kuin tosipeleissä.

Los Angeles Lakers oli avauskierroksella myös neljä kertaa kentällä, mutta Lakers hävisi kahdesti.

Kahdeksan pelaajaa jäljellä

Derrick Jones vastaan Montrezl Harrell -ottelussa Jones on suosikki. Betssonin kertoimet matsiin ovat 1.49 – 2.40.

Jones voitti avausottelussa Kevin Durantin 14 pisteellä ja Harrell taas päihitti Domantas Saboniksen 22 pisteellä.

Harrell pelasi avauskierroksen ottelun omalla NBA -joukkueellaan Los Angeles Clippersillä. Hänen vastuksensa Domantas Sabonis oli myös avauskierrokselle valinnut oman joukkueensa Indiana Pacersin, eikä Pacersilla luonnollisesti ole mahdollisuuksia Clippersiä vastaan. Harrellin avausvoitto ei ehkä ollut merkki miehen pelitaidoista vaan paremminkin kehnosta vastuksesta.

Derrick Jonesin voi valita pelikupongille, vaikka kerroin on pieni.

Booker oli ykkössuosikki

Devon Booker oli turnauksen alla vetolistojen suurin voittajasuosikki koko kisalle. Avausottelussaan hän voitti Michael Porterin kymmenellä pisteellä. Otteluraporttien mukaan Booker osasi käyttää pelissä sellaisia hyökkäyssysteemejä, joita muissa peleissä ei nähty. Suurin osa pelaajista käytti yksinkertaisia pick and roll -pelejä, mutta Bookerin valikoimassa mitä erilaisimpia variaatioita.

Bookerin kakkoskierroksen vastus Rui Hachimara voitti viime ottelussa Donovan Mitchellin kolmella pisteellä.

Betsataan vielä Bookeria. Hänen kertoimensa Hachimaraa vastaan on vain 1.49, mutta sen verran vakuuttavampi Booker oli avauskierroksella kuin Hachimara, että pienellä voi mennä suosikin kelkkaan.

Youngin murskavoitto

Kolmannessa ottelussa ovat vastakkain Trae Young ja DeAndre Ayton. Young oli avauskierroksella vakuuttava. Hän valitsi kentälle Milwaukee Bucksin ja pieksi sillä Harrison Barnesin Toronto Raptorsin 42 pisteellä.

Barnes totesi ottelun aikana, että hän on surkea pelaaja. Young ei saa nyt kentälle Milwaukee Bucksia, joten hieman hänen pelitasonsa sitten putoaa.

DeAndre Ayton pelasi ensimmäisen kierroksen ottelunsa Houston Rocketsilla ja voitti Zach LaVinen Miami Heatin 16 pisteellä.

Haetaan toiselle kierrokselle yllätystä. Jos Ayton nyt tuo kentälle Milwaukeen joukkueen, niin sitten Youngilla voi olla jo hankalaa. Aytonin voitosta saa kertoimeksi 2.65, ja sitä voi pienellä kokeilla.

Viimeinen matsi on tasaisin

Kierroksen viimeinen matsi on ennakolta tasaisin. Andre Drummondin ja Patrick Beverleyn ottelussa Beverley on suosikki 1.80-1.90. Ensimmäisellä kierroksella Drummond pieksi DeMarcus Cousinsin 52 pisteellä, mutta ero repsahti, kun Cousins heitti ottelun lopussa pyyhkeen kehään. Puoliajalla Drummond oli johtanut vain seitsemällä pisteellä.

Patrick Beverley käytti avauskierroksella Milwaukee Bucks -vuoronsa, kun Drummond oli pelannut Lakersilla. Kaipa se olisi fiksua betsata nyt Drummondia, joka varmaan tällä kertaa tuo kentälle Milwaukeen.

Beverley oli avausottelussa kovin viihdyttävä, trash talk alkoi heti, kun miehellä oli pieni johto. Tällä kertaa saattaa hymy hyytyä, kun Drummondin joukkueen The Greek Freak laittaa palloa pussiin.

Kaksi suosikkia ja kaksi altavastaajaa Betssonille

Listalla olisi Jones kertoimella 1.49, Booker 1.49, Ayton 2.65 ja Drummond kertoimella 1.90.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä