NBA: All Stars donkkikisa ja 3 pisteen heittokisa 16.2.2020, Bertans ja Gordon lapulle

Latvialainen Davis Bertans on hyvä betsi All Stars -viikonlopun kolmoskisaan. Bertans on ollut kilpailijoista selvästi paras tämän kauden kolmosissa. Donkkipuolella Gordon on suosikki.
All Stars donkkikisa ja 3 pisteen heittokisa
Helmikuu 16,2020
04:00

NBA:n All stars -viikonloppuna käydään lauantaina ennen sunnuntain varsinaista matsia kaikenlaisia taitokisoja. Donkkikisa on jo pitkään ollut kova tapaus, mutta kyllä kolmen pisteen heittokisakin on iso juttu korisfaneille.

Tämän vuoden donkkikisassa mukana ovatLos Angeles Lakersin Dwight Howard, Orlando Magicin Aaron Gordon, Miami Heatin Derrick Jones sekä Milwaukee Bucksin Pat Connaughton.

Kolmen pisteen heittokisassa on peräti kahdeksan osallistujaa. Voittoa hakevat Atlanta Hawksin Trae Young, Chicago Bullsin Zach LaVine, Sacramento Kingsin Buddy Hield, Miami Heatin Duncan Robinson, Brooklyn Netsin Joe Harris, Washington Wizardsin Davis Bertans, Charlotte Hornetsin Devonte Graham ja Phoenix Sunsin Devin Booker.

Michael Jordankin aikoinaan heitti kolmoskisan, ja heikosti meni:

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Uudet säännöt kolmokisassa

Kolmoskisassa on tällä kertaa hieman uudet säännöt. Edelleen on neljä heittotelinettä, joissa jokaisessa on neljä palloa sekä yksi pallo, josta saa tuplapisteet. Tämän lisäksi on yksi teline, jossa joka pallosta saa tuplapisteet, ja joka laitetaan siihen paikkaan, mihin heittäjä sen haluaa. Sitten on vielä kaksi palloa, jotka paiskotaan puolitoista metriä kolmosen viivan takaa, ja niistä saa kolme pistettä. Homma alkaa jo mennä monimutkaiseksi.

Kisassa heitetään kaksi kierrosta, ykköskierroksen kolme parasta jatkaa finaalikierrokselle.

Vetopuolella kannattaa uusien sääntöjen mukaan hakea sitä heittäjää, joka paukuttaa parhaiten ekstrapitkät kudit.

Tässä kohtaa esille nousee Washingtonin latvialainen Davis Bertans. Bertans on upottanut tällä kaudella 3.5 kolmosta per ottelu ja vielä hyvällä prosentilla 42.4. Bertans on myös hyvä, kun heitetään pari askelta kaaren takaa.

Bertansin kerroin voitosta on Unibetilla 6.50. Se kelpaa peleihin, Bertans on kaikin puolin ollut astetta parempi kuin useampikin kisaan osallistuva.

Donkkikisassa Lakersin veteraanisentteri Howard on monen suosikki, mutta kuinka paljon 34-vuotiaalla voi vielä olla potkua jaloissa? Ei Howard tee ihmetemppuja enää, hänen voittonsa olisi vain jonkinlainen kunnianosoitus kokeneelle pelimiehelle. Unibetin kerroin Howardille on 7.00, ja se lienee oikein.

Vuonna 2016 Aaron Gordon kävi tiukan kisan voitosta nuoren Zach LaVinen kanssa. Silloin Gordon hävisi, mutta nyt voisi olla hänen vuoronsa. Gordonin voittokerroin on 2.50, ja eiköhän Gordon vie tämän ainakin joka toisella kertaa. Derrick Jones on kovin uhkaaja.

Perjantain Rising Stars -ottelussa jo yritettiin laittaa donkkikisaa käyntiin, mutta ei se oikein onnistunut:

 

Unibetille kolmoskisaan Bertans kertoimella 6.50 ja donkkikisaan Gordon kertoimella 2.50.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä