NBA All Stars: Team Giannis - Team LeBron 17.2.2020, Kuningas Jamesin joukkue on paljon parempi

Giannis Antetokounmpo ja LeBron James valitsivat joukkueensa vuorotellen pelaajia ottamalla. James hoiti homman paljon paremmin, Giannis halusi ensikertalaisia mukaan.
Team Giannis - Team LeBron
Helmikuu 17,2020
03:00

NBA:n All stars -ottelu on aikamoinen tähtishow. LeBron Jamesin joukkueessa, Team LeBronissa, pelaavat muun muassa Luka Doncic, Anthony Davis, Kawhi Leonard ja James Harden. Vaihtopenkin puolellakin on sellaisia nimiä kuin Russell Westbrook ja Chris Paul.

Toisessa päässä kenttää on sitten Team Giannis Antetokounmpo, ja hänen kanssaan pelaavat muun muassa Joel Embiid, Pascal Siakam, Trae Young ja Kemba Walker.

LeBron Jamesin nimilista on huomattavasti kovempi, ja se näkyy tietenkin kertoimissa. Unibetilla ottelun kertoimet ovat Team LeBronille 1.42 – 2.95.

All stars -ottelussa on kyse tyystin jostain muusta kuin tosissaan pelaamisesta. Miljonäärit pitävät hauskaa, temppuilevat ja juoksevat sen verran kuin huvittaa. Lyödään ylävitosia ja halaillaan. Voittaja ottelulle löytyy ja MVP valitaan.

LeBronin joukkue on parempi

Olisi houkutteleva kaivaa perusteluja sille, miksi altavastaaja veisi ottelun, mutta kyllä sen hankalaa on. LeBronin joukkueessa on penkillä kovempia pelimiehiä kuin Greek Freakin porukan avauksessa.

Täksi kaudeksi All stars -ottelun sääntöjä on rukattu rajusti uusiksi. Ensin pelataan niin, että kolmen ensimmäisen jakson alussa peli aina 0-0. Jakson voittaja saa 100 000 dollaria lahjoitettavaksi hyväntekeväisyyteen.

Viimeisellä jaksolla ei sitten ole kelloa ollenkaan. Peli loppuu siihen, kun kolmen jakson jälkeen johdossa oleva joukkue tekee 24 pistettä tai sitten häviöllä oleva 24 pistettä sekä sen verran pisteitä, mitä ovat alkujaksot hävinneet. 24 tulee kunnianosoituksena Kobe Bryantille.

Eli jos LeBronin joukkue voitti kolme ensimmäistä jaksoa 100-95, niin Antetokounmpon joukkueen pitää tehdä viimeisellä jaksolla 29 pistettä, että peli olisi tasan.

Hankala systeemi, varsinkin betsaajien kannalta.

Ensikertalaiset kovalla yrityksellä?

Joka tapauksessa Team LeBron on sen verran kovempi, että kyllä sille voi laittaa vaikka tasoitusbetsin. Unibetilla tasoitus on 5.5 pistettä.

Viime kaudella joukkueiden kapteenit olivat samat kuin tälläkin kaudella. Puoliajalla Team Giannis oli 95-82 -johdossa, mutta sitten Team LeBronin ylivertaisten pelaajien kilpailuvietti nousi esille ja lopputulos oli 178-164.

Kapteenit valitsevat joukkueensa hieman kuin liikuntatunneilla tai pihapeleissä, ja näyttää siltä, että LeBron James vaan pelaa Giannis Antetokounmpoa paremmin tätä fantasy basketballin liveversiota.

Giannis Antetokounmpo valitsi omaan joukkueeseensa paljon ensikertalaisia, koska hänen mukaansa he pelaavat kovempaa. Joukkueella on myös aivan liian paljon senttereitä. LeBron Jamesin porukka on tasapainoisempi ja ennen kaikkea huimasti taitavampi.

Team LeBron aloituskokoonpano: Davis, Harden, Leonard, Doncic, James

Team Giannis aloituskokoonpano: Antetokounmpo, Embiid, Walker, Siakam, Young

Team LeBron -5.5 saa Unibetilla kertoimeksi 1.92. Sillä mennään.

Aseta vetosi

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021