NBA: Chicago Bulls - Atlanta Hawks 12.12.2019, Bullsilla ja Markkasella hieman heikompi vastus

Lauri Markkanen on saanut heittonsa kohdalleen, ja muutenkin peli hyökkäyspäässä on alkanut sujua. Chicago Bulls on viime aikoina hävinnyt tiukkoja otteluita. Atlanta olisi hyvin voitettavissa.
Chicago Bulls - Atlanta Hawks
Joulukuu 12,2019
03:00

Atlanta Hawks on vielä heikompi joukkue kuin Chicago Bulls, ja nyt se joutuu pelaamaan Chicagon United Centerissä alle 24 tuntia sen jälkeen, kun edellinen matsi loppui. Hawks kärsi viimeksi ikävän jatkoaikatappion Miami Heatille. Vaikka Hawks oli Miamia vastaan hyvin mukana varsinaisen peliajan, niin jatkoajan se hävisi 4-18.

Bullsin edellinen ottelu oli myös tiukka tappio. Toronto Raptors oli Chicagossa parempi vain yhdellä pisteellä. Bullsilla on nyt alla kolmen todella niukan tappion putki. Ennen Toronto -matsia se oli hävinnyt Miamille jatkoajalla ja Golden Statelle kahdella pisteellä.

Bullsin peli on jossain määrin mennyt eteenpäin synkimmistä syyskauden viikoista, mutta voittojen ottaminen on vaikeaa. Toronto -pelissä Zach LaVinelle tuli ottelun lopussa vielä mahdollisuus tehdä voittopisteet, mutta hänen buzzer beater -heitto meni ohi.

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen totesi Raptors -ottelun jälkeen, että aloitusviisikon homma on tulla lopussa kentälle ja hoitaa peli kotiin.

”Näin Raptors teki. He toivat ykkösmiehet kentälle, ja he lopettivat pelin. Meidän täytyy oppia tämä. Olemme lähellä, mutta emme vielä siellä, se on seuraava askel.”

Vaikka Boylenia on parjattu pitkin kautta, niin tässä hän on toki oikeassa. Bulls on hyvin nuori joukkue. Aloitusviisikon pelaajista ei kukaan muu kuin takamies Tomas Satoransky ole vielä saavuttanut koripalloilijan parasta ikää. Markkanen on 22-vuotias, Carter on vasta 20-vuotias ja LaVinekin vain 24-vuotias.

Jos Bulls jotenkin onnistuu rämpimään vaikeiden vuosien yli, niin tämän ryhmän parhaat ajat olisivat vasta kolmen tai neljän vuoden päästä.

Atlantakin on nuorten joukkue

Atlantassakin on tulevaisuuden pelaajia. Joukkueen ykkönen Trae Young on vasta 21-vuotias, ja hänen varaansa Hawks varmasti rakentaa NBA -tulevaisuutta. Tällä kaudella Young on pelannut jo 12 ottelua, joissa hän on tehnyt vähintään 30 pistettä.

Uutisten mukaan Yong on kuitenkin jo ehtinyt turhautua siihen, että seura ei hanki parempia pelaajia avuksi. Young kyllä on kuitenkin pelissä mukana. Hiljattain Hornetsia vastaan hän sai potkun naamaansa, mutta palasi kuitenkin peliin eikä jäänyt reunalle voivottelemaan. Atlanta voitti ottelun 122-107, ja Young sai turvonneen huulen.

Atlantan rookie De’Andre Hunterkin on pelannut lupaavasti. Miami -ottelussa laituri Hunter teki piste-ennätyksekseen 28.

Chicagon puolella LaVine on selvä ykkösmies Markkasen vaisun alkukauden vuoksi. LaVinen pistekeskiarvo on 22.2, mutta hän on ollut kovin epätasainen pelaaja. LaVinen kauden kovin pistemäärä on 49 ja heikoin viisi.

Lauri Markkanen on piristynyt viime otteluissa huomattavasti. Hänen pistekeskiarvo on nyt 14.2. Alkukaudesta varsinkin Markkasen kolmossihti oli pahasti hukassa, mutta nyt kulkee paremmin.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, Dunn, LaVine, Markkanen, Carter

Atlanta Hawksin mahdollinen avaus: Parker, Hunter, Jones, Young, Huerter

 

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.52 – 2.60. Atlanta oli eilen pelaamassa Miamissa, nyt voi kyllä olla meno raskasta Chicagossa. Bulls on pelannut melko hyvin, vaikka ei olekaan osannut voittaa. Hawks on selvästi heikompi kuin Heat tai Raptors. Bulls -5 saa kertoimeksi Unibetilla 1.91. Sen voi pelata.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä