NBA: Chicago Bulls - Atlanta Hawks 24.12.2020 klo 03.10 Unibet TV

Lauri Markkasen ja Chicago Bullsin kauden avausottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä Unibet TV:ssä.
Chicago Bulls - Atlanta Hawks
Joulukuu 24,2020
03:10

NBA: Chicago Bulls – Atlanta Hawks

United Center, Chicago, USA

Kertoimet (Unibet) 2.06 – 1.77

Live stream: Unibet TV

Lauri Markkasen neljäs NBA -kausi alkaa, kun Chicago Bulls kohtaa Atlanta Hawksin tyhjässä United Centerissä Chicagossa.

Alkava kausi on Markkaselle tärkeä. Sopimus päättyy tähän kauteen ja uudet neuvottelut ovat edessä. Jos peli sujuu, niin etu on Markkasella, mutta jos homma menee kuten viime kaudella, niin sopimuksen teko alkaa olla hankalaa.

Viime kausi meni Markkaselta pieleen. Tästä kyllä voi suuren osan syystä sälyttää Chicago Bullsin viime kauden kehnolle valmennukselle. Markkanen pelasi lyhyen uransa kehnoimman kauden, eikä niin olisi pitänyt käydä, kun kokemusta oli jo tullut parilta kaudelta.

Päävalmentaja Jim Boylenin hyökkäyssysteemissä Markkanen laitettiin kentän kulmaan levittämään peliä ja pommittamaan kolmosia. Tiukka rooli selvästi vei Markkaselta peli-ilon. Bullsin joukkueessa oli viime kaudella ilmeisesti kiellettyä heittää lyhyempiä parin metrin hyppyheittoja, koska tilastoanalyysin mukaan niiden riski suhteessa tuottoon on huono. Aiemmin Markkasen pelissä juuri lyhyet hypärit ovat olleet monipuolisessa hyökkäämisessä oleellinen vaihtoehto.

Donovan on oikea NBA -valmentaja

Puolustuksessa Jim Boylen laittoi joukkueensa hakemaan syötönkatkoja riskillä. Markkasen kohdalla se tarkoitti sitä, että hän oli usein hyvin kaukana korista jahtaamassa vikkelämpiä laitureita. Sekään ei toiminut, ja se oli hyvin raskas pelitapa.

Nyt Bullsissa kaikki on toisin. Päävalmentaja Billy Donovan on alkanut muokata joukkuetta mieleisekseen tultuaan hommiin Boylenin potkujen jälkeen. Donovan on rutinoitunut NBA -valmentaja, joka tuli Chicagoon Oklahoma City Thunderista. Donovan tietää, miten tehdä play offs -joukkue, jos vaan kaikki palaset ovat saatavilla. Vielä ei Bullsissa ole huippuryhmä, mutta nykyinen runko on niin nuori, että fiksulla valmennuksella pikapuolin Bullsista voisi tulla voittava joukkue.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Atlanta teki kovat pelaajahankinnat

Chicago Bullsin avausvastus Atlanta Hawks oli viime kaudella heikko joukkue. Sen runkosarjan voitot jäivät 20:een. Bullsin voitti kaksi enemmän.

Täksi kaudeksi Atlanta on vahvistunut selvästi. Joukkue hankki uusina pelaajina Rajon Rondon, Tony Snellin, Solomon Hillin, Danilo Gallinarin ja Bogdon Bogdanovichin. Uusien pelaajien ryhmä on hyvä lisä vanhan nuoren ja epätasaisen rungon tasapainottajaksi. Rondo on todella kokenut takamies ja eurooppalaiset Gallinari sekä Bogdanovich ovat takuuvarmoja korintekijöitä.

Atlantan viime kauden tähdet Trae Young ja pitkään pelikiellossa ollut John Collins olivat erinomaisia jo viime kaudella, ja nyt kokemuksen myötä varmasti vielä parempia. Trae Youngin pistekeskiarvo viime kaudella oli peräti 29.6 ja laituri John Collinsin 21.6.

Chicago Bullsin ja Atlanta Hawksin kokoonpanot

Paperilla Hawks vaikuttaa tällä hetkellä paremmalta joukkueelta kuin Chicago, mutta sen kauden alku voi olla sekava. Treenijakso oli ennen tätä kautta viime kauden koronabreikin ja pelien siirtämisen vuoksi normaalia paljon lyhyempi. Joukkueet ovat joka tapauksessa keskenkuntoisia, entä sitten jos vielä puolet avainpelaajista on uusia?

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: White, LaVine, Porter jr, Markkanen, Carter jr

Atlanta Hawksin mahdollinen avaus: Young, Huerter, Hunter, Collins, Capela

Treenimatseissa ennen kautta Atlanta vaikutti hyvältä, mutta sama sen kanssa oli tilanne ennen viime kauttakin.

Atlanta on vierasjoukkueenakin ottelussa suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 2.06 – 1.77. Lyödään veto Bullsille. Se on käytännössä sama joukkue kuin viime vuonna, vaikka Donovanin pelisysteemi onkin uusi. Nyt LaVine ja Lauri Markkanen saavat hyökätä vapaammin, eikä Atlantalla juurikaan ole puolustuspäässä mitään, millä vastata. Bulls voittanee kotikentällään suurinumeroisen matsin.

Lauri Markkasen avausmatsi Unibetille

Kupongille Chicago Bulls kertoimella 2.06. Kyllä Bulls vie avauksen joka toisella kertaa.

Aseta vetosi