NBA: Chicago Bulls - Atlanta Hawks 29.12.2019, Atlanta on heikossa jamassa

Hawks pelaa ilman ykköstähteään Trae Youngia. Joukkue on muutenkin surkeassa kunnossa, jos Bulls nyt voittaa, niin Atlantan tappioputki on jo kymmenen matsia pitkä. Hawks on NBA:n huonoin.
Chicago Bulls - Atlanta Hawks
Joulukuu 29,2019
03:10

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls aloittavat pelit taas joulutauon jälkeen kotonaan Atlanta Hawksia vastaan. Hawksilla on alla yhdeksän tappion putki ja joukkueen tähtipelaaja Trae Young on sivussa. Young ei ole Atlanta joukkueen matkassa ollenkaan, nilkkavamma on sen verran paha.

Viime ottelussaan joulun jälkeen Atlanta hävisi itäpuolen ykkösjoukkueelle Milwaukee Bucksille selvästi 86-112. Hawksin pelit lähtivt kehnosti käyntiin, selkäsaunan lisäksi Young loukkasi nilkkansa juuri tässä pelissä.

21-vuotias Young on Atlantan selvä ykkösmies. Vaihtopenkiltä tulevat korvaajat eivät ole lähelläkään Youngin tasoa. Allen Crabbe teki Milwaukee -ottelussa lopulta 20 pistettä Youngin lähdettyä pukuhuoneeseen. Crabbe päässee avaukseen, Brandon Goodwin missasi Milwaukeessa kaikki kuusi heittoaan.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Bullsilla hyvä joulukuu

Chicago Bullsin joulukuu on sujunut selvästi paremmin kuin alkukausi, esimerkiksi viimeisistä viidestä ottelusta se on voittanut kolme. Suuri merkitys joukkueen parempaan peliin on sillä, että Lauri Markkanen on ollut joulukuussa jo lähellä aikaisempien kausien tasoa.

Viime ottelussaan Bulls hävisi vieraspelin Orlando Magicia vastaan 95-103. Tämän jälkeen Bullsilla on ollut neljän päivän huilitauko. Chicagolla on myös pelaajia sivussa. Otto Porter ja Chandler Hutchison ovat sairastuvalla loukkaantuneena, ja Lauri Markkanenkin jätti perjantain harjoitukset väliin sairastumisen vuoksi. Markkasen pelaaminen on epävarmaa.

Bullsin ykkönen Zach LaVine on kuitenkin kunnossa, ja heikkoa Atlantaa vastaan hyvin pelaava LaVinekin riittänee. Tällä kaudella LaVine on tehnyt pistekeskiarvokseen 23.6. Kolme kertaa viimeisissä viidessä ottelussa LaVine on tehnyt yli 30 pistettä.

Boylenin viisauksia

Nyt kun Bullsin pelit ovat alkaneet sujua, niin joukkueen päävalmentaja Jim Boylen on pystynyt antamaan jo hieman uskottavampia lausuntoja.

Viimeksi Boylen kertoi, että joukkueen peliä on laitettu kuntoon palanen kerrallaan.

”Ensiksi halusimme olla hyvin puolustava joukkue. Sitten halusin, että juoksemme ja haemme irtopalloja, joista tulee nopeita hyökkäyksiä. Sitten laitetaan pisteiden teko kuntoon”, Boylen selitti joukkueensa kehitystä.

Boylen on useimmissakin medioissa ja forumeissa lytätty koko NBA:n heikoimmaksi päävalmentajaksi. Eli miehellä on näytön paikka.

Chicago Bullsin voittosaldo tältä kaudelta on 12-20, ja kotisaldo 6-10. Atlanta Hawksin kauden lukema on surkea 6-26, ja vierassaldo 3-14.

Bulls on voittanut kauden kaksi aikaisempaa kohtaamista ja vielä selvästi. Ensin 20 pisteellä ja sitten 34 pisteellä.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Dunn, LaVine, Satoransky, Markkanen, Carter

Atlanta Hawksin mahdollinen avaus: Collins, Fernando, Hunter, Huerter, Crabbe

Bulls -8 saa kertoimeksi Unibetilla 1.91. Sen voi pelata. Hawks on huono joukkue, ja ilman Youngia vielä huonompi. Bulls taas on joulukuussa näyttänyt keskikastin ryhmältä.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä