NBA: Chicago Bulls - Charlotte Hornets 14.12.2019, LaVine ja Markkanen johdattavat Bullsia

Chicago Bulls otti viimeksi kauden ensimmäisen murskavoittonsa, kun Atlanta Hawks meni nurin 34 pisteellä. Lauri Markkanen taitaa olla jo jättänyt alkukauden ongelmat kunnolla taakseen.
Chicago Bulls - Charlotte Hornets
Joulukuu 14,2019
03:10

Chicago Bulls otti viime pelissään kauden ylivoimaisimman voittonsa, kun Atlanta Hawks meni nurin 136-102. Lukemat kertovat, että varsinkin Chicagon hyökkäys oli iskussa. Zach LaVine teki ottelussa 35 pistettä 25 minuutissa ja Lauri Markkanen 22 pistettä 23 minuutissa. 136 pistettä on Chicagon Bullsin suurin pistemäärä yhdessä ottelussa ilman jatkoaikaa sitten vuoden 2008. Ottelun oli myös ensimmäinen sitten vuoden 2008, kun Bulls teki kolmen neljänneksen aikana yli sata pistettä.

LaVine sanoi Atlanta -matsin jälkeen, että joukkue olisi nyt oppinut pelaamaan pelit loppuun saakka.

”Yleensä olemme mokanneet johdon viimeisellä neljänneksellä. Nyt osasimme tämän jutun. Meillä pitäisi olla paljon enemmän voittoja, mutta olemme päästäneet vastustajat lopussa peliin mukaan”, LaVine jutteli medialle.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Hornets vielä hieman Bullsia edellä

Bulls on kyllä viime otteluissa ollut jo melko kelvollinen joukkue. Häviöitä tosin on tullut, kun kokematon joukkue ei ole pystynyt kääntämään tasaisia pelejä voitoksi loppuminuuteilla. Ennen Hawks -voittoa Bulls oli hävinnyt Torontolle pisteellä, Miamille jatkoajalla ja Golden Statelle kahdella pisteellä.

Chicago Bullsin seuraava vastus Charlotte Hornets ei ole häävi joukkue, joten nyt olisi Bullsilla hyvä paikka jatkaa hyviä pelejä ja kasvattaa itseluottamusta.

Hornetsilla on nyt voittosuhde 11-16, vieraissa 5-8. Se on kahden voiton putkessa, viimeksi meni Brooklyn Nets nurin New Yorkissa viidellä pisteellä.

Hornets on pärjännyt hyvin siinä, missä Bulls on ollut kehno. Se on onnistunut voittamaan tiukkoja matseja, ennen Brooklynia se voitti Washingtonin seitsemällä pisteellä.

Brooklyn -ottelussa Hornetsin takamies Devonte Graham teki ennätyksensä 40 pistettä kovalla heittoprosentilla, 21 kudista 12 meni sisään ja 12 kolmosen viivan takaa heitetystä seitsemän meni koriin. Graham täyttää Charlotten joukkueessa sitä aukkoa, jonka Bostoniin siirtynyt Kemba Walker jätti. Grahamin pistekeskiarvo on nyt 20 per ottelu.

Chicago Bulls on asettenut raiteilleen surkean alkukauden jälkeen ainakin siltä osin, että nyt LaVine ja Markkanen johtavat joukkueen hyökkäystä. Alkukaudesta Bulls oli kuin moottoripyörä ilman toista rengasta, kun Markkanen pelasi loukkaantuneena ja kehnosti. LaVinen pistekeskiarvo on nyt 22.7 ja Markkasen 14.5, Markkasen lukema on varmasti nousussa.

Bulls ja Hornets kohtaavat tällä kaudella neljä kertaa, ja nyt on edessä kolmas näistä matseista. Charlotte voitti kauden avauksen yhdellä pisteellä, ja seuraavan Bulls vei yhdellä pisteellä.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Dunn, Satoransky, LaVine, Markkanen, Carter

Charlotte Hornetsin mahdollinen avaus: Washington, Bridges, Biyombo, Rozier, Graham

Vetomarkkinakin on sitä mieltä, että Chicago Bulls on nousussa. Unibetilla ottelun kertoimet ovat 1.42 – 2.95. Ollaan tässä samaa mieltä, Bullsilla alkaa olla itseluottamus kohdallaan. Chicago -6 saa Unibetilla kertoimeksi 1.91. Siihen betsi.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä