NBA: Chicago Bulls - Dallas Mavericks 03.03.2020 Klo 03.10

Lauri Markkanen on vielä hetken sivussa Chicago Bullsin joukkueesta. Kuinka käy Dallas Mavericksia vastaan Chicagon United Centerissä. Lue vihje ja lyö vetoa!
Chicago Bulls - Dallas Mavericks
Maaliskuu 03,2020
03:10

NBA: Chicago Bulls – Dallas Mavericks, voittaako Bulls enää koskaan?

Chicago Bulls pelaa seuraavaksi kotikentällään Dallas Mavericksia vastaan. Ottelu olisi ollut hieno tilaisuus nähdä vastakkain Bullsin Lauri Markkanen ja tämän kauden komeetta, Dallasin slovenialainen Luka Doncic. Markkanen on pelistä varmuudella sivussa, ja nyt saattaa käydä niinkin, että Doncic on myös pois pelistä. Hän huilasi Dallasin viime ottelun viikonloppuna peukalovamman vuoksi.

21-vuotias Doncic on jo toisella kaudellaan NBA:n supertähti. Tällä kaudella slovenialainen on tehnyt pistekeskiarvoksi 28.6, levyreitä on jäänyt käsiin 9.4 per ottelu ja syöttöjäkin hän on saanut annettua 8.8 per matsi.

Jos Doncic jää sivuun ottelusta, niin Mavericksin ykkösmies lienee Lauri Markkastakin pitempi pelaaja, latvialainen Kristaps Porzingis. Viikonloppuna Porzingis korvasi Doncicia tekemällä Minnesotaa vastaan 38 pistettä ja ottamalla 13 levypalloa. Dallas voitti ottelun 111-92, ja nyt sillä on kasassa yhteensä 37 voittoa ja 24 tappiota. Dallasin sijoitus on Läntisessä konferenssissa seitsemäs, eli pudotuspelipaikka on jo oikeastaan varma. Konferessin kahdeksas Memphis on jo kahdeksan voiton päässä.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Bulls on ollut paha pettymys

Chicago Bullsin kausi on ollut umpikehno ja surkea pettymys. Se on heikon Itäisen konferessin sijalla 11, matkaa pudotuspeleihin olisi vain kuuden voiton verran, mutta joukkue on ollut niin heikossa kunnossa, että hankala nähdä, kuinka se saisi Brooklynin tai Orlandon enää kiinni.

Bullsilla on ollut kauden mittaan melkein käsittämättömän kehno tilanne loukkaantumisten kanssa. Markkanen pelasi muutaman pitemmän jakson puolikuntoisena ja nyt jo useamman viikon sivussa. Otto Portis on ollut sairastuvalla melkein koko kauden. Wendell Carter oli pitkään poissa, ja nyt taas mukana. Kris Dunn loukkaantui hiljattain ja taitaa olla loppukauden poissa. Vaihtopenkin miehistä Gafford oli pitkään poissa, ja nyt Kornet on loukkaantuneena. Ainoastaan Zach LaVine, Coby White sekä Tomas Satoransky ovat avainpelaajista olleet pelikunnossa koko kauden.

Bulls otti viimeksi neniin 115-125 heikolta New York Knicksiltä Madisin Square Gardenissa. Se oli joukkueelle kymmenes tappio 11 ottalussa. Bullsin voittosuhde on 20-40.

Loppukaudesta Bullsin peli on pyörinyt tyystin LaVinen ja rookie Coby Whiten ympärillä. Knicksiä vastaan LaVine teki 26 pistettä ja White 22. Puolustuksessa Bullsilla oli hankalaa, Knicks pääsi tekemään koreja yli 55 prosentin tarkkuudella.

Bullsin ja Mavericksin kokoonpanot

Bullsin ryhmädynamiikka on tällä kaudella muodostunut sellaiseksi, että LaVine on selvä alfa-pelaaja, ja White samantyyppisenä tämän adjutantti. Markkaselle on annettu tyystin kulmassa seisojan rooli, ja huhujen mukaan tästä olisi tullut aikalailla suukopuakin. Markkanen teki kauden ensimmäisessa ottelussa 35 pistettä, ja juttujen mukaan LaVine sekä päävalmentaja Boylen olisivat tämän jälkeen ripittäneet Markkasta itsekkyydestä. Sen jälkeen Markkanen pelasikin sitten surkeasti ja innottomasti.

Olisi sekä Bullsin että Markkasen etu, että mies vaihtaisi seuraa kesällä.

Dallasin ja Chicagon kauden ensimmäinen ottelu tammikuussa Dallasissa päättyi Mavericksille 118-110. Tuossa matsissa Markkanen oli Bullsin ykkönen 26 pisteellä, Doncic taas koko pelin kunkku 38 pisteellä, 11 levyrillä ja 10 syötöllä.

Unibetilla ottelun kertoimet ovat 2.30 – 1.65, tasoitus on 3.5 pistettä. Ilman Donciciakin Dallas pieksi Minnesotan vieraissa 20 pisteellä. Chicago on tällä hetkellä varmaan heikompi kuin Minnesota. Onhan se pelattava Bullsia vastaan, kupongille siis Dallas kertoimella 1.65.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Young, Harrison, Carter

Dallas Mavericksin mahdollinen avaus: Porzingis, Finney-Smith, Wright, Curry, Hardaway

Bonuksilla NBA -vetojen kimppuun!

NBA on urheiluvedonlyönnin yksi kuningassarjoista. Tutustu eri evtosivuihin, nappaat parhaat bonukset vedonlyöntiin ja lyö vetoa maailman parhaasta koripallosta!

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä