NBA: Chicago Bulls - Detroit Pistons 2.11.2019, paniikki hiipii Bullsin leiriin

Chicago Bullsista odotettiin jo pudotuspelijoukkuetta, mutta alkukauden perusteella se on aivan yhtä kehno kuin kahtena viime kautena. Lauri Markkanen on ollut avausottelua lukuunottamatta vaisumpi kuin aikoihin.
Chicago Bulls - Detroit Pistons
Marraskuu 02,2019
02:00

Chicago Bulls on heti alkukaudesta surkeassa jamassa. Sillä on ollut nyt hyvin helppo ottelu-ohjelma, kun NY Knicks, Cleveland Cavaliers, Memphis Grizzlies ja Charlotte Hornets ovat yksimielisesti tuomittu NBA:n kehnoimpien joukkoon. Bulls on kohdannut nämä kaikki vieraissa ja voittanut vain Memphisin.

Chicagon ainoa kotiottelu on ollut viime kauden mestaria Torontoa vastaan, ja mestaruusvuoden jälkeen heikentynyt Raptors hoiteli Bullsin helposti.

Tuloksiakin huolestuttavampaa Chicagon kannalta on se, että joukkue on ollut todella kehno. Puolustuspäässä Bulls on vaisu, ja päävalmentaja Jim Boylen on rakentanut systeemin, joka ei toimi. Bulls käy aggressiivisesti kiinni pallolliseen pelaajaan, eikä se toimi.

Hyökkäyspäässä Bullsin ykkösmies Zach LaVine edelleen ottaa liikaa vastuuta itselleen. Bulls saattaa voittaa, jos LaVine on kuuma pelaaja, mutta varmasti häviää silloin, kun tämä ei ole.

Knicks ja Cavaliers -otteluisa Bulls oli pitkään voitossa kiinni, mutta suli lopussa.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Fanit menettäneet uskonsa Markkaseenkin

Lauri Markkanen on ollut kauden avausottelua lukuunottamatta todella kehno. Faniforumeilla Markkanen on jo tuomittu pehmoiseksi kaveriksi, joka ei osaa puolustaa, mutta hyvänä päivänä tekee paljon pisteitä. Nyt niitä hyviä päiviä ei ole tullut. Fanit ovat jo sitä mieltä, että Markkanen ei ole kehittynyt rookie-vuodesta mihinkään, ja parempi oli treidata sekä Markkanen että LaVine muualle, ja aloittaa jälleenrakennus alusta.

Chicagon olisi aivan pakko saada voittoja ja hyviä pelejä alle, muuten homma menee sellaiseen solmuun, että se ei aukea.

Faniforumeilla chicagolaiset haikailevat menneiden suuruuksien perään, ja nyt he saavat sellaisen, ainoastaan vastustajan pelipaidassa. Chicago Bullsin takavuosien supertähti Derrick Rose pelaa nykyään Detroit Pistonsin joukkueessa.

31-vuotias Rose on pelannut hyvän alkukauden. Hänen pistekeskiarvonsa on 20.4 per ottelu ja syöttökeskiarvo on 6.2 per ottelu. Rosen heittoprosentti on kova 55.3.

Chicagon vuosinaan Rose valittiin parhaimmillaan koko NBA:n MVP -pelaajaksi, mutta polvivaivat ja ilmeiset motivaatio-ongelmat saivat Chicagon kauppaamaan miehen New York Knicksiin kolme vuotta sitten. Chicagon kotihallissa Rose saa varmasti hyvän vastaanoton. Jos Rose pelaa hyvin ja Pistonskin nöyryyttään Bullsia, niin fanit varmasti antavat tämän kuulua.

Bullsin ja Pistonsin kokoonpanot

Chicago Bullsin suurin ongelma on tilastojen valossa surkea puolustus. Se on antanut vastustajien tehdä sitä vastaan keskimäärin melkein 112 pistettä per ottelu. Se on iso lukema, kun vastassa on ollut liigan heikoimpia joukkueita.

Bullsiin kesällä tullut veteraani Thaddeus Young oli lehdistön edessä sitä mieltä, että ongelmat varmasti voidaan korjata. Hän totesi, että Bulls ei ole vielä pelannut ottelua, jossa sekä LaVine että Markkanen onnistuivat kumpikin.

Cleveland -ottelun loppupuolilla Markkanen jo laitettiin penkille. Jos hän edelleen saamaton hyökkäyspäässä, eikä puolustuskaan suju, niin Markkasen paikka aloitusviisikossa menee muille.

Detroitillakin on ongelmia puolustuksen kanssa. Se on antanut vastustajien tehdä 112.6 pistettä per ottelu, mutta Pistonsilla on kuitenkin yksi voitto enemmän kuin Chicagolla.

Kausi on vasta alussa ja erot pienet. Jos Bulls voittaa Detroitin ja avainpelaajat pelaavat hyvin, niin se olisi kuin uusi kauden alku.

Chicago Bulls on edelleen kova suosikki. Vetomarkkina rankkasi joukkueen yllättävän korkealle kauden alla, ja tässä nyt pysytään. Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.62 – 2.35, ja hieman tuntuu betsaajilla olevan edelleen luottoa Chicagoon.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Porter, Markkanen, Carter

Detroit Pistonsin mahdollinen avaus: Kennard, Frazier, Snell, Morris, Drummond

Yli 216 pistettä saa kertoimeksi 1.89, ja siihen voisi nyt laittaa vedon. Kummallakin on ongelmia puolustuksessa, ja voisihan sitä jo odottaa, että esimerkiksi Markkasen heitto taas putoaa sisään.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä