NBA: Chicago Bulls - Houston Rockets 10.11.2019, joko Bullsille kahden voiton putki?

Chicago Bulls voitti viimeksi matkaottelussa Atlanta Hawksin. Nyt Chicagon United Centerille tulee Hardenin ja Westbrookin Houston Rockets, eli kova on kyyti Bullsille.
Chicago Bulls - Houston Rockets
Marraskuu 10,2019
03:00

Nyt on Chicago Bullsilla taas kova vastus kotikentällään. Houston Rockets on yksi koko NBA:n mestarisuosikkeja. Edellisessä kotiottelussaan United Centerissä Bulls pelasi kolme neljännestä hienosti toista NBA:n mestarisuosikkia Los Angeles Lakesrsia vastaan, mutta viimeisen neljänneksen romahdus maksoi lopulta kuuden pisteen tappion.

Lakers -ottelun jälkeen Bulls teki pikavisiitin Atlantaa, jossa se haki selvän 113-93 -voiton Hawksista. Lauri Markkanen oli Atlantassa taas hieman enemmän oma itsensä. Hän teki 17 pistettä ja seitsemästä kolmosesta neljä upposi. Takamies Tomas Satoransky oli Atlantassa joukkueen ykkönen, hän teki 27 pistettä.

Bullsin voitto Atlantassa oli fiksumman hyökkäyspelin ansiota. Hawksin tähtitakamies Trae Young pelasi huonon pelin, ja ilmeisesti hänen ei ollut edes aivan täydessä pelikunnossa. Bullsin Satoransky vei voiton Youngista, ja Chicago antoi Satoranskylle palloa, kun hänellä kulki. Aikaisempien pelien pallorohmu Zach LaVine pelasi Atlantassa mainiosti joukkueelle. Hän heitti vain kymmenen kertaa, mutta teki paljon muuta kentällä.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Otto Porter sairastuvalla

Bulls joutuu Houston -otteluun ilman Otto Porteria, jolla on jalkavamma. Toisen vuoden pelaaja Chandler Hutchinson saanee nyt avausviisikon paikan.

Porter on takellellut tällä kaudella. Hänen pelinsä ei ole ollut samalla tavalla luotettavan terävää kuin viime kauden loppupuolella. Porterin pistekeskiarvo on nyt 11.2. Heittoprosentti on vain noin 41, mutta viimeisistä 18 heitostaan Porter on saanut 12 sisään. Hutchinson on pelannut tällä kaudella vasta kahdessa ottelussa. Hän on tehnyt seitsemisen pistettä per ottelu 50 prosentin tarkkuudella. Hutchinsonin vaihtaminen hieman alamaissa olevaan Porteriin ei heikennä Bullsia.

Bullsin päävalmentajan Jim Boylenin mukaan Hutchinson on atleettinen ja isokokoinen pelaaja, joka pystyy puolustamaan monen pelipaikan pelaajia. Jotain erityistä Bullsin pitäisi keksiä puolustuspäähän, sillä Rocketsin kaksikko James Harden ja Russell Westbrook ovat kyllä hankalia pideltäviä. Hardenin tilastolukemat ovat tältä kaudelta 36.5 pistettä per ottelu, viisi levypalloa ja reilut kahdeksan syöttöä. Westbrookin numerot ovat 20.7 pistettä, melkein kymmenen levypalloa ja melkein yhdeksän syöttöä per ottelu. Ja vielä Rocketsin laituri Clint Capelakin on tilastokeskiarvoltaan melkein tuplatupla-mies, pisteitaä 13.5 ja levyreitä 9.6.

Bullsin ja Rocketsin kokoonpanot

Bullsin ykkönen on Zach LaVine, jonka pistekeskiarvo on 20.4. Markkasen lukema on 15.1, mutta eiköhän Finnisherin tilastonumerot lähde kipuamaan ylöspäin, miehen pelissä on jo ollut lupaus paremmasta.

Houstonilla on nyt alla kaksi voittoa, ensin se voitti heikon Memphisin ja perään kauas viime kausien loistosta romahtaneen Golden State Warriorsin. Kaiken kaikkiaan Houstonin voittosuhde on 5-3, eli ei se ainakaan vielä ole pelannut niin kuin yhden mestarisuosikin pitäisi. Rockets on tehnyt tällä kaudella joka ottelussa yli 100 pistettä, mutta se on myös antanut vastustajien tehdä joka pelissä yli 100. Tämä aikalailla hyvin kuvaa Rocketsin pelaamista.

Joukkueet kohtasivat viimeksi joulukuussa 2018, ja sen Houston voitti 121-105.

Vetopuolella Houston on selvä suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 3.15 – 1.38. Tasoitus on 6.5 pistettä. Nyt kyllä ollaan harvinaisessa tilanteessa, että Bullsia voi pelata. Chicago on hävinnyt useimmiten viimeisen neljänneksen romahtamiseen. Lakers voi Chicagossa kuudella pisteellä, ja Lakers on tällä kaudella ollut kaikin puolin parempi kuin Houston. Houston on vielä jossain määrin sekaisin Westbrookin tulon jäljiltä. Harden tekee paljon pisteitä, mutta varsinkin puolustuspäässä Houston ei ole joukkue.

Chicagon Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Hutchinson, Markkanen, Carter

Houston Rocketsin mahdollinen avaus: Westbrook, Harden, Capela, Tucker, House

Jos Chicago Bulls on yhtään oppinut, että kuinka vältetään loppuminuuttien romahtamisia, niin Bulls +6.5 on hyvä peli. Houstonilla on raskas reissu takana, eikä joukkue ole supertähdistä huolimatta ollut vielä kovinkaan hyvä.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä