NBA: Chicago Bulls - Indiana Pacers 08.03.2020 – Vihje ja Kertoimet

Chicago Bulls on alkanut saada avauskokoonpanon pelaajiaan takaisin sairastuvalta. Pakkohan sen on näkyä joukkueen pelissä.
Chicago Bulls - Indiana Pacers
Maaliskuu 07,2020
03:00

NBA: Chicago Bulls – Indiana Pacers

United Center (Chicago)

Pitkävetokertoimet (Betsson) 2.60 – 1.51

TV/Stream: Unibet TV

Markkanen taas Bullsin joukkueessa

Lauri Markkanen pelaa ensimmäisen ottelunsa kotikentällä Chicagon United Centerissä pitkän loukkaantumisensa jälkeen. Vastassa on Indiana Pacers. Markkanen pelasi jo Chicagon viime ottelussa Minnesotassa. Bulls hävisi Timberwolvesille 108-115, Markkanen teki reilussa 20 minuutissa 13 pistettä.

Indiana Pacers on huomattavasti parempi joukkue kuin heikko Bulls. Bullsin voittosuhde on nyt 21-41, ja se tulee jäämään ulos play offseista. Indianalla on saldona 37-25, se on nyt Idän konferessin kuutonen ja menossa takuu varmasti pudotuspeleihin. Pacers on voittanut neljä viimeisistä viidestä ottelustaan. Bulls taas on hävinnyt 11 viimeisistä 13 pelistä.

Pacers on voittanut kaikki kolme aikaisempaa ottelua tällä kaudella Bullsia vastaan. Jokaisen se on vielä voittanut vähintään yhdeksällä pisteellä, eli tässäkin näkyy Pacersin paremmuus selvästi. Joukkueiden viimeinen ottelu venyi kuitenkin jatkoajalle Indianassa tammikuun lopulla, lopulta Pacers kuitenkin voitti selvästi 115-106.

BONUS: 100% €100 asti
Pelaa nyt

Boylen kaipaa kovuutta

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen kritisoi pelaajiaan pehmeydestä Minnesota -tappion jälkeen. Tosin hän myös totesi, että useampikin avauskokoonpanon pelaaja on vasta palaamassa pitkän loukaantumisen jälkeen. Markkasen lisäksi myös laituri Otto Porter ja sentteri Wendell Carter ovat vielä sairasloman jälkeen hieman ruosteessa.

”Se hoituu itsestään. Me harjoittelemme, pelaajarotaatio tulee tiukemmaksi, kun porukka tulee terveeksi ja pelaajat alkavat pelata enemmän. Mutta kun pelaat, niin pitää pelata fyysisesti. Pelaajat ovat vasta palaamassa ja NBA -matsit ovat kovia, tiedän kyllä. Mutta tämä ei ole se, joka me olemme”, Boylen sanoi Minnesotassa.

Bullsin ja Pacersin kokoonpanot

Indianan mainio takamies Malcolm Brogdon loukkaantui viikolla, ja hänen pelaamisensa on nyt epävarmaa. Brogdon on ollut tällä kaudella hyvä, pistekeskiarvo on yli 16 per ottelu ja syöttökeskiarvo yli seitsemän per matsi.

Indianan tähtipelaaja Victor Oladipo on ollut suuremman osan kautta sivussa, ja nyt hän ajetaan hiljalleen taas mukaan. Viimeiset pari ottelua Oladipo on ollut sivussa, kun leikattu polvi on hieman turvonnut. Oladipo ei ole vielä lähelläkään parasta kuntoaan, ja hänen pelaamisensa Chicagossa on epävarmaa.

Chicagon Bullsin ykkösmies Zach LaVine saattaa myös olla ottelusta sivussa. Hän on ollut pois pelistäBullsin kaksi viimeistä matsia. LaVinen pistekeskiarvo on 25.5.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, Porter, Markkanen, Carter, Valentine

Indiana Pacersin mahdollinen avaus: McConnell, Sabonis, Warren, Turner, Holiday

Nyt voi betsata Bullsia!

Betssonilla kertoimet ovat 2.60 – 1.51, Indiana on suosikki. Tässä kohtaa voisi kyllä jo lyödä hyvällä kertoimella betsin Bullsille. Se on saanut avainpelaajia takaisin, ja eiköhän ruostekin heistä pian putoa. Indiana pelannee ilman Oladiopa ja Brogdonia.

Aseta vetosi