NBA: Chicago Bulls - Indiana Pacers 11.1.2019, Bulls on tappioputkessa

Bulls on pulassa ilman sentteri Carteria, joka on sivussa useamman viikon. Lauri Markkanen on ongelmissa, jos hän joutuu pelaamaan keskushyökkääjän paikalla. Mutta kun ei Bullsilla oikein muitakaan ole, eli hankalat viikot ovat edessä.
Chicago Bulls - Indiana Pacers
tammikuu 11,2020
03:00

Chicago Bulls on taas kotikentällä United Centerissä. Alla on viiden tappion putki ja nyt vastassa Indiana Pacers, joka on voittanut tällä kaudella 23 ottelua, kun Bulls vain 13. Bulls hävinnyt viimeisistä seitsemästä pelistä kuusi. Viimeisin oli New Orleansissa Pelicansia vastaan ja neniin tuli 108-123.

Bullsin pelaaminen on ollut paha pettymys paremman joulukuun jälkeen. Nyt vielä joukkueen ykkössentteri Wendell Carter on loukannut nilkkansa ja raporttien mukaan hän tulee olemaan sivussa useamman viikon. Tämä syöksee Bullsin joukkueen pahaan kurimukseen.

Pelicans -ottelussa Bullsin aloituksessa ei ollut ainoatakaan varsinaista keskushyökkääjää. Pitkinä miehinä kentällä olivat avauksessa Lauri Markkanen sekä Thad Young. Markkanen on näistä se pidempi kaveri, mutta hän ei missään nimessä ole sentteri. Jo useamman kerran on nähty, että jos Markkanen joutuu pelaamaan keskushyökkääjän paikkaa, niin koko peli kärsii pahasti.

Bullsilla on joukkueessa vielä kaksi muutakin pitkää pelaajaa, rookie Gafford ja laiheliini Kornet. Kumpikaan ei ole NBA -tasoinen pelaaja. Gafford on lupaavampi, mutta vielä kovin nuori ja kokematon. Kaiken kaikkiaan, Carterin loukkaantuminen tekee Bullsista niin haavoittuvaisen, että vedonlyöjät voivat kyllä turvallisin mielin pelata Bullsia vastaan ainakin niin kauan kunnes vetomarkkina kunnolla herää joukkueen tilanteeseen.

Bullsissa alkaa joukkue turhautua

Loukkaantumisen ovat kurittaneet Bullsin ohkaista joukkuetta muutenkin. Lauri Markkasen alkukausi meni pieleen kylkivamman vuoksi. Aloitusviisikon laituri Otto Porter on päässyt tällä kaudella pelaamaan jalkavamman vuoksi vain yhdeksän ottelua.

Kun Porter on ollut sivussa, niin Bullsin aloituksessa on ollut kolme takamiehen mitoissa olevaa pelaajaa. Avaukseen takaisin noussut Kris Dunn on ollut hyvä puolustuspäässä, mutta varsinkin hyökkäyksessä on usein näkynyt se, että joukkueesta puuttuu nyt parimetrinen kaveri, joka pystyy pistämään pallot koriin.

Bullsin joukkueesta on jo aistittavissa turhautumista.

”Joukkueet mukautuva meidän peliin, ja meidän pitäisi osata muuttaa omaa peliä. Se on meidän pelaajien vika. Meidän pitäisi nähdä, että mitä he tekevät. Pelicansia vastaan emme vain pystyneet, meidän pitäisi olla miehiä. Koripallossa tulee erilaisia ylä- ja alamäkiä, ne pitäisi kestää ja tapella eteenpäin”, Kris Dunn sanoi Pelicans -ottelun jälkeen.

Bullsin ja Pacersin kokoonpanot

Pacers ja Bulls ovat kohdanneet tällä kaudella kerran aikaisemmin. Indianassa Pacers voitti 13 pisteellä.

Chicagolla on tällä kaudella kotikentällä voittosuhden 7-13. Pacersin vierasmatsit ovat menneet 8-10.

Indianallakin on loukkaantumishuolia, mutta sen joukkue kestää nämä paremmin kuin Chicago. Indianan ykköspelaaja Victor Oladipo on edelleen sivussa ja tämän kauden paras pistemies Domantas Saboniksen pelaaminen on epävarma polvivamman vuoksi. Nyt Pacers olisi saamassa takamies Malcolm Brogdonin mukaan peleihin. Brogdonin kauden pistekeskiarvo on melkein 18.

Viimeksi Pacers hävisi kotonaan Miamille 108-122.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Markkanen, Dunn, LaVine, Satoransky, Young

Indiana Pacersin mahdollinen avaus: Sabonis, Warren,Turner, Holiday, Lamb

Betssonilla ottelun kertoimet ovat 2.55 – 1.51. Jos Sabonis on pelikunnossa ja Brogdonkin mukana, niin Chicago jäänee jyrän alle. Tasoitus on 4.5 pistettä, laitetaan Bullsia vastaan. Joukkueen ongelmat ovat aikamoiset. Indiana -4.5 saa Betssonilta kertoimeksi 1.95.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä