NBA: Chicago Bulls - Los Angeles Lakers 24.1.2021 klo 04.10

Chicago Bulls on sille harvinaisessa kolmen voiton putkessa. Viimeksi meni nurin Charlotte Hornets, ja heti seuraavana päivänä vastassa on mestari Lakers.
Chicago Bulls - Los Angeles Lakers
tammikuu 24,2021
04.10

NBA: Chicago Bulls – Los Angeles Lakers

United Center, Chicago, USA

Kertoimet (Unibet): 4.20 – 1.24

Live stream: Unibet TV

Viime yönä pelattiin taas yksi todistus siitä, että Chicago Bulls on tällä kaudella Billy Donovanin valmennuksessa ottanut ison askeleen eteenpäin. Bulls voitti vieraissa Charlotte Hornetsit 13 pisteellä. Tällä koronaepidemian ahdistamalla NBA -kaudella otteluohjelma on hurja. Bulls joutuu heti viime matsin jälkeen matkustamaan koti-Chicagoon ja jo tänään pelaamaan viime kauden mestaria Los Angeles Lakersia vastaan.

Bulls on nyt kolmen voiton putkessa, ja sellaista ei tapahtunut sitten vuoden 2019. Jos putki jatkuu neljään voittoon, niin se olisi jo kova homma. Unibetilla kertoimet matsiin ovat 4.20 – 1.24.

Bulls viime yön Hornets -ottelussa vanhat merkit pitivät kutinsa. Zach LaVine pelaa All Stars -tason peliä. LaVinesta on tullut Billy Donovanin kanssa huimasti aikaisempaa parempi pelaaja. Charlotte -voiton jälkeen Donovan sanoi yrittävänsä opettaa LaVinelle kuinka nähdä peli kokonaisuudessaan. Ja tätä LaVine on oppinut. Ei enää viime kauden kaltaista yksilöpeliä ja sankaripalloa vaan oikeita ratkaisuja oikeaan paikkaan. LaVine on todiste siitä, että oikea valmentaja voi auttaa joukkuetta huimasti eteenpäin joka tasolla.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Laiturit pääsevät nyt korin alle

Donovanin systeemeistä ovat hyötyneet myös Bullsin isot laiturit Markkanen ja Young. Viime kaudella kummankin homma oli seistä kulmassa ja paiskoa kolmosia. Kumpikin pelaajista pelasi huonon kauden ja oli selvästi tyytymätön. Nyt Markkasen hyökkäys on monipuolista ja tehokasta ja Young vaihtopenkiltä tullessaan on mainio päästessään mellastamaan korin alle.

Bulls pelannee Lakersia vastaan hyvän ottelun, jos vain jalat vielä jaksavat.

Lakers on viimeisistä viidestä hävinnyt yhden. Kaksi päivää sitten se pelasi kovaa Milwaukeeta vastaan vieraissa ja voitti komeasti 13 pisteellä. LeBron James pelasi Milwaukeessa hyvän matsin ja teki 34 pistettä, mutta joukkueen toinen stara Anthony Davis totesi pelaavansa juuri nyt surkeasti, kun tuli tehtyä vain 18 pistettä 8/18 heitoilla.

Bullsin ja Lakersin kokoonpanot

Lakers on joukkue, joka on hyvin paljon tähtikaksikon varassa. James-Davis -parivaljakon takana Lakers ei ole kummoinen joukkue. NBA -koripallo on peli, jossa pari tähteä per joukkue ja edes kelvolliset taustajoukot riittää mestaruuteen asti. Hyökkäyspäässä peli kulkee jatkuvasti tähtien kautta, esimerkiksi Bucks -matsissa James ja Davis ottivat yhteensä 43 heittoa, kun loppuavauskokoonpano yhteensä 23 heittoa.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: LaVine, White, Williams, Markkanen, Gafford

Los Angeles Lakersin mahdollinen avaus: James, Schroeder, Gasol, Davis, Caldwell-Pope

Chicago Bulls saa tasoitusta yhdeksän pistettä ja siihen lyödään betsi. Joukkueella on tiukka rupeama matkustaa viime matsin jälkeen kotiin ja olla taas valmiina. Lakersillakin on edessä hankala ottelu, Bucks -peli oli varmasti meneillä olevan vieraskiertueen se tärkein matsi. Ei olisi kova ihme, vaikka Lakers lepuuttaisi edes toista tähdistään. Hiljattain Los Angelesissa Bulls hävisi vain kahdella pisteellä.

NBA -betsit Unibetille!

Bulls +9 kertoimella 1.91,

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt