NBA: Chicago Bulls - Los Angeles Lakers 6.11.2019, Lakers kurittaa aneemista Bullsia

Chicago Bulls taitaa olla yksi liigan huonoimmista joukkueista tällä hetkellä. Lauri Markkasella on jotain vialla, huhut uumoilevat selän vaivaavan. Markkanen on ollut viime viikkoina heikossa kunnossa.
Chicago Bulls - Los Angeles Lakers
Marraskuu 06,2019
03:00

Chicago Bulls hävisi jälleen Indianassa Pacersia vastaan yhden voitto-ottelun jälkeen. Bulls ei ole kunnossa. Odotukset kauden alla olivat kovat, että joukkue olisi jo kolmannella jälleenrakennuksen kaudella ollut pudotuspelitaistossa mukana, mutta tämä ryhmä ei ole sitä lähelläkään.

Lauri Markkanen on pelannut kauden ensimmäistä ottelua lukuunottamatta todella heikosti. Forumeilla ja Twitterissä on jo viestejä, että Markkasella olisi jonkinlaista pientä selkävaivaa, ja se hidastaisi miestä. Tämä kävisi järkeen, sillä Markkanen on ollut kentällä hidas ja passiivinen.

Nyt Chicago saa vastustajia Hollywoodin valoista, kun Los Angeles Lakers supertähtineen tulee kylään. Lakers on iskussa, se hakee Bullsia vastaan jo kuudetta perättäistä voittoaan.

Lakers on tällä kaudella tosissaan mestaruuden perässä. Se hankki viime kaudeksi LeBron Jamesin, ja viime kesänä tälle pariksi Anthony Davisin.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Bullsin ja Lakersin kokoonpanot

Ennen Davisin tuloa Lakers oli pelannut putkeen kuusi kautta, jolloin se hävisi enemmän kuin voitti. Nyt taitavat olla palaset paikoillaan, Lakers on juuri nyt Läntisen konferenssin ykkönen.

Jamesin ja Davisin takana veteraanisentteri Dwight Howard on myös pelannut hyvin. Hän on tehnyt kentällä osansa vähän joka puolella, pistekeskiarvo on melkein seitsemän ja levypallokeskiarvo yli kahdeksan.

Anthony Davis on ollut Lakersin ykkösmies, hänen pistekeskiarvonsa on 28.5 ja levyrikeskiarvo 11.5. Jamesin lukemat ovat 25.5 / 8, ja vielä hän on liigan syöttötilaston ykkönen 11.2 syötöllä per ottelu.

Lakers hävisi kauden avausottelun paikallisvastus Clippersiä vastaan, ja se on ollut joukkueen ainoa tappio tällä kaudella.

Chicagon häviä Indianassa tuli lukemin 95-108, ja kaikin puolin rumastihan se Bullsilta meni. Kesällä hankitut pelaajat ja rookie Coby White eivät ole nostaneet pelin tasoa yhtään mihinkään. Joukkueen päävalmentaja Jim Boylen on sanonut olevansa tyytyväinen joukkueen hyökkäykseen, mutta puolustaminen on heikkoa.

Bullsin alkukauden otteluohjelma on ollut todella helppoa, ja silti sillä on vain kaksi voittoa. Nyt kun vastassa alkaa olla liigan kovimpia joukkueita, niin tilanne saattaa kääntyä vielä paljon ikävämmäksi. Häviämistä ikävämpää on ottaa murskahäviö.

Chicagon tilastoykkönen on Zach LaVine, jonka pistekeskiavo on 21.1, Markkasen lukema on 16 ja Wendell Carterin 14.6.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Porter, Markkanen, Carter

Los Angeles Lakersin mahdollinen avaus: Davis, James, McGee, Bradley, Green

 

Vetomarkkinoilla Lakers on 6.5 pisteen suosikki. Sitä voi betsata Betssonin kertoimella 1.88. Bulls on hävinnyt paljon huonommillekin joukkueille selvästi.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä