NBA: Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 31.12.2019, vieraat ilman kreikkalaista hirmua

Bucks pelannee ilman Giannis Antetokounmpoa, ja se kyllä tasottaisi jakoja todella paljon. Bulls on hävinnyt tällä kaudella Bucksille kahdesti marraskuussa, mutta Chicago on parantanut huimasti tämän jälkeen.
Chicago Bulls - Milwaukee Bucks
Joulukuu 31,2019
03:10

Chicago Bullsin otteluohjelma kauden alkupuolella ol helppo, loppupuoli on hankalampi. Nyt Bulls kohtaa kotonaan Itäisen konfensin suurimman suosikin Milwaukee Bucksin. Bucks on tällä hetkellä koko NBA:n ykkösjoukkue voittosuhteella29-5.

Bullsilla on ollut tällä kaudella myös eriskummallinen onni siinä, että hyvin usein sen vastustajalta on avainpelaajia sivussa. Tilanne on sama Bucksiakin vastaan. Joukkueen ehdoton ykkönen, viime kauden MVP Giannis Antetokounmpo ei todennnäköisesti pelaa selkäkipujen vuoksi.

Antetokounmpo on niin tärkeä pelaaja Bucksille, että hänen kanssaan seura ei ota riskejä. Miehen on oltava kunnossa pudotuspeleissä.

Bucks on pärjännyt hyvin ilman Antetokounmpoakin. Se on nyt pelannut ilman ykkösmiestään kaksi viime peliä, ja voittanut ne molemmat, vastuksina olivat Atlanta ja Orlando.

Bucks ja Bulls ovat kohdanneet tällä kaudella kahdesti, ja ne molemmat Milwaukee on vienyt. Ensin marraskuussa Bucks voitti kotonan 124-115 ja sitten pari päivää myöhemmin Chicagossa 115-101.

Markkasella vatsatautia

Joulukuussa Chicago on pelannut paljon paremmin kuin aikaisemmin tällä kaudella. Viimeksi viikonloppuna se niputti kehnon Atlantan kotonaan 116-81. Se oli Bullsille kolmas voitto neljästä viime ottelusta.

Hawksia vastaan Lauri Markkanen oli joukkueen paras pistemies 25 pisteellä. Tällaista ei ole tällä kaudella käynyt usein, Markkanen on etupäässä soitellut kakkosviulua, jos sitäkään.

Markkanen on viime päivinä ollut sairaana, ilmeisesti vaivana on jonkinlainen vatsatauti. Hänet lähetettiin harjoituksista kotiin ennen Atlanta -ottelua, ja uutisten mukaan myös viime treeneistä joukkue laittoi miehen kotiin toipumaan. Todennäköisesti Markkanen kuitenkin saadaan pelikuntoon Milwaukeeta vastaan.

Chicago Bullsista on tullut yksi NBA:n parhaiten puolustavista joukkueista. Puolustustehokkuutta mittaavassa tilastossa Bulls on nyt koko NBA:n kolmonen, Milwaukee on saman listan ykkönen.

Bullsin kova puolustus on nostanut takamies Kris Dunnin osakkeita. Dunnista on tällä kaudella kasvanut yksi koko liigan parhasta puolustajista.

Boylen on nostanut arvostustaan

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen on usein tituleerattu koko liigan kehnoimmaksi valmentajaksi, mutta nyt joukkue on alkanut näyttää sellaiselta, että Boyleninkin osakkeet taitavat olla hieman nousussa.

Boylen on painottanut viime aikojen vastauksissaan, että joukkue on keskittynyt perusasioihin, ja nyt ne alkavat sujua.

”Puhuimme tästä ennen Atlanta -ottelua, ja puhuimme siitä puoliajalla. Puhuimme, että olemme olleet kunnolla johdossa aikaisemminkin, ja nyt vain täytyy hoitaa homma loppuun. Olen ylpeä pelaajista, he ovat kehittymässä. Nyt he ymmärtävät, että jokainen pelitilanne on tärkeä”, Boylen sanoi viime haastattelussaan.

Bullsin Zach LaVine on joulukuussa pelannut jo niin hyvin, että Chicagossa varmaan odotetaan miehelle kutsua All Star -peliin. Peli pelataan Chicagossa, ja LaVine on sanonut haluavansa olla mukana.

LaVinen ja Markkasen takana toisen vuode sentteri Wendell Carter on napsinut hyviä tilastolukemia. Carter johtaa Bullsia tupla-tuplissa, näitä on tullut tällä kaudella hänelle 14.

Milwaukeen sentteri Brook Lopez on dominoinut korin alla Bulls -otteluissa. Viime pelissä hänelle tuli 19 pistettä, kymmenen levypalloa ja viisi blokkia. Bucksin kakkossentteri Robin Lopez pelasi kolme viime kautta Chicagossa, ja hän oli suosittu pelaaja.

Chicagon kotisaldo on 7-10 ja Bucksin vierassaldo on 13-3. Unibetilla kertoimet ovat 3.60 – 1.26.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, Dunn, LaVine, Markkanen, Carter

Milwaukee Bucksin mahdollinen avaus: Ilyasova, Middleton, Lopez, Matthews, DiVincenzo

Unibet antaa Chicagolle kahdeksan pistettä tasoitusta, ja pakkohan se on ottaa. Kerroin on 1.85. Bulls pelaa paremmin kuin alkukaudesta ja Milwaukee on ilman Antetokounmpoa. Jos Chicago onnistuu pärjäämään korin alla, niin se pelaa vaikka voitosta.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä