NBA: Chicago Bulls - New York Knicks 13.11.2019, Bulls edelleen aallonpohjassa

Chicago Bulls on huono joukkue, paljon huonompi kuin osiensa summa. New York Knicks on myös kehno joukkue. Josko Lauri Markkanen ja Bulls nyt saisi pelin kulkemaan?
Chicago Bulls - New York Knicks
Marraskuu 13,2019
03:00

Chicago Bulls on edelleen kehno joukkue. Viimeksi se hävisi kotonaan Houston Rocketsille 94-117. Bulls roikkui pelissä mukana puoliajalle saakka, ja sitten Houstonin supertähti James Harden päätti lopettaa pyristelyn.

Nyt Bulls pelaa kotonaan vielä heikompaa joukkuetta, New York Knicksiä vastaan. Jos Bulls nyt häviää, niin fanit räjähtävät raivosta. Joukkueiden edellisessä ottelussa New Yorkin Madison Square Gardenissa Bulls menetti ottelun lopussa johtonsa, joka oli parhaimmillaan ollut jo 18 pistettä. Olisi revanssin paikka.

Chicagon päävalmentaja Jim Boylen on fanien mielestä suurin syyllinen Bullsin alakuloon, vaikka tähtipelaajiksi suunnitellut Zach LaVine ja Lauri Markkanenkin ovat saaneet osansa. Boylenilla on ilmeisesti edelleen seurajohdon tuki. Chicagon saldo koko kaudelta on 3-7.

Bulls joutuu pelaamaan jälleen ilman Otto Porteria, jolla on jalkavamma. Porter aloitti kauden vaisusti, mutta viimeisimmissä otteluissa ennen loukkaantumistaan hän oli taas alkanut näyttää parempaa peliä. Porterin koko kauden pistekeskiarvo on noin 11 per ottelu.

Toisen vuoden NBA -pelaaja Chandler Hutchinson tullee taas avaukseen Porterin tilalle. Houstonia vastaan Hutchinson pelasi kelvollisesti, hän teki 13 pistettä hyvällä heittoprosentilla.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Markkanen on taantunut

Lauri Markkanen oli Houstonia vastaan taas aikalailla kuutamolla. Hän teki ottelussa 13 pistettä surkealla heittoprosentilla. Kaikki viisi Markkasen kolmosen heittoa menivät ohi. Jim Boylenin uusi hyökkäyssysteemi tuntuu olevan sellainen, että Markkasen rooli on levittää peliä ja olla kolmosuhkana. Heitto ei kuitenkaan kulje ollenkaan. Markkanen väänsi kesällä paljon punttisalilla, ehkä on käynyt niin, että painojen nosto on sotkenut miehen heiton tyystin. Lihasten kasvattamisestaa ei ole ollut Markkaselle mitään hyötyä, kun ei hän korin allakaan pelaa hyvin. Puolustaminenkin on edelleen heikonpuoleista.

Viime kaudella Chicago Bulla kauppasi kesken kauden Jabari Parkerin ja Bobby Portisin Washingtoniin, ja sai takaisin Porterin. Portis on nyt Knicksissä ja joukkueiden ensimmäisessä ottelussa hän teki 28 pistettä. Portisilla on varmasti jotain hampaankolossa, hän toivoi viime kaudella saavansa Bullsiin pitkäaikaisen sopimuksen, sen sijaan hänet kaupattiin muualle.

Portis pelaa samalla pelipaikalla kuin Markkanen, ja nyt hieman näyttää siltä, että Markkanen ei ole Portisia parempi pelimies.

Edellinen Bulls -ottelu oli Knicksin kauden ensimmäinen voitto. Viimeksi Knicks hävisi Cleveland Cavaliersille 21 pisteellä. Cavs -tappion jälkeen Knicksin seurajohto antoi jo medialle lausuntoja, että he eivät ole tyytyväisiä. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että jos meno ei muutu, niin Knicksin päävalmentaja Fizdale saa pian potkut.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Markkanen, Hutchinson, Carter

New York Knicksin mahdollinen avaus: Ntilikina, Barrett, Morris, Randle, Gibson

 

Bulls on vetomarkkinoilla kova suosikki tähän otteluun. Unibetilla kertoimet ovat 1.43 – 2.95, tasoitus on 5,5 pistettä. Lyödään betsi vielä kotijoukkueelle, tasoituksen kanssa. Bulls oli New Yorkissa jo saanut Knicksit tyystin siltaan, ja sitten jotain meni pieleen. Jospa kotikenttä auttaisi välttämään näin pahan romahduksen, eikä Knicksillä todellakaan ole Hardenin kaltaisia staroja, jotka yksin kääntävät ottelut. Unibetilla Bulls -5,5 saa kertoimeksi 1.89.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä