NBA: Chicago Bulls - Utah Jazz 3.1.2019, Bullsin otteluohjelma vaikeutuu

Chicago Bulls pelasi melko hyvän joulukuun, mutta vastukset olivat helponlaisia. Joukkueen loppukausi on hankalampi, Utah Jazzkin on länsipuolen parempia joukkueita.
Chicago Bulls - Utah Jazz
tammikuu 03,2020
03:10

Chicago Bullsin ja Lauri Markkasen vuosi 2020 alkaa sillä, että Chicagon United Centeriin tulee vierailulle kovaa puolustava Utah Jazz.

Bullsin edellinen ottelu oli hyvä esimerkki siitä, että millä tasolla joukkue on, kun vastaan tulee liigan parempia ryhmiä. Milwaukee Bucks pelasi Bullsin kotikentällä ennen vuoden vaihdetta parhaalla kokoonpanolla, ja Bucks voitti pelin selvästi 21 pisteellä.

Vaikka Chicago pelasi melko mukavan joulukuun, niin ei joukkue ole lähelläkään NBA:n kärkiryhmiä. Ja Utah Jazz on aika lähellä kärkijoukkueita.

Jazz lopetti vuoden 2019 kolmen voiton putkella, ja siinä menivät nurin niin Portland kuin kova Los Angeles Clipperskin. Juuri joulun alla Utah teki hieman pelaajakauppojakin. Dante Exum ja jokunen varausvuoro lähtivät Clevelandiin, ja Jordan Clarkson tuli Utahiin. Diili oli hyvä Utahille. Sillä on ollut heikko vaihtopenkki, ja siihen Clarkson on hyvä parannus. Hän on nyt pelannut Jazzin kanssa kolme matsia ja tehnyt niissä keskimäärin 16 pistettä.

Utahin viime ottelussa Detroitia vastaan Clarkson teki 20 pistettä tultuaan vaihtopenkiltä mukaan.

Kova voitto Hawksista

Chicago ei ole tämän kauden puolella kauppoja tehnyt, mutta ei olisi ihme, jos jotain tapahtuisikin ennen siirtodeadlinea. Bulls on pelannut alle odotusten. Siitä odotettiin pudotuspelijoukkuetta, mutta ei se vieläkään oikein siltä näytä.

Ennen Bucks -tappiota Bulls otti komea voiton heikosta Atlanta Hawksista. Voittoeroa tuli 35 pistettä ja Hawksin heittoprosentti jäi alle 38. Hawks teki pelissä vain 81 pistettä. Kuusi Bullsin pelaaja teki ottelussa ainakin kymmenen pistettä. Lauri Markkanen oli kentän kunkku 25 pisteellä.

Markkasen joulukuun alkoi jo olla kehnon alkukauden jälkeen parempi. Joulukuun 14 ottelussa Markkanen teki jo pistekeskiarvon 17.6, ja kolmosen takaakin heittoprosentti oli yli 41.

”Hyvältä tuntuu. Nyt on hyvä itseluottamus”, Markkanen sanoi NBC:n haastattelussa.

Bullsin joukkueessa on ollut viime päivinä jonkinlainen vatsatauti menossa. Markkanen lähti muutamaan otteeseen kesken harjoitusten kotiin, ja ainakin sentteri Carterilla on ollut samaa vaivaa.

Ottelu on ensimmäinen Bullsin ja Jazzin matsi tällä kaudella. Viime vuonna Utah voitti keskinäisen kahdesti, ensin kahdeksalla pisteellä ja myöhemmin 31 pisteellä.

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: LaVine, Satoransky, Dunn, Markkanen, Carter

Utah Jazzin mahdollinen avaus: Bogdanovic, O’Neale, Ingles, Gobert, Mitchell

Utahin voittosuhde on nyt 21-12, ja Bullsin 13-21. Se kertoo olennaisen. Utah -3.5 saa Unibetilla kertoimeksi 1.90, se kelpaa hyvin.

Aseta vetosi

Viimeisimmät vihjeet vedonlyöntiin

Katso lisää vihjeitä