NBA: Dallas Mavericks - Chicago Bulls 17.1.2021 klo 22.00

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls kohtaavat Luka Doncicin Dallas Mavericksit. Ottelu näkyy suorana sekä Unibet TV:ssä että Jimillä.
Dallas Mavericks - Chicago Bulls
tammikuu 17,2021
22:00

NBA: Dallas Mavericks – Chicago Bulls

American Airlines Center, Dallas, USA

Kertoimet (Unibet): 1.37 – 3.25

TV ja Live stream: Unibet TV ja Jim

Sunnuntaina parhaaseen katseluaikaan pelataan NBA:ssa ottelu Dallas Mavericks vastaan Chicago Bulls. Peli tulee suorana sekä Unibet TV:stä että Jimiltä.

Matsi on suomalaisille mitä mieltnkiintoisin NBA -ottelu. Lauri Markkanen on taas mukana Chicago Bullsin ryhmässä koronakaranteenin jälkeen. Vastustaja Mavericksin ryhmässä pelaa ehkä kiinnostavin nuori NBA -tähti, eli slovenialainen Luka Doncic. Doncicista on tulossa todellinen lajin supertähti ja kaikkien aikojen paras eurooppalainen NBA -pelaaja. Doncicin peli näyttää vaivattomalta ja tulosta tulee. Hän ei ole erityisen nopea, mutta silti taitava ja oikea-aikainen. Nopeat ja atleettiset amerikkalaiset jäävät välillä täysin jälkeen, kun Doncic uunottaa heitä mitä erilaisimmilla tavoilla.

Doncicin lisäksi Dallasin joukkueessa pelaa toinenkin mainio eurooppalainen, ylipitkä latvialainen Kristaps Porzingis. Hän tulee pelaamaan Markkasta vastaan. Markkanen ja Porzingis ovat ilmeisesti kavereita keskenään, ja nyt sitten katsotaan, että kumpi on kumpi laihojen tornien taistossa. Markkanen on 213 cm pitkä, mutta Porzingis vielä pidempi, 221 cm.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Bulls mokasi Oklahomassa

Viime ottelussaan Oklahoma City Thunderia vastaan Chicago Bulls suli täysin. Se johti ottelua parhaimmillaan 22 pisteellä ja vielä kymmenellä, kun pelaamatta oli vain noin minuutti ja 50 sekuntia. Oklahoma kuitenkin tuli tasoihin ja lopulta voitti jatkoajan jälkeen kahdella pisteellä.

Bullsin päävalmentaja Billy Donovan laittoi joukkueen videopalaverissa katsomaan Oklahoma -ottelun viimeisen vajaat viisi minuuttia kokonaisuudessaan ja miettimään, että miten ottelut pitäisi hoitaa loppuun.

Ottelu Thunderia vastaan osoitti, että Chicago Bullsilla on ongelmia takamiesten osastolla. Joukkueelta puuttuu pallovarma takakentän johtaja. Nyt aloituksessa pelaavat Zach LaVine ja Coby White ovat samantyylisiä pelaajia, pisteitä tekeviä yksiulotteisia pallorohmuja, ja kummallekin tulee aivan liikaa pallonmenetyksiä. Chicago Bulls on joukkueena koko liigan eniten menettänyt palloja. White ja LaVine ovat pallonmenetystilastossa 25 joukossa, LaVine jopa kolmantena.

Kuluva NBA -kausi on Bullsin uuden seurajohdon mukaan ensisijaisesti kausi, jolloin katsotaan, että mihin nykyjoukkueesta lopulta on. Melkein voi jo luvata, että viimeistään kesällä Bulls hankkii uuden todellisen pelintekijän takamieheksi ja joku tai jotkut nykyisistä pelaajista joutuvat lähtemään.

Täksi kaudeksi Bullsin valmennus on yrittänyt tehdä Coby Whitesta peliä tekevän takamiehen, mutta ei siitä taida mitään tulla.

Mavericks on selvästi parempi

Dallas Mavericks on paljon paremmassa asemassa kuin Bulls. Bullsin saldo on nyt 4-8 ja Mavericksin 6-5. Viime ottelussaan Dallas hävisi kovalle Milwaukee Bucksille kolmella pisteellä. Ennen Bucks -tappiota Dallas oli neljän voiton putkessa.

Chicago Bulls saa otteluun 7.5 pistettä tasoitusta. Vaikka Oklahoma -matsi taas paljasti Bullsin ongelmat, niin kyllä se on nyt Billy Donovanin kaudella mennyt eteenpäin. Juuri pelatulla länsirannikon kiertueella Bulls hävisi Los Angelesissa Lakersille vain kahdella pisteellä ja Clippersille kolmella.

Kehnon matsin jälkeen Donovan saa Bullsin pelaamaan tarkemmin. Kupongille Chicago Bulls +7 Unibetin kertoimella 1.91.

Dallas Mavericksin mahdollinen avaus: Doncic, Porzingis, Hardaway jr, Iwundu, Cauley-Stein

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: White, LaVine, Markkanen, Carter jr, Williams

NBA Unibetille!

Bulls +7 kertoimella 1.91.

Aseta vetosi
BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt