NBA: Detroit Pistons - Chicago Bulls 22.12.2019, Markkanen oli viimeksi jo Bullsin ykkönen

Lauri Markkanen alkaa jo pelata aivan parhaalla tasollaan vaikean alkukauden jälkeen. Viime ottelussa Washingtonia vastaan hän teki jo 31 pistettä hyvällä heittoprosentilla.
Detroit Pistons - Chicago Bulls
Joulukuu 22,2019
02:10

Chicago Bulls voitti viimeksi jatkoajan jälkeen Washingtonin pisteellä. Lauri Markkasella oli ottelussa erinomainen iltapuhde. Hän teki 31 pistettä vain 19 heitolla. Bulls oli pelissä jo 18 pistettä tappiolla, mutta nyt kävi sitten niin päin, että joukkue nousi takaa voittoon.

Nyt Chicagolla olisi hyvä paikka ottaa toinen vierasvoitto heti perään. Vastustaja Detroit Pistons kärsii loukkaantumisista.

Pistonsin Blake Griffin ja Luke Kennard ovat viime aikoina olleet ajoittain sivussa jalkavammojen vuoksi. Kumpikin olisi terveenä tärkeä osa Pistonsin hyökkäsypeliä. Vaihtopenkin sentteri Christian Wood on varmasti nyt sivussa polven ruhjeen vuoksi.

Griffin ja Kennard saattavat pelata, mutta tuskin he täydessä iskussa ovat. Detroit on muutenkin ollut viime kierroksilla heikko joukkue, se on nyt kolmen kotitappion putkessa. Viimeksi se hävisi Raptorsille 13 pisteellä.

Bulls menee ylös ja alas

Bulls on todellinen vuoristoratajoukkue, ja se lienee joukkueen nuoruuden syytä. Bulls menee vuoristorataa matsista toiseen ja vielä ottelun sisälläkin peli heittelee huimasti.

Joukkueen viisi viimeistä ottelua ovat menneet seuraavasti: 34 pisteen murskavoitto, vain 73 pistettä tappio-ottelussa kotikentällä, NBA:n suurimman mestarisuosikin voitto, menettää 26 pisteen johton ja häviää, ja vielä viimeisessä 18 pisteen tappioasemasta voittoon.

Päävalmentaja Jim Boylen sanoi, että hänen mielestään joukkue kehittyy ja kasvaa.

”Mielestäni me olemme kasvamassa ja meistä on tulossa perhe ja kunnon joukkue. Nyt roikuimme mukana kolme neljännestä, ja emme olleet kovin hyviä. Sitten teimme tarpeeksi, että voitimme.”

Dunn noussut avauksen vakiopelaajaksi

Bullsin takamies Kris Dunn on tämän kauden Bullsista yksi harvoista onnistujista. Dunn aloitti ottelun kakkosketjussa. Parin viime kauden aikana hän oli joukkueen ykköspelintekijä, mutta homma ei sujunut tarpeeksi hyvin, ja Bulls osti viime kesänä ykkösmieheksi Tomas Satoranskyn. Tämän kauden mittaan Dunn on pelannut itsensä takaisin avaukseen, Satoranskyn rinnalle. Tässä tosin auttaa se, että Otto Porter on edelleen loukkaantuneena, ja avauksessa oli yksi paikka avoinna.

Dunn oli mainio Washingtonia vastaan. Hänen ykköshommansa oli vastustajan ykkösmiehen Bradley Bealin puolustaminen, ja Beal saikin vain neljä kutia 19 renkaan sisään.

Kahden perättäisen voiton ottaminen on Bullsille harvinaista herkkua. Kerran joukkue on sen tällä kaudella tehnyt.

Bulls on tällä kaudella kohdannut Pistonsit kahdesti. Kumpikin oli Chicagossa ja kummankin ottelun Bulls voitti.

Detroit Pistonsin mahdollinen avaus: Griffin, Drummond, Snell, Rose, Brown

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Dunn, Satoransky, LaVine, Markkanen, Carter

Nyt vetomarkkinoilla Detroit on selvä suosikki. Unibetilla kertoimet ovat 1.52 – 2.60. Laitetaan betsi Bullsille, joukkue vaikuttaisi olevan nousussa, joskin käyrä on kovin epätasainen.

Aseta vetosi

Tuoreimmat Uutiset

Näytä lisää uutisia