NBA:n finaalit: Los Angeles Lakers - Miami Heat 1.10.2020 klo 03.00, LeBron Jamesista MVP

Kerroin Lakersin mestaruudelle on kovin pieni, mutta LeBron Jamesin MVP -tittelistä saa jo hieman paremmin vastinetta riskille.
NBA finaalit: Los Angeles Lakers - Miami Heat
Lokakuu 01,2020
03:00

NBA Finaalit. Los Angeles Lakers – Miami Heat

Bubble, Orlando, Florida, USA

Live Stream: Unibet TV

NBA:n finaalit alkavat ensi yönä. Läntisen konferenssin mestari Los Angeles Lakers on vetomarkkinoiden selvä suosikki viemään koko liigan mestaruuden. Kertoimet ovat Unibetille 1.27 – 3.80.

Vastakkain ovat myös kahden supertähden varassa pelaaja joukkue sekä joukkue, jossa ei ole varsinaisia tähtipelaajia, vaan peli nojaa enemmän tasaisuuteen. Idän mestarin Miami Heatin ryhmästä ei voi nostaa ketään selvästi muiden yläpuolelle. Jimmy Butler on ryhmän nimekkäin, Bam Adebayo ehkä se tulevaisuudeen suurin tähti ja eurooppalainen veteraani Goran Dragic luottopelaaja, mutta ei heistä kukaan ole Lakersin LeBron Jamesin sekä Anthony Davisin kaltainen tähti.

Miami Heat pudotti Itäisen konferenssi finaaleissa Boston Celticsin 4-2. Lakers taas voitti Lännen loppuotteluissa Denver Nuggetsit 4-1.

Joukkueilla on yhteisenä tekijänä lajin suurin tähti LeBron James. James voitti aikaisemmin urallaan Heatin kanssa kaksi mestaruutta, Heatin pelaajana James valittiin kahdesti MVP -pelaajaksi ja jonain päivänä hänen Heat -paitansa numerolla kuusi roikkuu hallin katossa.

Heatin ja Jamesin ero ei ollut sopuisa. Heat -valmentaja Pat Riley oli raivoissaan, kun maan paras joukkue hajosi, mutta Jamesilla oli kovaa vetoa takaisin kotiseudulle Clevelandiin. Pat Riley on tällä hetkellä Miami Heatin seurapresidentti.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Finaalisarjan ratkaisut

Kun Pat Riley oli vielä valmentajana, hän lanseerasi sloganin ”No rebounds, no rings”, ja tästä varmaan osaltaan on kysymys tämänkin vuoden finaaleissa. Levyrit pitää saada.

Tämän kauden pudotuspeleissä Lakers ja Heat ovat ykkönen ja nelonen, kun tilastoidaan se, kuinka paljon joukkueet ovat tehneet ohiheiton jälkeen pisteitä, eli kuinka hyvin hyökkäyspään levypallot ja siitä jatkokori ovat onnistuneet. Lakers on tässä tilastossa ylivoimainen. Runkosarjassa joukkue oli saman tilaston kolmonen.

Lakersilla on tapana laittaa aloitukseen kaksi isoa miestä, jotka kumpikin ovat erinomaisia levypalloissa. Anthony Davisin parina on ollut joko JaVale McGee tai Dwight Howard.

Miami Heat oli runkosarjassa vasta kolmanneksi viimeinen tässä pisteitä ohiheiton jälkeen -tilastossa, mutta nyt pudotuspeleissä varsinkin Jimmy Butler on reppinyt huiman määrän hyökkäyspään levypalloja.

Davis vastaan Adebayo

Toinen avain finaalisarjaan on Lakersin Anthony Davisin ja Heatin Bam Adebayon kohtaaminen. Davis on ollut tähän asti pudotuspeleissä erinomainen, pistekeskiarvo on lähes 29 ja heittoprosentti yli 57. Adebayo on kovin vastus, jonka Davis näissä play offseissa kohtaa. Denver Nuggetsin ja Portland Trail Blazersin isot miehet ovat olleet isoja, mutta hitaita. Houston Rocketsista ei sitten löytynyt tarpeeksi kookkaita miehiä ollenkaan Davisille. Adebayo on iso, vahva ja nopea, hän jos kuka pystyy puolustamaan Davisia.

Mikä sitten on LeBron Jamesin rooli tämän vuoden finaaleissa? Jotain kertoo niistä odotuksista, jota Jamesille nytkin on sälytetty, että hänen kertoimeksa finaalien MVP -pelaajaksi on Unibetilla vain 1.65. Kakkonen listassa on Davis kertoimella 3.50.

Vaikka Anthony Davis on pelannut Lakersin paidassa loistavat pudotuspelit, niin LeBron James on edelleen joukkueen ykkönen, sielu ja sydän. Ensimmäisessä Lakersin play offs -sarjassa Portlandia vastaan James teki kolmesti vähintään 30 pistettä. Houstonia vastaan 30 pisteen raja meni Jamesilla rikki kerran ja viime kierroksella Denveriä vastaan näin kävi kahdesti.

James on aina Lakersin ykkönen

Kun ottelu menee tiukille, niin pallo pelataan Jamesille. James on vielä hyvin monipuolinen pelaaja, point forward, joka on paljon enemmän kuin vain pisteiden tekijä.

Finaaleissa Jamesin osuus varmasti vielä korostuu. Davis on tiukilla Adebayon kanssa. Kauden aikaisemmissa Heat -otteluissa James teki keskimäärin 26.5 pistettä per matsi, antoi yhdeksän syöttöä ja otti 6.5 levyä.

Jos vetomarkkinoiden kertoimet mestaruuden voittajasta ovat kohdallaan, niin silloin betsi LeBron Jamesin MVP -tittelistä on hyvä veto. Lakers voittaa mestaruuden useammin kuin kolme kertaa neljästä, ja James on joukkueen ykköspelaaja useammin kuin neljä kertaa viidestä. Nämä kun laskee yhteen, niin kerroin on 1.65 on hitusen paremman puolella.

NBA -betsit Unibetille!

LeBron Jamesista NBA -finaalien MVP, kerroin Unibetille 1.65.

Aseta vetosi