NBA: Indiana Pacers - Chicago Bulls 4.11.2019, Bulls voitti viimeksi

Chicago Bulls katkaisi ikävän tappioputken alun voittamalla kotonaan Detroit Pistonsin. Nyt olisi taas edessä vierasottelu hieman siipirikkona pelaavaa Indiana Pacersia vastaan.
Indiana Pacers - Chicago Bulls
Marraskuu 04,2019
00:00

Chicago Bulls pelaa ensi yönä Indianassa Pacersia vastaan. Pacers ei ole pelannut juurikaan paremmin kuin Bulls. Sillä on nyt kaksi voittoa, ja ne se on ottanut kahdesta viime ottelusta. Bulls ei ole vielä voittoputkiin päässyt käsiksi, mutta nyt sillä olisi siihen mahdollisuus, kun se viime ottelussaan voitti Detroitin 112-106 .

Bullsin voitto Detroit Pistonsista oli pieni askel oikeaan suuntaan. Aikaisemmin se oli otteluiden lopussa sulanut Clevelandia ja New Yorkia vastaan, mutta nyt kotikentällä ote piti. Syy voittoon oli lähinnä se, että Bulls heitti kotikentällä aikaisempaa paremmin, ja puolustuskin pelasi paremmin kuin vierasturneella.

Pistonsiakin vastaan Bullsin sulaminen oli kuitenkin hyvin lähellä. Ensimmäisellä puoliskolla se oli jo 16 pisteen johdossa, mutta vajaa neljä minuuttia ennen loppua Detroit oli jo noussut ohi.

Chicagon ykkösmiehet Detroitia vastaan olivat Zach Lavine, joka teki 26 pistettä ja Otto Porter, joka teki 22 pistettä. Lauri Markkanen oli hitusen parempi kuin aiemmin, mutta ei vieläkään otsikoiden veroisessa iskussa. Markkasen pistelukema oli 14.

 

Vaihtopenkki kutsuu Markkasta

Markkanen on kahdessa viime ottelussa otettu penkille, kun on pelattu ratkaisuminuutteja. Seuraava askel on sitten, että Markkanen menettää aloituskokoonpanon paikkansa. Nyt olisi syytä alkaa pelata aktiivisesti ja aggressiivisesti, ja saada ne kolmoset sisään.

Pacers voitti viikolla ensin Brooklynin ja sitten perään Clevelandin. Brooklyniä vastaan se teki NBA-kauden piste-ennätyksensä 118 pistettä. Clevelandia vastaan Indianan sentteri Domantas Sabonis otti 17 levypalloa. Hänen kanssaan Chicagolla saattaa olla ongelmia, Bulls ei ole ollut häävi joukkue kahmimaan kakkospalloja.

Clevelandia vastaan Indiana pystyi pitämään Cavsien heittoprosentin alle 37 prosentissa. Jos Chicagon heittopeli taas takkuaa, niin kuin vieraskentillä on käynyt, niin Pacers on vahvoilla.

Yksi kova kamppailupari ottelussa on Bullsin sentterin Wendell Carterin ja Indianan Saboniksen sekä rookie-sentteri Bitadzen peli. Carter on ollut hyvä tällä kaudella, ja paljon on hänen harteillaan. Bullsin muut pitkät, Markkanen ja Luke Kornet, eivät ole ollenkaan fyysisiä pelaajia.

Viime kaudella Pacers voitti Bullsin neljästi. Nyt Indiana pelaa ilman suurinta tähteään Victor Oladipoa.

Indiana Pacersin mahdollinen avaus: Brogdon, Lamb, Leaf, Sabonis, Warren

Chicago Bullsin mahdollinen avaus: Satoransky, LaVine, Porter, Markkanen, Carter

 

Vetomarkkinoilla Pacers on 3.5 pisteen suosikki. Nyt voi pelata Bullsia vastaan. Chicago on ollut vieraissa heikko. Sen peli ennen Pistons -ottelua oli vaisua ja sekavaa. Betssonilla Pacers -3.5 saa kertoimeksi 1.98.

Aseta vetosi