NBA: Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers 23.12.2020 klo 05.10, Unibet TV

Viime kauden mestari Los Angeles Lakers aloittaa uuden kauden pelaamalla Los Angelesin kakkosjoukkuetta Clippersiä vastaan. Mestari on vahvoilla, se on vain vahvistunut täksi kaudeksi.
Los Angeles Lakers - Los Angeles Clippers
Joulukuu 23,2020
05.10

NBA: Los Angeles Lakers – Los Angeles Clippers

Staples Center, Los Angeles, USA

Kertoimet (Unibet) 1.70 – 2.20

Live stream: Unibet TV

NBA -kausi alkaa juuri joulun alla. Heti ensimmäisenä päivänä pelataan Los Angelesin herruudesta, kun viime kauden mestari Lakers ja Clippers kohtaavat. Joukkueet ovat Läntisen konferenssin kaksi suurinta suosikkia.

Lakersin tähtikaksikkona ovat edelleen LeBron James ja Anthony Davis. Clippersin vastaava pari on Kawhi Leonard ja Paul George. Viime kauden pudotuspeleissä Lakersin pari oli rautaa, kun taas Clippers -duo taipui Denverille.

Lakers on jonkin verran vahvistunut kauden alla. Uudet pelaajat Harrell, Schroder, Gasol ja Matthews ovat parempi ryhmä kuin poislähteneet.

Harrell lähti Lakersiin juuri Clippersistä, ja hänen tilalleen joukkueeseen tuli Ibaka. Uusi pelaaja Clippersissä on myös Kennard.

James vs Leonard

Lakers ja Clippers ovat epätyypillisiä NBA -joukkueita siinä, että niillä on enemmän tähtiluokan laitureita kuin tähtitakamiehiä.

Ottelun suurin huomio kohdistuu laitureiden LeBron Jamesin ja Kawhi Leonardin kaksinkamppailuun. Tämä parivaljakko varmasti puolustaa toisiaan ja pelaa isot minuutit. James ja Leonard ovat kaksi NBA:n parhaisiin kuuluvaa kahden suunnan pelaajaa.

Kaksikon taisto alkoi jo 2013 NBA finaaleista. Leonard oli tuolloin nuori pelaaja, joka näytti lupauksia tulevaisuuden All Star -lahjakkuudesta San Antonio Spursin kanssa, kun taas James oli silloin koko NBA:n kiistaton ykköspelaaja ja puolustava mestari joukkueensa Miami Heatin kanssa.

2013 Heat voitti, mutta seuraavana vuonna Spurs vei finaalisarjan. Vuoden 2014 finaaleissa Leonard pimitti Jamesin niin että hän sai 22-vuotiaana finaalien MVP -palkinnon.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Peli ratkeaa korin alla?

Supertähtien takana on myös parivaljakoita, joista voisi nousta ottelun ratkaisu. Marc Gasol ja Serge Ibaka olivat viime kaudella molemmat Toronto Raptorsin pelaajia. Nyt Ibaka pelaa Clippersissa ja Gasol Lakersissa, kumpikin on joukkueensa aloittava sentteri.

Gasol ja Ibaka tuntevat toisensa varmasti läpikotaisin, kun vielä viime kaudella painivat treeneissä vastakkain. 2019 Raptorsin voittaessa mestaruuden molemmat olivat mukana Toronton joukkueessa. Gasol ja Ibaka osaavat varmasti hyökätä toistensa heikkouksia vastaan.

Sekä Ibaka että Gasol pystyvät venyttämään kenttää ja ovat hyviä levypalloissa. Ibakan puolustaminen lienee parempaa.

Korin alla pelaavat myös tietenkin Lakersin toinen stara Anthony Davis sekä Clippersin Ivica Zubac.

Lakersin joukkueesta löytyy enemmän syvyyttä korin alle. Anthony Davis toki on hyvä joka puolella kenttää, mutta myös LeBron James on edelleen sen verran kovassa iskussa, että hänkin ottaa hyvin levyjä. Lisäksi Harrell on vahva korin alla.

Anthony Davis saattaa pikku hiljaa olla nyt toisena Lakers -kautenaan jopa tärkeämpi pelaaja kuin ikääntyvä James. Davis on joukkueen paras korintekijä ja ehkä myös joukkueen paras puolustaja. Davis kääntää korinalustaiston varmasti Lakersille, Clippersin pitkät miehet eivät pärjää hänelle korin alla kummassakaan päässä kenttää.

Treenikausi aivan eri tahtiin

Lakersin ja Clippersin treenikausi on mennyt hyvin eri tavalla. Lakers ehti pelata neljä harjoitusottelua ja se voitti ne kaikki. Clippers pelasi kolme harjoitusottelua häviten kaikki.

Kahdesti Lakers ja Clippers kohtasivat harjoituskentällä. Ensimmäisen Lakers voitti 26 pisteellä ja toisen kuudella pisteellä. Näistä otteluista ei pidä liikaa vetää johtopäätöksiä. Esimerkiksi jälkimmäisessä joukkueiden treenimatsissa Lakersin Davis ja James eivät pelanneet ollenkaan, ja Clippers peluutti peräti 17 pelaajaa.

Viime kaudella joukkueet kohtasivat kaksi kertaa, ja voitot menivät 2-2.

Los Angeles Lakersin mahdollinen avaus: James, Davis, Schroder, Matthews, Gasol

Los Angeles Clippersin mahdollinen avaus: Leonard, George, Ibaka, Beverley, Morris

Lakers on suosikki otteluun kertoimin 1.70 – 2.20. Vaikka runkosarja on pitkä, ja heikkoja otteluita tulee jokaiselle, niin kauden avaus ja ottelu Los Angelesin herruudesta lienee hyvä motivaatiotekijä. Lakers on parempi, korinaluspeli ratkaisee voiton mestarille.

Kupongille Lakers kertoimella 1.70.

NBA -betsit Unibetille

Los Angeles Lakers voittaa Los Angeles Clippersin, kerroin Unibetilla on 1.70

Aseta vetosi