NBA: Los Angeles Lakers - Miami Heat 10.10.2020 klo 04.10, nyt Lakers vie mestaruuden

Unibet TV näyttää suorana lähetyksenä kuinka Los Angeles Lakers vie NBA:n mestaruuden voitoin 4-1.
Los Angeles Lakers - Miami Heat
Lokakuu 10,2020
04:10

NBA Finals: Los Angeles Lakers – Miami Heat

Bubble, Orlando, Florida, USA

Kertoimet (Unibet): 1.29 – 3.75

Live stream: Unibet TV

Los Angeles Lakers on yhden voiton päässä NBA:n mestaruudesta. Jos se voittaa ensi yön ottelussa Miami Heatin, niin Orlandon kupla voidaan purkaa ja Los Angelesissa juhlitaan hillitysti.

Lakers oli finaalisarjan alla ylivoimainen suosikki mestariksi. Se aloitti loppuottelut voittamalla ensimmäisen ottelun 116-98. Miami Heatin aloituskokoonpanon takamies Goran Dragic sekä korinaluspelaaja Bam Adebayo loukkaantuivat finaaliavauksessa, ja siinä kohdassa näytti siltä, että Lakers tulee jyräämään mestariksi puhtaasti 4-0.

Toisen finaalin Lakers vei vakuuttavasti 124-114.

Miamin Jimmy Butler nousi kolmannen loppuottelun hahmoksi. Hän teki 40 pistettä ja kaikkiaan triplatuplan, kun vielä otti 11 levypalloa sekä antoi 13 korisyöttöä. Vain kaksi pelaajaa aikaisemmin on pystynyt NBA:n finaaliottelussa tekemään 40 pisteen triplatuplan, nytkin kentällä oleva LeBron James sekä takavuosien legenda Jerry West. Edes Michael Jordan tai Kobe Bryant eivät ole koskaan pystyneet samaan.

Jimmy Butlerin uroteko nosti Heatin kolmosottelun voittoon 115-104.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

LeBron Jamesista tulossa MVP

Neljänteen otteluun Bam Adebayo palasi takaisin Heatin joukkueeseen, mutta ei auttanut, Lakers vei ottelun 102-96.

Lakersin peli on odotetusti ollut LeBron Jamesin ja kakkosmies Anthony Davisin harteilla. James on se joukkueen selkäranka, jonka kautta peli kulkee. Hän on point forward, joka on hyökkäyspäässä yhtä paljon vastuussa pelin tekemisestä kuin hyökkäysten päättämisestä. Esimerkiksi nelosottelussa Jamesin tilastolukemat olivat 28 pistettä, 12 levypalloa ja kahdeksan korisyöttöä, kaikki lukemat olivat Lakersin parhaat.

Nyt viitosottelussa Miamilta tarvittaisiin jättimäinen peli, että se saisi vielä voitettua Lakersit. Viime ottelussa Lakers puolusti Miamin alle sadan pisteen. Heat kaipasi Dragicia enemmän kuin ennen. Koreja ei vain tullut tarpeeksi, kun Davis pimitti Butlerin eikä juuri sairastuvalta palannut Adebayo ollut entisensä. Heat heitti huonosti kaukaa, ja ilman kaukoheittoja joukkue ei voita.

Lakers pelasi viimeksi ehkä pudotuspelien parhaan ottelunsa. James ja Davis tekivät yhteensä alle puolet joukkueen pisteistä ja se on hyvä merkki.

Los Angeles Lakersin mahdollinen avaus: LeBron James, Kentavious Caldwell-Pope, Danny Green, Anthony Davis, Dwight Howard

Miami Heatin mahdollinen avaus: Tyler Herro, Duncan Robinson, Jimmy Butler, Jae Crowder, Bam Adebayo

Ottelun kertoimet ovat Unibetilla 1.29 – 3.75. Lakers vie matsin ainakin nuo 78 kertaa sadasta, mutta millä erolla? Lakers -7.5 saa kertoimeksi 1.91. Pelataan sitä. Heat on heikompi ja vajaa, ottelu voi hyvinkin repsahtaa. Viimeistään loppuminuutit Lakers varmaan heittelee vapareitaan.

NBA:n kauden viimeinen betsi Unibetille

Lakers -7.5 kertoimella 1.91.

Aseta vetosi