NBA:n mestari 17.8.2020 klo 20.30 alkaen Vihje ja kertoimet

NBA -kauden ensimmäinen pudotuspeli pelataan tänä iltana. Los Angelesin joukkueet Clippers ja Lakers sekä Milwaukee Bucks ovat suurimmat mestarisuosikit. Yllättäjä voisi tulla Coloradosta.
NBA:n mestari
Elokuu 17,2020
20:30

NBA:n mestari

Walt Disney World Resort Bubble, Florida, USA

Kertoimet (Unibet) Lakers 3.50 / Bucks 3.60 / Clippers 4.00

NBA aloittaa pudotuspelit Floridan kuplassaan. Elämä kuplassa on asettunut uomiinsa. Uutisten mukaan suljettulle alueelle on syntynyt pienoisyhteiskunta. Kunnollisen kahvin saanti on ollut hankalaa, joten Miami Heatin Jimmy Butler on perustanut pienen kahvilan. Kuppi cappucinoa, lattea ja macchiatoa maksaa barista Butlerin baarissa 20 taalaa kuppi. Aika kallista, mutta ”heillä on kyllä siihen varaa”, Butler sanoi hinnasta.

Nyt kun kahvihomma on hoidettu, käydään läpi pudotuspelijoukkueista mielenkiintoisimmat.

Unibetilla vetomarkkinoiden kärjessä ovat idän Milwaukee Bucks mestaruuskertoimella 3.60 ja lännen Los Angeles Lakers kertoimella 3.50.

Milwaukee Bucks Unibetin kertoimella 3.60

Bucks on koko NBA:n joukkueista eniten ryhmä, jossa on selvä ykköstähti. Giannis Antetokounmpo on viime kauden MVP, eikä se niin kaukana ole, että The Greek Freak saa saman kunnian tänäkin vuonna. Koronabreikin jälkeen Milwaukeen ensimmäisessä ottelussa Antetokounmpo teki 36 pistettä, otti 15 levyriä ja antoi seitsemän syöttöä.

Ei Bucks kehno ole tähtensä jälkeenkään, mutta ei se mestarusuosikki olisi jos The Greek Freak korvattaisiin hieman kevyemmällä staralla. Milwaukeen aloituksessa Khris Middleton on yksi liigan parhaista pelipaikallaan, ja Eric Bledsoe sekä Lopezin sentteriveljekset Brook ja Robin ovat kovan tason pelaajia.

Vetomielessä Bucksin kerroin ei kiinnosta. Liikaa on yhden miehen harteilla. Jos vastustaja onnistuu puolustamaan Antetokounmpon pois, tai hänellä on heikompi jakso tai jopa loukkaantuminen, niin Milwaukeen taso putoaa liikaa.

Ensimmäisellä kierroksella Milwaukee kohtaa Orlandon. Tämä sarja toki menee selvästi Bucksille. Milwaukee on voittanut neljä viimeistä Orlandoa vastaan.

BONUS: 100% bonus 100€ asti
Pelaa nyt

Los Angeles Lakers Unibetin kertoimella 3.50

Los Angeles Lakers on ollut kehno Floridan kuplassa. Kahdeksasta matsista se voitti vain kolme ja näytti heikolta hyökkäyspäässä. Konferenssin ykköspaikan se kuitenkin sai hoidettua eikä kukaan loukkaantunut.

Lakersin ykköstähdet LeBron James sekä Anthony Davis ovat olleet heikkoja viime matseissa.

Lakersilla on ongelmia joukkueen roolipelaajien kanssa. James ja Davis ovat johtohahmot, ja laituri Kyle Kuzma on kolmonen, mutta kolmikon jälkeen on ongelmia. Avery Bradley oli tärkeä pelaaja, varsinkin puolustuksessa, ennen koronataukoa. Bradley ei ole mukana enää, hän päätti olla lähtemässä Floridan kuplaan, ja se oikeus NBA -pelaajilla tänä epätavallisena kesänä on.

Veteraani Rajon Rondokin on sivussa. Hän loukkasi peukalonsa ennen pelien alkua. Lakers on siis kovin ohkainen.

Lakers pelaa ensimmäisen kierroksen Portland Trailblazersia vastaan, ja tämäkin saattaa osoittautua kovaksi ottelupariksi Lakersille.

Lakersin mestaruuskerroin 3.50 on aivan liian vähän peleihin.

Los Angeles Clippers Unibetin kertoimella 4.00

Los Angeles Clippersin mestaruuskerroin on Unibetilla 4.00, ja se tuntuu kärkikolmikosta parhaimmalta vedolta. Clippersillä on ongelmansa, mutta ne ovat korjattavissa. Joukkue ei ole vielä ollut kunnolla kasassa kuplassa, pelaajia on tullut myöhässä, lähtenyt pois ja loukkaantunut. Koko ryhmä ei ole vielä kertaakaan ollut treeneissä mukana.

Montrezl Harrell ei ole pelannut vielä otteluakaan. Pat Beverleyllä on pohjevamma, eikä hän pelaa hetkeen, mutta varmaan myöhemmin play offseissa.

Clippersin tähdet Kawhi Leonard ja Paul George ovat pelikunnossa. Viime kaudella Leonard kantoi melkein yksin Toronto Raptorsit mestaruuteen. Tällä kaudella Leonardilla on apuja, kunhan koko ryhmä saadaan kasaan. Clippersin plussa pudotuspeleissä on se, että Leonard ja kakkosstara George, ja vielä kuntoutuva Beverley pelaavat erinomaista puolustusta. Clippers jos kuka on joukkue, joka pystyy pimentämään Giannis Antetokounmpon ja ensimmäisen kierroksen vastuksen Dallasin Luka Doncicin.

Denver Nuggets Unibetin kertoimella 23.00

Tänä erikummallisena urheiluvuotena kannattaa katsoa suuryllättäjiä. NBA:ssa aliarvostettu joukkue voisi olla Denver Nuggets, joka lähtee pudotuspeleihin kovemman Läntisen konferenssin sijalta kolme. Unibetin mestaruuskerroin 23.00 ei varmasti ole alikerroin.

Nuggets pelaa erinomaista joukkuekoripalloa, ja sen vastuunkantajat ovat oikein hyviä, mutta ilmeisesti sitten vetomarkkinoilla aliarvostettuja pelimiehiä.

Denverin erinomainen Nikola Jokic, All star -sentteri, on pelipaikallaan yksi liigan parhaista. Jamal Murray mainio takamies ja Michael Porter erinomainen laituri, nouseva tähti.

Denver on nuori joukkue ja väliin sattuu heikompia otteluita. Loukkaantumisetkin vaivaavat kuplassa, mutta samahan se on kaikille. Jos Denver pelaa tasaisemmin, ja saa sairastuvan tyhjemmäksi, niin ei se kovin suuri altavastaaja ole ketään vastaan.

Nuggetsit avauskierroksen vastus on Utah Jazz. Varovainen arvio otteluparista on Nuggetsin voitto kuudessa ottelussa.

Kiinnostavimmat vedot NBA:n uudeksi mestariksi ovat suosikkien joukosta LA Clippers Unibetin kertoimella 4.00. Yllättäjänä voi kokeilla kertoimella 23.00 Denver Nuggetsia.


UNIBET: VOITA AITO NBA PELIPAITA !!

NBA:n mestaruusbetsit Unibetille

LA Clippers kertoimella 4.00 ja/tai Denver Nuggets kertoimella 23.00.

Aseta vetosi