NBA: Mestari 17.8.2020 Vihje ja kertoimet

Los Angelsin joukkueet Lakers ja Clippers ovat vetolistoilla Milwaukee Bucksin kanssa suurimmat suosikit NBA:n mestariksi. Kalifornian porukat ovat parempi valinta vetokupongille, ja Clippersillä on laajempi rinki.

NBA: Mestari

NBA Bubble, Walt Disney World Resort, Florida, USA

Kertoimet (Unibet) Lakers ja Bucks 3.50, Clippers 4.33

NBA -kausi pelataan loppuun Floridan Walt Disney World Resortin kuplassa. Vetomarkkinoilla Los Angelesin joukkueet Lakers ja Clippers sekä idän ykkönen Milwaukee Bucks ovat selvästi kärjessä. Lännen haastaja LA:n porukoille on Houston Rockets ja idässä Milwaukeen ykköshaastaja on Toronto Raptors.

NBA:n pudotuspelit alkavat 17.8. ja finaalien on määrä alkaa 30.9.

Lakersin tähtikaksikko LeBron James sekä Anthony Davis ovat heti alusta lähtien pelanneet hyvin yhteen. Kumpikin on sen verran fiksu pelaaja, että he tietävät, miten muuttaa peliä joukkueen tarpeiden mukaan.

Kaksikon yhteiset keskiarvot ovat noin 50 pistettä, 17 levyriä ja 14 syöttöä per matsi. Jamesin ja Davisin kaksikko lienee paras duo NBA:ssa yhdessä takavuosien Curryn ja Durantin parivaljakon kanssa.

Jamesin ja Davisin takana Lakers on oikeastaan vain ryhmä roolipelaajia. Kunhan muut hoitavat puolustusvelvollisuutensa ja heittävät, kun hyvä paikka tulee, niin joukkueen dynamiikka on kohdillaan.

Betssonin kertoimet: Voittaja NBA 2020/2021

Clippersin Leonard vasta aloittelee tosipelejä

Los Angelsin ”kakkosjoukkue” Clippers pelaa leveämmällä rintamalla kuin Lakers. Joukkueen tähtikaksikko on Kawhi Leonard ja Paul George. Heidän takanaan sitten on vielä loistava puolustaja Pat Beverley, kesken kautta hankitut Marcus Morris ja Reggie Jackson ja vielä mainiot vaihtomiehet Montrezl Harrell sekä Lou Williams.

Clippersilla on mahdollisuuksia petrata. Morris ja Jackson ovat vielä kovin uusia joukkueessa, ja kunhan he istuvat systeemiin, niin Clippers on parempi.

Ennen koronatauokoa Clippers voitti 44 matsia, kun Lakers voitti 49 ottelua. Osa syy eroon on siinä Paul George missasi kauden 11 ensimmäistä matsia, eikä Kawhi Leonard pelannut molempia matseja, kun Clippersillä oli peli peräkkäisinä päivinä.

Kreikan ihmeen Bucks

Idän ykkönen Milwaukee Bucks on oikeastaan yhden tähden joukkue. Bucksin The Greek Freak Giannis Antetokounmpo oli viime kaudella koko liigan MVP ja tällä kaudella hän on ollut oikeastaan vielä parempi. Antetokounmpon takana Bucksin kakkosmies on All Star -tasoinen Khris Middleton. Loppuryhmä on kelvollisia NBA -ammattilaisia, mutta jos Bucksista ottaa ykköstähden pois, niin paljon mitään ei jää jäljelle.

Milwaukeella on nyt kasassa 53 voittoa, mutta siihen on suurena tekijänä se, että Idän konferenssi on paljon heikompi kuin Lännen konferenssi. Bucks ei ole liigan paras joukkue.

NBA:n mestaruusspekulaatioissa Los Angelesin joukkueet ovat kyllä päätä muita pitempiä. Lännen ykkönen voittanee Idän ykkösen lopulta ainakin 65 kertaa sadasta. Bucks pelaa sen verran kapealla ryhmällä.

Enkelten kaupunkien joukkueista Clippersillä on enemmän petrattavaa. Ja pudotuspeleissä Kawhi Leonardkin sitten pelaa tosissaan eikä huilaile. Clippersin ryhmä on laajempi kuin Lakersin ja kiivastahtisissa play offseissa tällä on oltava merkitystä.

Vetolapulle Los Angeles Clippers Unibetin mestaruuskertoimella 4.33.

NBA -betsit Unibetille

Mestaruuskerroin Los Angeles Clippersille on 4.33. Siitä kupongille.

Aseta vetosi